enoverende cursus waarbij je aangehaakt dient te blijven.
Zeer geode cursus, lekker stap voor stap door de basis van VBA heen, zeer geode opzet!
ben erg tevreden met wat ik bereikt heb.
Prima cursus met een prettige en geduldige docent.
Ik heb veel geleerd wat ik direct kan toepassen op mijn werk. Prettig om het ook zelf te doen als alleen heel de dag te luisteren.
Heb inzicht gekregen in de vele meer mogelijkheden
Prima curcus die me in staat stelt om IMOVIE goed te gaan gebruiken
Duidelijke uitleg, heel veel geleerd en ga dit zeker in praktijk brengen.
Duidelijke training, met veel mogekheid tot het stellen van vragen. De dingen die je leert in de training zijn direct toepasbaar in de praktijk.
Prettige locatie (voor mij, omdat ik woon in Utrecht). Rudi is een uitstekende docent. Duidelijke uitleg en goede lunch.
Zeer positief. Docent veel kennis en ook veel humor! Veel geleerd vooral om slimmer makkelijker te werken.
duidelijke uitleg. Niets te gehaast
rustig de tijd om alles goed door te nemen
Docent geeft op prettige en rustige manier uitleg. Heeft maximaal kennis van mogelijkheden van ppt. Beantwoordt vragen op gewenste momenten. Is erg positief in bijdrage van cursist.
Weer veel geleerd en ik heb nog veel te oefenen.
Ik heb vandaag gezien dat er ontzettend veel mogelijk is. Hoewel ik niet de ilusie heb dat ik alles zal onthouden verwacht ik er in de toekomst wel gebruik van te maken. Door te weten dat het kan ga je vanzelf op zoek.
Heldere uitleg, veel gelegenheid tot stellen van vragen, prettig om in een kleine groep deze cursus ye doen (we waren met 4 personen). Ik weet nu veel beter wat powerpoint kan, nu een kwestie van doen
geen
Persoonlijke aandacht heb ik als bijzonder prettig ervaren.
De persoonlijke vraagstukken worden ook behandeld.
Heel duidelijk uitgelegd met een vrolijke noot, geen moment vervelend.
heel veel geleerd
Zeer leerzaam
leuke docent, veel kans om vragen te stellen