Er wordt op duidelijke wijze uitgelegd wat basisvaardigheden zijn die je nodig hebt voor het gebruik van Excel.
Het werd voor mij erg duidelijk uitgelegd hoe ik excel het beste en makkelijkste kan gebruiken. Ik maak vaak gebruik van excel en heb het idee dat ik nu veel beter overweg kan met het programma.
veel gelegenheid tot het stellen van vragen, veel interactie
Veel ruimte voor persoonlijke vragen die uit de praktijk komen. Heldere uitleg. Prettige persoonlijkheid.
Prima uitleg en aansluiting bij eigen situatie
Heb veel geleerd omdat alles goed en duidelijk werd uitgelegd en er meer dan genoeg ruimte was voor vragen.
voor mij was het zeer positief daar ik de enige cursist was. Ik had praktijkvoorbeelden meegenomen waar Freddy mij uitleg en begeleiding in kon geven. TOP!
het was erg leerzaam.heb alles kunnen vragen wat ik wilde. het was duidelijk en in een goede tijd
Leuke cursus, vlot, veel interactie, goed te volgen
* De opgedane kennis was direct praktisch toe te passen * Opleider Freddy Split zag elke vraag als een uitdaging en had duidelijk plezier in zijn vak * Goede voorbeelden werden er gegeven * Goed naslagwerk
De docent neemt de tijd voor je.
Wordt op een leuke manier gebracht. Wordt nieuwsgierig naar het volgende.
Zeer goede cursus en enthousiaste leraar welke veel kennis had en het zeer goed overbracht
Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en veel 1 op 1 kunnen schakelen, heel fijn! Een geduldige docent!
Altijd tijd genomen om vragen te beantwoorden. Overzichtbladen in de documentatie erg handig.
Goed cursus door afwisseling tussen theory en praktijk
Freddy for president! Fijne docent, rustig en helder
stap voor stap door het programma; aangepast op niveau van cursisten; tempo er in gehouden
Ik heb alles geleerd wat ik wilde leren.