Net zoals alle andere cursussen van Opatel (ik volg ze al vanaf 2006) was ook deze weer een zeer duidelijke en zinvolle cursus. Dankzij Opatel sta ik waar ik nu sta op het gebied van vormgeving. De eerste cursus in 2006 was DTP, daarna nog velen gevolgd.
Vriendelijke docente. Duidelijke uitleg. Er zat structuur en logica in. Goede anticipatie op vragen van cursist. Er was zelfs ruime voor 'uitstapjes' buiten het cursus materiaal om. Prima bereikbaarheid van de locatie. Heerlijke lunch.
Zeer interactief en informele setting. Veel ruimte om vragen te stellen. Direct in de praktijk brengen van geleerde stof.
prettige manier van lesgeven. Hadden kleine groep, dat is natuurlijk helemaal fijn. Veel geleerd.
Ontzettend veel geleerd (in het algemen maar ook handige details) over photoshop. Was van tevoren bang dat het wellicht te veel het bewerken van fotokiekjes zou worden en minder toepasbaar op de praktijk. Dit was zeker niet het geval. Heeft veel inspiratie gegeven voor het maken van animaties, banners en afbeeldingen.
Kleine groepen, alle aandacht, duidelijke uitleg en goede lunch!
Frans is een erg prettige en toegankelijke leraar. We hadden het voordeel dat we nagenoeg privéles hebben gehad en daardoor juist die elementen konden leren waar wij behoefte aan hadden. Maatwerk dus!
Heel erg veel geleerd van een docent die zijn vak perfect verstaat. Complimenten voor Frans! Ik werk nog te weinig met het programma en zal echt meer moeten oefenen om de lesstof langer en beter te onthouden.
Robert is een zeer kundige en leuke docent. Hij brengt het afwisselend en vertelt ook allerlei andere relevante dingen die met het maken van websites te maken hebben.
De cursus is duidelijk en dynamisch. Ik ben van plan om dit kennis meteen te gebruiken!
Robert leidt de cursus op een zeer prettige manier. In een goed tempo, met passie, boeiend, en geduldig. Er is veel ruimte voor vragen en uitproberen. Waar nodig komt hij je even persoonlijk begeleiden. Nu ik een x-aantal cursusdagen heb gehad kan ik nog steeds zeggen dat ik het een luxe vind dat er altijd thee, koffie en ruim assortiment gekoeld frisdrank is.
Robert heeft ons veel geleerd, de opbouw van zijn lessen was duidelijk en overzichtelijk. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij droeg de stof op een heel plezierige, relaxete manier over, er waren voldoende 'uitstapjes/anecdotes' die er voor zorgden dat je je af en toe even kon ontspannen en dat maakte dat je je goed kon blijven concentreren. Petje af, een hele goede docent!
Op alle vragen werd uitgebreid uitgelegd, hoe en waar je alles kon vinden. Ik heb de cursus/training als heel ophelderend ervaren. Deze cursus is een goede aanrader!
Leerzaam: verbeterpunten om efficient te werk te gaan met de excel lijsten.
Mooie ervaring, Margot kan de training vriendelijk en met geduldig overbrengen en heeft gelijk diverse alternatieve oplossing voor de vragen
Al met al een prima opleiding, mede door Rudi die elke les weer net zo enthousiast was als de les daarvoor. Duidelijke uitleg en wat je vraag ook was, hij had overal het antwoord op! Inmiddels ingeschreven voor het vervolg en ik heb er nu al zin in.
Zeer goed opgebouwde cursus!
De cursus sloot volledig aan bij mijn verwachtingen. Ik heb geen enkel negatief aspect kunnen ontdekken.
Een interessante cursus om te volgen wanneer je aan het werk wilt gaan met Photoshop. Rudi legt alles goed uit, in een tempo waarin het goed te volgen is en laat ook extra tips & trics zien. Daarnaast is er gelegenheid om zelf te oefenen en (door deelname in kleine groepen) vragen te stellen. Aan de hand van video's is e.e.a. ook thuis nog eens terug te kijken. Een echte aanrader dus!
Inhoudelijk en zeker ook didactisch goed opgebouwd. Dat laatste was echt een pluspunt.
Superleuke cursus om te doen. Veel aandacht mogelijk vanwege de kleine groep. Wordt goed ingespeeld op vragen, tempo en afwisseling goed, goede opbouw. Veel van geleerd.
Goede basis, vel handige tips. Goede duidelijke uitleg van de docent. Tempo en pauzes passend.
deskundige docent, prettig in de omgang