hele duidelijke en grondige cursus, superleuk en veel geleerd
Goede cursus, duidelijk uitgelegd, veel geleerd.
Interessant, leerzaam en goede sfeer.
De cursusgroep was klein, waardoor er goed ingespeeld werd op de vragen die er gesteld werden. Er is veel behandeld, maar het was zeker overzichtelijk.. De uitleg was goed en helder, veel geleerd. Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen.
Top, niet te veel details maar uitleg over de meest nuttige en bruikbare functies in begrijpelijke taal
Goede, duidelijke les, goede herhaling van verschillende onderwerpen
Ik heb in de twee dagen dat ik op cursus was heel veel geleerd. Je krijgt wel in twee dagen heel veel informatie binnen.
Fijne en duidelijke cursus en uitleg
hele prettige docent met kennis en kunde. en heel veel tips voor in de praktijk toe te passen naar aanleiding van de vragen die gesteld werden
Nuttig en leerzaam
Fijne cursus, duidelijke en goede uitleg, veel oefenmogelijkheden
Veel persoonlijke aandacht, veel geleerd, fijne docent met heel veel ervaring. Dingen vanuit praktijk kunnen toepassen.
Weer een leuke en leerzame cursus. Kleine groepjes, duidelijk uitleg. Kortom weer goed geregeld.
Prima dat er op ieders niveau gewerkt kon worden!
Super leerzame en leuke cursus! Ik heb er heel veel aan gehad. Ik ga veel geleerde dingen toepassen in de praktijk. Vooral de combinatie van klassikaal en individueel vond ik erg fijn.
Fijne cursusleidster. Duidelijk en overzichtelijke cursus. Goed ingedeelde cursus.
Fysiek lesmateriaal (als naslagwerk) bijvoegen
In de twee trainingsdagen alle onderwerpen behandeld. Soms wat snel voor mij omdat het voor mij allemaal nieuw was, maar het is ook een heel uitgebreid pakket voor twee dagen, dus ik begrijp dit wel. Ik heb wel alle vragen beantwoord gekregen en een goed beeld gekregen hoe het pakket in elkaar steekt. Verder is het oefenen, zelf mee aan de slag gaan.
ontzettend leerzaam geweest en we gaan de cursus nog verlengen.
Een heel leerzame cursus op maat toegesneden. Instructievideo's zijn erg handig. Vragen worden uitstekend behandeld en ik sta er van te kijken wat er mogelijk is dankzij deze cursus.
zeer leerzaam en vakkundig gebracht
Goed toegespitst op onze behoeften! En weer een heerlijke lunch buiten de deur!