net al alle eerder gevolgde cursussen heel erg goed!
Een veelbesproken onderwerp als content in 1 dag boeiend te houden dat maakt mij enthousiast. Een interactieve cursus waarin de docent advies geeft vanuit 'zijn' praktijk. Op deze manier is de kennis direct toepasbaar.
Echt een hele leuke superdag gehad. heel veel geleerd op een hele prettige wijze
Was leuk en leerzaam. Dag is voorbij gevlogen.
Fantastische dag gehad en heel veel geleerd. Reinier is een hele goede leraar en legt alles op een rustige en duidelijke wijze uit.
Meer kennismaking met Muse, wat kan en wat kan niet. Duidelijke informatie maar niet heel vernieuwend als je de Adobe programma's al gebruikt. Kleine groep waardoor je wel veel vragen kunt stellen met duidelijke antwoorden van de docent. Prettige sfeer en lekkere lunch.
We vonden de toevoeging basishandeling eigenlijk niet nodig. we zijn toch ervaren excell gebruikers. Leuk dat er toch een wereld voor ons open ging.
duidelijke uitleg. goede huiswerkopdrachten met behulp van video
Zeer goede docent, duidelijke uitleg, duidelijke voorbeelden, goede tips.
Oefenvideo's langer bereikbaar
Ik vond het een super goede cursus om een basis te leggen voor illustrator. Keurig geregeld allemaal en een zeer kundige en aardige docent
Fijne duidelijke rustig 'studie' omgeving. Met heldere uitleg; waar meer dan gelegenheid is punten te bespreken en te leren. Top !
goede cursus, alles kwam aan bod met de nodige gelegenheid om vragen te stellen
Prima cursus, goede uitleg, cursist gericht, alle gelegenheid tot vragen stellen, kleine groep, prettige ruimte, goede lunch. Voldoende inhoud voor 1 dag.
Prima cursus. Alleen het lesmateriaal als bijlage zou meer 1 op 1 moeten lopen met de les zelf. Dan zit er een chonologische volgorde in en kun je nog aantekeningen in je syllabus maken.
Relaxed en toch veel geleerd! Superleuk om te doen en .... meteen in de praktijk gebracht!
Een geweldig leuke cursus! Helder, geduldig, ontspannen, sfeervol/gezellig en geschikt voor professionals die weer een stap verder willen komen! Mooie ruime en prettige lokalen en temperatuur, mooie Apple computers en je zit heel comfortabel in de stoelen. Ook een groot compliment voor de docent Robert, erg deskundig, goede uitleg, erg vriendelijk en geduldig. En ook applaus voor de lunchservice. Lekker en gezond en een luxe dat je zelf je lunch niet mee hoeft te nemen! En ik ben ook weer verrijkt met een Certificaat! Dus alles bij elkaar perfect verzorgd!
Ik heb de cursus Basis VBA programmeren in Excel van Opatel als bijzonder prettig ervaren. Een goede instapcursus voor mensen met ervaring in Excel die altijd al hebben willen beginnen met het programmeren van macro's in Excel d.m.v. VBA, om bepaalde taken in Excel te automatiseren en/of sneller te maken. Frank Roos is een zeer ervaren, zeer prettige, docent, de sfeer is informeel en gezellig, Frank is gestructureerd maar speelt tegelijkertijd heel flexibel in op de vragen//behoeften van cursisten. gedurende de drie cursusdagen leer je stap voor stap de VBA omgeving verkennen en je eerste programma's schrijven. Het is heel bevredigend om te zien dat, zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, het zo goed te doen is om eenvoudige taken in Excel op deze manier te automatiseren. Ik beveel deze cursus van Opatel met docent Frank Roos van harte aan!
een fijne les met heldere uitleg
Veel aandacht door kleine groepjes. Wij waren maar met 2 cursisten.De toegang tot de video,s is een grote meerwaarde en toevoeging.
Kort maar krachtig. Ik had wel moeite om na een les de informatie te onthouden. Gelukkig gingen we wel herhalen.
Goede uitleg voor een behoorlijk complex programma. Voor mij zijn 3 dagen achteraf gezien wellicht niet voldoende geweest. Maar dat lag niet aan de docent.