We hebben hier heeelijk gegeten. Het is een ontzettend groot restaurant met hotel erbij. Voldoende gratis parkeerplek en heeelijk aan het water. De bediening is ook heel erg vriendelijk. Kortom, echt genoten!
Het enige wat we jammer vonden dat we niet op het terras konden zitten aan t water. Dat is zo jammer een mooie plek zeker met mooi weer !! Anders zou ik zeker vaker komen
Leuke en vrolijke bediening Heerlijke moekes biefstuk met lekker groenten Goede prijs
En gezellig personeel!
Het restaurant dat ooit bekendstond om zijn degelijke, doch eenvoudige maaltijden voor bejaarden. Het heette “Moeke Mooren” en was geliefd om zijn aardappelpuree en draadjesvlees. Maar alles veranderde toen Bart van Eck de keuken binnenstapte. Bart, een gepassioneerde kok met een neus voor smaak en een hart voor innovatie, nam het roer over in een tijd waarin het restaurant op een kruispunt stond. Waar anderen comfort zagen in routine, zag Bart een kans voor transformatie. Hij begon klein: verse kruiden uit eigen tuin, lokale ingrediënten van boeren uit de regio, en een menukaart die de seizoenen volgde als een symfonie. Binnen een jaar heeft Bart Moeke Mooren omgetoverd tot een culinaire bestemming. Wat ooit een eetgelegenheid voor senioren was, werd nu bezocht door fijnproevers uit het hele land. Vandaag de dag staat Bart van Eck bekend als de man die met lef en liefde een vergeten keuken tot leven bracht. En Moeke Mooren? Dat is niet langer alleen een plek voor herinneringen, maar ook voor nieuwe smaken en verhalen.
Op m'n verjaardag heerlijk een lunch genoten met t hele gezin. Ondanks de drukke zondag snel geholpen en heerlijk gegeten.
Prima service en lunch
Mooi restaurant, zowel binnen als buiten ziet er top uit. Twee grote buitenterrassen waar je ook lekker in de schaduw kunt zitten. Lekker eten en een goede kaart kwa keuzes. Enthousiaste en aardige bediening zelfs in het warme weer! Zeker een aanrader voor het zomer seizoen je kijkt mooi uit op het water, maar ook met minder lekker weer kun je mooi binnen zitten.
Leuke middag gehad. Het zit op een leuke plek heerlijk aan het water. Helaas weinig personeel en het personeel dat er staat is over het algemeen erg onervaren. De aperol was erg weinig. Nachos heerlijk
prettige omgeving, ruimte, goede bediening
We hebben er geluncht op een dinsdag. Dus niet zo druk. Zowel de bediening als het eten was super. Aanrader!
Mooie kaart, fijne bediening en heerlijk gegeten. Een echt aanrader
Bij de ontvangst in het restaurant, was het fijn geweest als er iemand zou zijn om ons naar de tafel te wijzen. Fijn dat de hond mee mocht komen.
Super fijn hotel schoon netjes leuk personeel eten in restaurant goed en bediening op terras en restaurant echt top!! Als we weer iets nodig hebben daar in de buurt komen we zeker terug . Extra shoutout voor Huub wat een topper!!! Bedankt voor een heerlijke ervaring bij jullie
Pinkstermaandag hebben we heerlijk gelucht bij Moeke Mooren. De bediening was nog wat onervaren, maar wel vriendelijk.
Gastvrij, heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner en vriendelijk en attent personeel. Wij komen graag bij Moeke Mooren.
Zie boven
Goede bediening, mooie kaart, de biefstuk en de ribbetjes zijn aanraders. De desserts vielen wat tegen.
Het was erg druk tijdens ons bezoek aan Moeke Mooren. De bediening bleef uitermate vriendelijk. Erg prettig om te ervaren. Er werd rekening gehouden met de drukte in de keuken. Er was ruimte tussen de verschillende gangen, vanwege die drukte. Dat werd prima uitgelegd. Het eten was erg lekker klaargemaakt.
Ben er al meerderen keren geweest altijd lekker eten en leuke mensen
De bediening is altijd zo aardig, kijken en denken ook met je mee als je in een rolstoel zit. Het eten is goed en lekker bereid ik kom er graag eten zowel lunch als diner.
Mijn man had zijn drankje al 10 min. later gevraagd waar blijft mijn drankje antwoord heel bot duurt langer. Later komt hij terug er is geen biefstuk meer (en dat om 18.45) was. Wat anders besteld wij vroegen om een tegemoet koming wat in een goed restaurant wel zo netjes is hij draait zich om en zegt wat asociaal. Wij zijn er niet verder op ingegaan maar dit is zeker niet netjes. Wij zijn in de buurt op vakantie maar zullen ons niet meer laten zien bij Moeke Moore. Dit is geen reclame voor jullie restaurant.
Altijd alles van goede kwaliteit en fijne bediening
Moeke mooren is een perfecte locatie om te lunchen en diner. Hun gastvrijheid stel ik erg op prijs. Het is eten is super lekker en elke keer afwisselend per seizoen. Dit is Top.
Leuke sfeer, goede gerechten en vrolijke bediening.