Alles was helemaal top!

Een prachtige locatie, het eten was weer heerlijk en de host was vriendelijk, behulpzaam en grappig.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

We hebben heerlijk gelunched met de familie.

Het was allemaal lekker en werd mooi opgediend. Hebben wel een tip over brengen van ons dessert. Een paar hadden koffie en een paar ijs, het zou wel leuk zijn dat tegelijk te brengen. Zat nu wel 5 minuten tussen deze 2.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Goede en vriendelijke service en heerlijk eten. Mooie locatie aan het water en een moderne inrichting.

Altijd top!

Altijd heel fijn en lekker om hier te komen lunchen/ dineren of gewoon iets te drinken!!

Tegengevallen

Wilt u even wachten tot 17/00 uur. Dan krijgt u de kaart. 17:20 O sorry we zijn u vergeten. Tartaar van tonijn te zuur. Biefstuk goed, maar friet melig. (Maak die eens zelf). Toetje choco muts. Veel te veel nuts. En flesje water 3,60. Belachelijk.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Nee

Gezellig geluncht

Om het nieuwejaar in te luiden zijn we met vijf personen lekker gaan lunchen. wij hebben een account bij MoekeMooren.com dus het reserveren ging erg gemakkelijk. Wij hebben gistermiddag gezellig gezeten in het restaurant. De ontvangst was gastvrij, de bediening vriendelijk en de lunch was erg goed. We gaan hier zeker vaker heen.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

We voelen ons altijd zo welkom bij jullie.

Gewoon super.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Keurig, vriendelijk en schoon.

Alles zag er goed verzorgd uit. Zowel het hotel als het restaurant. Het personeel was erg aardig en behulpzaam waar nodig. We willen zeker nog eens terugkomen om de omgeving te verkennen en de bijbehorende faciliteiten te gebruiken/ ontdekken.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Heerlijk geluncht en een paradijs voor zowel ons als de kinderen

Het was ontzettend goed verzorgd, vriendelijk personeel en voor de kinderen de ruimte om in de kelder heerlijk te spelen! Het was echt genieten!! Rendang was heerlijk, de salade was iets minder dan verwacht. De salade met burrata was een beetje karig en de Spaanse ham erbij erg dik gesneden. Porties waren goed!

Geweldig verzorgde kerstlunch

Met de hele familie hebben we op Eerste Kerstdag enorm genoten van een overheerlijke kerstlunch. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan iedereen bij Moeke Mooren.

Zeer goed.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Super goed verzorgd, hele vriendelijke bediening

We hebben genoten van een heerlijke kerstbrunch. Het was goed verzorgd, meer dan genoeg keuze. Daarnaast werd alles strak gemanaged zodat je niet in een rij hoefde te staan ondanks dat het super druk was. En zelfs met de drukte kwam het personeel regelmatig langs om te vragen of alles naar wens was en koffie bij te schenken. Kortom, het was super. 1 kleine tip: in het vervolg bordjes neerzetten bij de verschillende gerechten, zodat je beter weet wat je kunt kiezen. Verder helemaal niks aan te merken, volgend jaar zijn we er weer!

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

De lunch was geweldig lekker, dank!

Wat een ontzettend gezellig restaurant, het eten was heerlijk en we komen graag weer eens terug.

Kerstbuffet

2e Kerstdag zijn we bij Moeke Mooren geweest voor het Kerstbuffet. Vriendelijk personeel dat alles netjes in de gaten hield qua drinken en het ophalen van vuile borden. Wat wij tegen vonden vallen was de tijd die je gebruiken voor het nuttigen van het Kerstdiner. Als je kinderen hebt ben je even bezig voordat je zelf kan gaan eten. We waren er om 17.15 uur en we konden vanaf ong. 17.45 uur eten. Rond 20.00 uur was het personeel het toetje al aan het opruimen, dus rond 20.45 uur was iedereen kant en klaar. Misschien hebben wij ons niet goed genoeg ingelezen, maar wij waren er vanuit gegaan dat we echt een hele avond rustig konden tafelen. Daarnaast zou het prettig zijn als er aangegeven staat bij het eten wat het is. Je moest nu zelf raden wat alles was en dat is voor mensen met bepaalde allergieën erg lastig, dan ben je verplicht om alles te gaan vragen. Buiten de allergieën om, is het voor iedereen prettig dat je weet wat je eet. Zo voorkom je dat je perongeluk iets pakt wat je niet lust en het vervolgens weg gegooid moet worden.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Misschien

Wederom geweldige avond

Goed georganiseerd, goede buffetten, druk speelparadijs. Op de bank zitten viel wel tegen. Volgende keer weer stoelen. Niets dan lof :-)

Klasse eten

Het gericht met Iberisch varken was subliem bereid, en zinnenstrelend. Ook de Graved Lax was verrukelijk. De kindermenus zagen er feestelijk uit en gingen erin als koek! Moeke Mooren, What Else?

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Het was een heerlijk buffet, we hebben genoten

Hartelijke ontvangst. Heerlijk eten. Attente bediening.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Wij hebben met ons gezin gezellig gebracht.

Heel gezellig en lekker gegeten.

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Het was echt heel goed voor elkaar

Goed geregeld dat er verschillende buffetten waren, daardoor was het niet druk aan het buffet. Veel keuze en het eten was ook gewoon echt goed. Veel variatie, dus voor een ieder wat wils. Ik had het zelf nog fijn gevonden als er iets meer kaartjes bij hadden gestaan van wat het is. Helemaal bij het dessert. Maar bijv ook bij de warme ei/ warme broodjes. Ik had het ook fijn gevonden als je er echt een warm bakkie verse thee bij had kunnen pakken. Nu was het steeds een lauw bakkie. Dat vond ik wel echt jammer.. Het drinken had voor mij dus iets uitgebreider gemogen, bijv ook bruiswater en water zonder smaakje.

Heerlijk en fijn!

Fijne bediening, fijne sfeer, super lekker en goed eten. Heerlijk gebruncht met de kerst. Maar ook heerlijk gedineerd al een aantal keer.

Zeer goed!

Ruime keuze aan gerechten, lekker eten en gezellig opgezet. Goede medewerkers!

• Komt u in de toekomst nog eens terug? Ja

Lekker eten en uitgebreid keuze met vriendelijk personeel

Lekker eten en uitgebreide keuze met vriendelijk personeel

Heerlijk gegeten

Met kerst weer een heerlijk buffet gehad. Voor ieder wat wils.

Uitstekend verzorgd

Heel erg gevarieerd en lekker Misschien een tip iemand met een accordeon die wat kerst muziek aan de tafeltjes speelt dit is geen kritiek hoor maar misschien kan het de feestvreugde verhogen

Het was wéér geweldig!

Niks aan toe te voegen. Suggestie, Bij het diner buffet kaartjes bij zetten wat het allemaal is. Iig bij de vlees gerechten.

Blauwe Sluis 1b

6629KK Appeltern