Super nette en verzorgde camping. Leuk zwembad voor jong en oud. Leuke speeltuin. Jammer dat er geen kinder animatie was en dat de horeca gelegenheden vroeg sluiten. Voor zover super leuke camping vriendelijk en leuke mensen zeker een aanrader en volgend jaar gaan we zeker een paar dagen terug.
DEZE CAMPING ZAL IK IN IEDER GEVAL IEDEREEN AANRADEN .PERFECHT VERZORGT MEEDEDEWERKING VAN IEGENAAR OF PERSONEEL HONDERD PROCENT TEVREDEN .GEWELDIGE SERVIC ECHT EEN AAN RADER ,
een lekker rustige camping
Mooi rustgevende camping midden in het mooie Limburg.
Het is een rustige camping. Plaatsen staan wel wat op elkaar.
Rustig en relaxed. Helaas zeer beperkte openingstijden van het terras en de kantine
Klantvriendelijk behulpzaam
We staan hier al ca 18 jaar en bevalt vonsnog sreedsgoed.
Ruime plekken. Meedenkend personeel. Heerlijk zwembad, alleen bij drukte mis ik toezicht omdat het zwembad een grote glijbaan heeft.
Een rustige plek gehad met veel schaduw langs de rand van het terrein. Mooi n schoon sanitair. Prachtig zwembad met glijbaan.
Mooie camping, netjes, kindvriendelijk, leukemensen. Alleen weinig activiteiten en geen winkel. Horeca beperkt geopend. Mijn zoontje amuseert zichhier en dat is het belangrijkste!
Zeer schone mooie camping met grote plaatsen!! Een aanrader!!!
Rustige camping in prachtige fietsomgeving en een schitterend zwembad.
Bekend van: ACSI. Fijne camping, groot toch rustige plaatsen. Goed gescheiden van de stacaravans.
ik heb in 40 jaar veel genoten van de actieviteiten en de camping
Mooie grote plaats hadden wij. Hadden gelukkig achter ons een boom. Anders toch wel erg heet in de volle zon. Verder alles prima. Gezellige camping.