Vriendelijk ,schoon ,gezellig en leuke camping.
Super mooie camping
Eenvoudig maar duidelijk en goede prijsmkwaliteit
Prima camping
Ruime goede plaatsen.
Deze periode te weinig open/faciliteiten. Boiler stuk. Geen warm water. Weinig douches open. Gras niet op tijd gemaaid.
Rust en ruimte op het grote kampeerveld Y, relaxte vrijheid, prima zwembad. Met name het grote veld is voor mij een sterk pluspunt. 's Avonds leuke activiteiten op de Brink.
Prima zwembad. Jammer dat het grote (y) veld aan het verpauperen is.
al 8 jaar trouwe kampeerder op een fantastische camping voor jong en oud.zeker een aanrader
De maasvallei is prachtig om te fietsen en ook een erg mooi zwembad.
Prima verblijf gehad, jammer dat er geen broodjesservice of snackbar open was.
Fijne rustige gezellige camping
Die Sauberkeit der Toiletten und Duschen ist besser geworden als im Vorjahr. Dass die Bäume für die weiteren Parkplätze bereits gefällt wurden, sehen wir sehr positiv. Denn in der Hauptsaison sind die Abstellplätze für Autos nicht ausreichend. Gehen davon aus, dass die Arbeiten im nächsten Jahr fertiggestellt werden.
Zeer fijne camping waar wij als gezin al ruim 10 jaar met veel plezier komen.
omgeving was mooi. Jammer dat er al zo weinig faciliteiten als winkeltje, broodjes voor ontbijt op de camping te krijgen waren. Het stadje vond ik heel ongezellig Sorry, dit is niet positief. Wij zijn maar 4 dagen geweest. Thorn was heel leuk, zo ook het recreatie gebied.