we zijn net een half jaar op de camping aanwezig. WIFI verbinding werkt niet goed.
Gezellige camping. Mooie nieuwe plaatsen in de maak voor seizoenplatsen. Marisheem is goed bezig
Ligt er al 21 jaar en heb er nog steeds zin in. ook mijn jongste kinderen hebben nu daar een caravan
Camping Marisheem is een prachtig verzorgde camping die erg familiair en klantvriendelijk is. Het ligt in een mooie omgeving, die echt de drie kernwoorden van Camping Marisheem uitstraalt; Rust, Ruimte, Vrijheid.
Wij zijn heel tevreden over camping Marisheem omdat het hier altijd thuiskomen is.Hele vriendelijke mensen en personeel mooie plaatsen schoon sanitair en een gezellige kantine . Echt een vakantie gevoel omdat je op een perfecte locatie zit tussen duitsland en belgie daarom komen wij hier graag.fam Verberne
fijne plek om steeds weer terug te komen!
mooie rustige camping we hebben het naar ons zin hier alleen missen we voor de kleinkinderen de kinderanimatie ook dat de kantine vaak dicht is voor het halen van een ijsje
Goedendag familie Rutten, dank voor uw eerlijke en positieve beoordeling. Wilde u even informeren dat er het gehele jaar door ijsverkoop op de receptie is. Misschien wist u dit niet. Groet Monique Marzolla
Rustige, gezellige, nette, klant-/gezins-/en diervriendelijke camping. Ruime staplaatsen en uitstekende accomodatie voor jong en oud.
Zeer mooie en gezellige camping
DE Reisperiode van ons: het hele jaar. We komen er al ca 16 jaar, zeker onze nieuwe standplaats is meer dan uitstekend. De nieuwe standplaatsen zijn zeer mooi. Nb: In het blok Reisperiode aanvullen met half - of heel jaar.
grote plaatsen
Ja ik kom zeker weer eens terug op Marisheem. Netjes / verzorgd en vriendelijk personeel met aandacht voor de klant. Tot volgende keer.
Ik sta er al 18 jaar en zou er niet weg willen het is een grote familie
Een zeer aangename recreatiebestemming voor het hele gezin en het gehele jaar beschikbaar. Camping Marisheem is gelegen in het smalste stukje van Nederland, men kan er erg mooie wandelingen maken en ligt vlakbij de A2 Eindhoven-Maastricht dus daguitstapjes naar één van deze steden vormen geen probleem. In de zomer is er veel animatie: bingo, karaoke, optredens, etc. zonder dat dit de andere campinggasten stoort. Zeker een aanrader voor iedereen
Hallo familie Lefèvre, wat een prachtige beoordeling. Goed om te horen dat het u zo goed bevalt! Hartelijk dank hiervoor. Tot gauw weer op Marisheem.
Leuke en gezellige Camping,waar wij al 14 jaar met plezier de weekenden en grote vakantie doorbrengen.
Hele fijne camping!! Maar de activiteiten voor de jeugd zijn minimaal... en de brandgang heeft een opknap beurt verdient..
Al vele jaren gaan wij naar de camping het geeft ons voldoening, als wij aankomen rijden is het alsof we thuis komen.
Fijne ervaring gehad op de camping, Leuk personeel wat met veel liefde hun werk uitvoert. Nog echt het ouderwetse camping idee.
Ik sta al vele jaren op de camping en het bevalt nog altijd uitstekend
Wij komen al jaren op Camping Marisheem ook dit jaar weer (2016) Hebben het reuze naar ons zin dat zeg meer dan genoeg
Grote plaatsen en centraal gelegen schone camping!!!!
Fijne camping alleen jammer dat er geen plek is voor de pubers leeftijd 10t/m 15 voor de brandgang is deze groep te jong.En ik blijf het een gemis vinden dat de animatie voor de jongere kinderen weg is. Dit was vorig jaar al temerken op de camping veel senioren erg jammer.
Rustige camping, mooie grote seizoensplaatsen. Bij mooi weer is het zwembad met de ligbedden en parasols een uitkomst.