Prachtige rustige camping. Het terras mag wat eerder geopend zijn.
Mooie ruime plaatsen
Zo jammer dat het terras dicht was mrt zoveel mensen op de camping. Voor de rest alles prima.
Het was een netjes schone camping alleen de in uit rit erg smal komen zeker nog eens terug
De camping begint mooi te worden, door de nieuwe indeling van de grotere plaatsen, het is een aanwinst.
Was goed
Mooie zeer schone camping! Was alleen rustig voor de mei vakantie, wel met hemelveaart toen kwamen er wat meer mensen. Jammer dat het zwembad niet in het begin (vanaf 1mei) open was. Minpunt dat de horeca in deze week laat open ging. We hoorde dat van meerdere kampeerders! En vooral met het mooie weer wat we toen hadden.
Mooie camping gelegen op een prachtige omgeving met een prachtig zwembad voor jong en oud ...gezelligheid staat hier op nr.1 !!
vroeg in seizoen met camper gekomen. camping was bijna "leeg". dus geen volle toiletgebouwen, speeltuin enz. Personeel slechts enkele uren per dag aanwezig, maar niet gemist. camping prima voor vakantie met kinderen: speeltuin, zwembad , crossbaan, bos enz
Mooie camping, rustig gelegen. Mooi gerenoveerd nu super faciliteiten.
Wij hebben er maar een dag gestaan en zijn vriendelijk ontvangen.
Voor een groepskamp met een kampeerclub aan te raden, vriendelijke ontvangst en gedienstig voor hulp bij onze activiteiten !
Hele gezellige camping met familie en vrienden gemaakt al jaren lang , zie elk jaar er weer naar uit om op jullie camping te staan en me vrouw ook het hoogseizoen is altijd weer leuk met div activiteiten om te doen
DE vriendelijkheid van personeel.Goed onderhouden camping.Het hele jaar door.De verbe****** van de staanplaatsen.De gezelligheid met de mensen en personeel onder elkaar.Nooit gedacht op een camping te blijven.Maar nu ben ik er meer als thuis.Ga zo door.
Rustige en schone camping. In het hoogseizoen zijn er leuke activiteiten. Voor de kleinkinderen een heel leuk kinderzwembad.
Wij zijn altijd tevreden geweest.En nog steeds tevreden .
Het bevalt ons prima op Marisheem en hebben een prachtige plaats.
De camping ziet er altijd netjes uit!! Geen vijvertjes, kaboutertjes, oude schuurtjes etc. Dat was toentertijd (22 jaar geleden) belangrijk, en nog, voor ons dat wij toen hebben besloten om hier ons plekje te creëren om relaxt vakantie te kunnen vieren!!
fijne camping voor personen zonder kinderen. Jammer dat er zo weinig voor de jeugd en de wat oudere jeugd word gedaan. Hieronder verstaan wij activiteiten en het opknappen van de brandgang of een eventuele andere stek.
Klein overzichtelijk park. Mooi zwembad en ligweide. Ruime plekken. Voor ons jammer dat honden toegelaten zijn. In principe niet zoveel last van. Alleen dat geblaf elke keer wanneer ik er langs moet om naar mn plek te komen. Misschien dat hier iets aan gedaan kan worden richting eigenaar.