Royale nette plaatsen het sanitair was super schoon jammer dat bij de heren douche de waterdruk niet in orde was zou misschien iets sneller opgelost kunnen worden maar er was een alternatief alleen wat verder lopen leuk zwembad vriendelijk personeel goede prijs kwaliteit wat wil je nog meer echt een aanrader.
Prima camping voor campers
Heel klantvriendelijk ! Enorm proper en verzorgde sanitaire blok! Aangename camping en mooi plaatsen. Komen zeker nog eens terug. Alleen jammer dat cafetaria weinig open is.
U vraagt naar een positieve ervaring en die wil ik graag geven: we hadden een rustige plek. Maar als ik u een tip mag geven: het is verstandig om ook te vragen: wat zou volgens u beter kunnen? Want daarmee kunt u verbe******en doorvoeren. Wat wij erg vreemd vonden, waren de openingstijden van de receptie. We hebben het nog nooit meegemaakt dat een receptie pas om 10 uur open gaat (en je de sleutel van de slagboom dus niet af kunt geven, maar in een envelop moet doen) en om 15.00 uur weer sluit. Uw camping ligt op de route naar het noorden. Veel vakantiegangers vanuit het zuiden willen aan het einde van de middag nog eenmaal overnachten. Dan hoort de receptie open te zijn. Om het probleem op te lossen van het afgeven van de sleutel voor 10 uur 's morgens, zou u er voor kunnen kiezen om het uitrijden zonder slagboom te laten gebeuren vanaf 7 uur 's morgens. Dus dat de slagboom automatisch open gaat bij vertrek. Zo gaat dat op de meeste campings. De mensen zijn al op het terrein, waarom zou je dan een sleutel moeten gebruiken voor uitrijden? We hopen dat u iets met onze aanbevelingen kunt. Vriendelijke groet, Elsbeth de Jong
Beste familie de Jong, Bedankt voor uw opmerking. We vinden het spijtig om te lezen dat u uw vertrek op deze manier ervaren heeft. Echter hebben wij een speciale regeling voor gasten die buiten de openingstijden van de receptie willen vertrekken, namelijk de zogenaamde 'sleuteltruc'. Als gasten een dag voor vertrek aangeven dat zij vroeger of later willen vertrekken, geven wij hen op goed vertrouwen de borg al een dag eerder mee en een envelop mee waar de gasten de sleutel in kunnen doen. Deze kan dan in de brievenbus gedaan worden bij vertrek. Dit wordt op de bevestiging van uw reservering en op de welkomstbrief die u bij aankomst van ons ontvangt vermeld. We hopen op deze wijze onze gasten tegemoet te komen. Voor late aankomsten kan tevens gebruik worden gemaakt van de servicebel, naast de receptiedeur. Dan kan een medewerker van het park de gasten alsnog binnenlaten waarna de incheck de volgende dag gedaan kan worden. Hopende u hiermee nu goed geïnformeerd te hebben en onze excuses voor het ongemak!
Mooie camping.
Marisheem is een camping zoals je graag zou wensen. Geen moeite te veel, uiterst plezierig en goede internetregeling.
De kampeerplaatsen worden ook bij veel niet nat of drassig zoals bij andere campings.
schoon rustig ,een echte aanrader.
Mooie ruime plaatsen op zandgrond dus geen wateroverlast in de voortent. Mooi zwembad. Prima sanitaire voorzieningen. Mis alleen de centrifuge in de wasmachineruimte.
Mooi fietsen en wandelen.
Groene camping, ruime plaatsen, goed sanitair
goed verzorgde camping, goede faciliteiten, vriendelijk personeel
Hadden verwacht dat er meer reunie deelnemers zouden kamperen. Als we van te voren hadden geweten, hadden we veel beter bij elkaar op een klein veldje kunnen staan. Het Y veld was hier niet geschikt voor. Wel gemaaid maar niet geharkt. Jammer dat er weinig mogelijkheden zijn om gebruik te maken van restaurant,en dergelijke. Maar zaterdag was TOP. Vriendelijke bediening, goed geregeld.
Fijne camping. Helaas de bereikbaarheid van de receptie als er iets gebeurt is zeer matig. De receptieuren is van 10-16.00 uur. Erg kort. Zwembad niet verwarmd. Groot nadeel. Kantine niet open. Evenzo een nadeel. Daarom vind ik de prijs te hoog.
Mooie ruime en droge plaatsen. Goed onderhouden sanitair, spijtig van de waterdruk problemen aan de herenkant. Prachtige omgeving om te wandelen.
in een woord GEWELDIG
We waren op de reünie. We vonden t erg jammer dat vrijdags de kantine niet open was.
Mooi terrein schoon sanitair