Kamperen op Marisheem geeft ons rust en ruimte. Ruime kampeerplaatsen. Personeel is altijd klantvriendelijk en het is een camping waar jonge kinderen zich prima kunnen vermaken. Daarnaast kunnen we vanuit Marisheem diverse uitstapjes doen, zoals naar Maasticht of Duitsland. Maar je kunt er ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving
Alles was netjes en goed geregeld.
zag er allemaal goed en schoon uit
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was alleen jammer dat de deur van de verwarmde sanitairruimte niet dicht kon.
Het sanitairgebouw(en) mag vaker op een dag bij/schoongehouden worden. Restaurant zou indien het weer slecht is misschien opgemaakt kunnen worden als kindersoos met eventueel animatie. Zwembad is uitstekend.
Hebben leuk gecampeert,zwembad was open .
Dit was de tweede keer dat we jullie Camping bezochten, dit zegd voldoende.
Fijne plek voor caravan. Behulpzaam personeel bij receptie en snackbar. Komen graag een keer terug
Prachtige camping. Komen zeker terug
prima uitgands positie om te fietsen ,steden bezoek en winkelen
ik heb er 2 weken heerlijk gekampeerd
Ik mis bij bekend van,ACSI. Ik heb geen negatieve ervaring van deze camping,kom zeker nog een keer terug. Mvg.Dick van Gr.
Vanaf de aankomst steeds een goed gevoel gehad ,door de vriendelijkheid van het personeel,maar ook door de ligging en de faciliteiten van de camping.Ook de omgeving heeft door de prachtige fietsroutes ons hart gestolen.
Wij komen met veel plezier op uw camping. Hoewel we het wel fijn zouden vinden als toezicht komt bij t zwembad. Ik weet dat dat eigen verantwoordelijkheid is maar wat daar gebeurd is gewoon gevaarlijk en wanneer er iets fout gaat zal dat niet ten goede komen van de camping. Voor de kinderen mag er wel iets meer komen kwa speeltuintjes. Maar des ondanks komen wij met veel plezier.
Erg gastvrij, op de dag van vertrek mochten we langer blijven om de Formule 1 af te kijken, helemaal top. Daarnaast ruime plaatsen en schoon sanitair.
Leuke gezellige camping met mooie en ruime plaatsen
Bij reservering 3x moeten bellen voor een correcte prijsberekening.
Ontspannen sfeer. Leuke gasten.
in een woord GEWELDIG,heerlijk vertoeven lekker rustig