Ein schöner,ruhiger und erholsamer Platz Immer zu empfehlen. 🐂🐈
Leuke camping voor oud en jong wat van ons beter mag is de wifi onbeperkt voor idereen en het zwembad mag wel verwarmd zijn in koedere dagen groetjes
Fijne tijd gehad Vooral de kleinkinderen hebben veel in het zwembad kunnen zwemmen
Ruime plaatsen incl. met parkeren auto. Nadelen: bij regen modderige plaats en weinig zon door de hoge begroeiingen. Onderste takken van boom op plaats raken bij wind het dak van de caravan met schade als gevolg. Heren toiletten enkele keren afgesloten door "jongeren". Herendouche buiten bedrijf t.g.v. storing in warm water voorziening. Volle vuilcontainers worden niet tijdig geledigd.
camping bekend van Acsi. Ligt op route Pieterpad, dat was voor ons belangrijk. Een mooi bos achter de camping om te wandelen en te fietsen. Ruime en nette plekken
Prachtige omgeving. Goede fietswegen/paden
ruimdenkend en fijn schoon sanitair
Fijne kamping meet ruime plaatsen.
Heerlijk en rustig vertoeven lekker wandelen in de bossen ,mooie omgeving en schoon sanitair zeer belangrijk
Wij komen ieder jaar naar de Marisheem. En het bevalt ons nog steeds goed. Fijne camping mooi fiets gebied. Groetjes Fam. Welten
Kom er jaarlijks enige dagen met kleinkinderen. Een feest ...
mooie omgeving met veel mogelijke actievieteiten op allerlei dagtochtjes te ondernemen
rustig mooi gelegen uitstekende fiets en wandelroute vanaf de camping.
Prettig verblijf gehad, jammer dat net opdat moment het zwembad niet beschikbaar was. Daarop hebben we onder andere deze camping uitgezocht. Verders alles prima. Hartelijke Groet Leo Kaizer
Mooie camping met redelijk grote plaats.
altijd heel gezellig.mooi zwembad goed eten. we komen hier graag.
Mooie camping met mooie plekken ook voor campers.in een prachtige fiets omgeving. Ook rustige camping vlakbij centrum.
Wij zijn met de kleinkinderen geweest. Toppie alleen de verf bij het kinderzwembad was niet goed, maar ik neem aan dat t nu opgelost is. Wij komen zeker volgend jaar terug!
Mag het ook iets negatiefs zijn????? De klantvriendelijkheid en service in het restaurant en de snackbar was minimaal. Ook was het restaurant vaak gesloten en weinig andere activiteiten. Alleen onze staanplaats was erg stoffig, was pas ingezaaid jammer...... Verder zijn we echt heel tevreden, kijk maar naar de beoordeling.
Prima camping geen negatieve klachten.