We stonden voor de derde keer met de tent op Vlugtenburg, voor de derde keer een heel positieve ervaring. Het sanitair is altijd schoon, de receptionistes zijn heel vriendelijk en behulpzaam, elektriciteit en water achter de tent, de gezellig ingerichte laantjes en de speeltuinen maken het plaatje compleet. De ligging vlak aan het strand is ideaal en de supermarkten zijn op nog geen 10 min fietsen. Helemaal top!
Beste Nathan, Wat een positieve reactie! Heel leuk om te lezen dat u al drie keer op een rij een fijne ervaring heeft gehad. Bedankt voor de vriendelijke complimenten over de camping en het Vlugtenburg team. Hopelijk komt u nog voor een vierde keer terug! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zo schoon als de brand. Goede bedden. Eigenlijk alles goed. Zelfs de eenden Kwik, Kwek en Kwak zijn goed opgevoed en komen alleen binnen op uitnodiging. Misschien één puntje maar voor ons niet belangrijk. De tv. Niet afgesteld. Veel Duitse zenders en volgens mij 3 Nederlandse. Maar wij hadden geen tijd om te kijken dus voor ons géén punt. Ontbijt wordt bezorgd en is uitstekend!
Beste Bea, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad. Onze excuses dat de TV verkeerd stond ingesteld. Mijn collega's van de Technische dienst hadden dit graag voor u opgelost. Hopelijk zien wij jullie nog een keer terug! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Es war alles super. Der Campingplatz ist sehr schön und es ist nicht weit zum Strand. Die Kommunikation ist sehr gut und das Personal ist freundlich. Super ist auch die Möglichkeit, Brötchen zu bestellen. Wir hatten einen tollen Aufenthalt.
Guten Tag Paula, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben Wir würden uns freuen, Sie wiederzusehen! Mit freundlichen Lächern, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Super fijn park , wat verouderd sanitair maar wel heel erg schoon . Hele aardige medewerkers , wie je ook maar tegenkomt onderweg ze groeten allemaal netjes . Echt een fijn verblijf .
Beste Judith, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Bedankt voor uw complimenten. We helpen u graag verder bij een volgende vakantie! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles bestens. Immer wieder gerne Frei mich auf nächstes jahr
Liebe Sonja, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es ist schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten. Schön zu hören, dass Sie vielleicht nächstes Jahr wiederkommen! Wir helfen Ihnen gerne bei Ihrem neuen Besuch. Mit freundlichen Lächern, Miranda, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
We komen regelmatig hier, fijne rustige plek om te zijn. Een extra sanitair gebouw zou wel fijn zijn.
Beste Hanny, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. We vinden het heel leuk wanneer u weer terug komt. Tot snel! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben een heerlijk weekend gehad. Alles verliep soepel, campingplaats was netjes en toiletgebouwen super schoon. Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier heel graag!
Beste Jolijn, Wat fijn dat jullie heerlijk genoten hebben van het weekend op de camping. Jullie zijn het hele jaar door welkom om bij ons vakantie te vieren. Zien we jullie snel terug? Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prettige communicatie met de medewerkers. Gezellige en ontspannen sfeer. Zelfs een mooie muzieklijst met christelijke liederen vermeld in het informatieboekje. Top hoor allemaal!
Beste Paula, Deze reactie geeft een glimlach op mijn gezicht! Bedankt voor de complimenten. En leuk om te lezen dat u de tips in het informatieboekje kon waarderen. Een clown inhuren, wat een leuk idee voor ons animatieteam. We gaan de tip meenemen! Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat een verassing toen we de tent open deden. Ik heb nooit geweten dat zoveel luxe in een tent zou kunnen. De safaritent is gewoon een luxe bungalow verborgen onder een tentzeil. Wat een zalige accommodatie!! Voor de rest alle mensen van de Vlugtenburg zijn zo verschrikkelijk vriendelijk. Een probleem met het toilet bij het arriveren was binnen no time verholpen. De medewerker kwam zelfs een dag later nog eens navragen of alles in orde is. De tussentijdse schoonmaak was perfect. Er is een animatieteam die de kinderen goed bezig houden met daarnaast een super leuke speeltuin voor de kinderen met daarnaast.... en terras waar ouders lekker kunnen zitten terwijl de kinderen veilig spelen of bezig gehouden worden door het animatieteam. De ligging van het park is perfect, er is van alles te doen in de omgeving. De kinderen vragen na een dag al wanneer we terug gaan dus ja, wat meer kan ik erover zeggen
Beste Gerrit-Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Heel leuk om terug te lezen dat u zo genoten heeft van uw verblijf in de safaritent met uw kinderen. De ingerichte safaritent geeft een luxe uitstraling en is voorzien van alle faciliteiten voor je verblijf. Wat een vriendelijk compliment over het team van Vlugtenburg. Het geeft een glimlach op ons gezicht wanneer we jullie ergens bij kunnen helpen. Ons enthousiaste animatieteam staat klaar om van elke dag een feestje te maken! Uw kinderen hebben hier heerlijk van kunnen genieten. Wij hopen uiteraard ook dat we de kinderen snel weer eens terug mogen zien. Bedankt voor de tips en adviezen over het restaurant. Uw ervaring helpt ons weer verder om het te verbeteren. Deze zullen we doorgeven aan het team van het restaurant. Mocht u nog andere tips hebben, kunt u dit uiteraard apart ook nog toesturen naar [email protected]. We hopen u een andere keer nog eens terug te zien bij Strandpark Vlugtenburg. Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne ontspanning gehad op het park.
Beste Nico, Heerlijk kunnen ontspannen bij de kust! Komt u nog eens terug? Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Miranda, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr schönes Haus perfekter Park und sehr nette Leute.
Guten Tag Volker, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben Wir würden uns freuen, Sie wiederzusehen! Mit freundlichen Lächern, Miranda, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Viele Möglichkeiten für die Kinder, sehr nah am Meer, schöne Aussicht
Liebe Cindy, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es ist schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten. Für unsere kleinen Gäste bieten wir gerne ein Kinderprogramm an. Alle Komplimente an unser begeistertes Animationsteam. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Lächern, Miranda, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Very happy with our stay with you. Clean premises just wish there had been hand towels or dryer in toilet area.
Dear Clair, Thank you for your review. We are very happy to read that you enjoyed your stay at the campsite. We hope to welcome you again at Vlugtenburg. Hopefully see you next time! With a friendly smile, Miranda, reception Strandpark Vlugtenburg
Freundlicher Empfang Automatische Autokennzeichenerkennung ist toll Brötchenlieferservice toll nur Brötchen zu hart Parkmöglichkeit super nahe am Haus Backofen und Toaster wäre wünschenswert
Liebe Arndt, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns zu hören, dass Sie eine angenehme Zeit bei uns hatten. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Really nice campsite. Clean and fresh! Super close to the campsite. The on site restaurant was pritty poor with us having to wait over an hour for our food, eventually when it arrived it was average at best. Be warned also a few of the local business’s don’t accept bank cards outside Holland so paying for stuff is akward. The camping was great though and the camp site staff were super nice. Great park for kids also.
Best Matthew, Thank you for your review. It is nice to read that you enjoyed your stay with us. We are sorry to hear that you had to wait so long at the restaurant. We will discuss this internally. Hopefully see you next time! With a friendly smile, Sabine, reception Strandpark Vlugtenburg
Ausgezeichnetes Preis-Leistungsverhältnis. Saubere Sanitäranlagen. Sauberer Platz. Alles da und gut organisiert. Direkt vor den Dünen gelegen daher nah am Strand. Rundum zufrieden.
Liebe Tim, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es ist schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Lächern, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Heerlijke camping, dicht bij zee. Sanitair wordt meermalen per dag schoongemaakt. Als het vies is doen de gasten dat!!!
Beste Martin, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Leuk dat jullie weer geweest zijn en een goed verblijf hebben gehad. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr ruhige Lage, gepflegter Platz, kurzer Weg zum Strand. Bungalows sind sehr sauber und gut ausgestattet.
Liebe Marcus, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön dass Sie die Zeit genommen haben eine schönes Bewertung abzugeben. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Prima ontvangst. Sanitair unit was ideaal. Wel wat ver lopen naar afwadplaats.
Beste John, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze goede beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het is nog echt kamperen op deze camping : rustige kampeerplaatsen voorzien van het nodige in de nabijheid (water en electriciteitsaansluiting). ook het goed onderhouden en propere sanitair is gelegen in de nabijheid van de kampeerplaatsen. Wij komen hier graag terug !
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles weer naar wens is geweest en tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi vrij gelegen huisje aan de rand van het park. Het interieur goed verzorgd. We voelden ons direct welkom. Bejegening door het personeel, waaronder ook het restaurant, was vriendelijk en behulpzaam. Het fijnste was de geringe afstand tot het mooie strand waar we regelmatig vertoefden. We hopen volgend jaar weer gebruik te kunnen maken van het park.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad en hebben genoten van het strand. Tot volgend jaar! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk weekend gehad met een groep vrienden. Perfecte plek om met elkaar te ontspannen en te genieten van zon, zee en strand. Daarnaast was de accommodatie van alles voorzien. Kortom: hele goede ervaring
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat jullie hebben genoten als vriendengroep. Hopelijk tot ziens! Met een vriendelijke lach, Sabine, strandpark Vlugtenburg
10min lopen van het strand, 5min van sgravenzande ideaal. Het is heerlijk rustig. Ruime parkeergelegenheid.
Beste Nanne, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze goede beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat jullie een goed verblijf hebben gehad. Extra's zoals handdoeken en keukenlinnen kunnen altijd bijgeboekt worden, dus mocht u nog een keer komen is dat zeker mogelijk. Hopelijk tot ziens! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Schöner Camperstellplatz auf der Wiese, sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter. Jederzeit gerne wieder!
Liebe Karin, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine schönes Bewertung abzugeben. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Der Stellplatz war ausreichend groß. Toll war die direkte Verfügbarkeit von Wasser. Die Sanitär-Anlagen waren sauber. Und die schöne Lage am Strand war super!
Liebe Patricia, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Es ist schön zu hören, dass Sie einen guten Aufenthalt bei uns hatten. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!