Beste Piet, Bedankt voor uw prettige review! Goed om te lezen dat u de locatie van ons strandpark waardeert en een fijne tijd heeft gehad. Uw tip over de werkzaamheden nemen wij mee. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Zeer ruime informatie, goede voorbereiding, zeer vriendelijke ontvangst; prijs-kwaliteit is ok. Nette kajuit, er was echt alles aanwezig
Beste Kathleen, Hartelijk dank voor positieve review! Fijn dat u goed bent geïnformeerd en een prettig verblijf heeft gehad! Daarvan krijgen wij een lach op ons gezicht:) Ik wil u bedanken voor uw tip, wij ontvangen graag feedback om ons te kunnen verbeteren. Helaas is het voor de Housekeeping slecht haalbaar om de bungalow in een kortere tijd klaar te stomen voor de volgende gasten (zeker in de vakanties en het hoogseizoen). Zo kunnen gasten bij ons een vroege check-in boeken, wat inhoudt dat de check-in van de bungalow al om 12:00 is. Zoals u vast zult begrijpen zal de Housekeeping de volledige schoonmaak in een klein uurtje niet redden. We hopen u een volgende keer weer te mogen ontvangen op ons park. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Mooie grote plaatsen, aardige receptie, schoon en goeie ligging.
Beste Caar, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Dat vinden wij erg fijn:). Goed om te lezen dat u een fijne tijd heeft gehad en heeft kunnen genieten van het strand. Uw tip houden wij ins onze gedachten! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, Receptie strandpark Vlugtenburg
Accommodatie netjes. Vriendelijk personeel
Beste Richard, Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden was over uw verblijf en heeft genoten van de natuur in deze omgeving. Dat vinden wij erg fijn. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Jammer dat het aandeel ‘kamperen’ miniem is op jullie domein. Er zijn maar weinig plaatsen voor kampeerders. Sanitair verouderd, maar netjes en voldoende. Het kan een opfrissing gebruiken. Leuk dat we van de verwarmde kabinet met douche, wc en wastafel gebruik konden maken. Leuke locatie. Meteen aan het strand. Leuke uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. We vroegen ons ook wel af waarom er zoveel mensen uit het Oostblok bij jullie verblijven. Polen, Bulgaren, Litouwers, Oekraïners,… Jammer dat het restaurant gesloten was voor renovatie. Broodjesservice top, zeer vriendelijke dame!
Beste Isabelle, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de locatie en de verwarming in ons kleine toiletgebouw, zeker tijdens deze koude dagen. Om terug te komen op uw vraag: In ons laagseizoen beiden wij bedrijven aan om voor een langere tijd (maximaal 3 maanden) op ons park te kunnen verblijven. Vanaf maart zal dit niet meer het geval zijn voor een langere tijd. Dan focussen wij ons weer op de toeristische verblijven:) Wij beiden op onze gehele camping 49 plekken voor onder andere campers, caravans en tenten. Ons park is inderdaad ook gefocust op meer dan alleen camping, zo bieden wij ook bungalows en glampingtenten etc. Dit onderscheidt ons als 'strandpark' We zien u graag vaker! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Hatten ein Haus für 6 Personen. Platz gab es genug, Schlafzimmer sehr klein aber ausreichend. Allerdings waren die sitzmöglichkeiten im Wohnraum sehr knapp bemessen. Eine recht kleine Couch. Küche war ausreichend eingerichtet, aber leider kein Toaster. Bei holländischen Brot ist dieser aber zu empfehlen. Die spülmaschine reinigte leider auch nicht sauber.
Am besten Erika, Vielen Dank für Ihre Bewertung, das wissen wir immer zu schätzen:) Es ist schön zu lesen, dass Sie unseren Park und das Meer genossen haben! Wir werden uns an Ihren Tipp erinnern, vielleicht wird sich das eines Tages als nützlich erweisen! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Wat niet klopt is overal WiFi. Plaats 209 heeft helemaal geen ontvangst en plaats 269 heeft zwakke WiFi. Je wordt er heel vaak afgesmeten. Verder hebben we het prima naar onze zin gehad. Zeer tof zijn de unit’s met wc en douche ineen. Ik geef 1 ster aan het restaurant gewoon omdat het in onderhoud was.
Beste Myriame, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad. Op dit moment is de wifi op onze camping wat zwakker in verband met het verbeteren van onze wifi. Onze excuses hiervoor! Als het goed is zal dit probleem binnenkort juist verholpen zijn. We hopen u een volgende keer te mogen ontvangen en u dan een andere ervaring betreft de wifi te geven. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
alles gut
Liebe Marion, Vielen Dank für die nette Bewertung! Es ist schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in unserem Park hatten. Das tut uns gut :). Wir freuen uns auf ein Wiedersehen! mit freundlichem Lächeln, Meena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir waren jetzt zum 2. Mal hier und werden sehr gerne wiederkommen! Es sind schöne Wohnmobilplätze mit großzügend Platz, jeweils begrenzt durch Holzpfähle mit der Platznummer. Restaurant war geschlossen wegen Renovierung, WLAN ist schwach, ansonsten hätte es 5 Sterne gegeben.
Am besten Sabine, Schön zu lesen, dass wir uns wiedersehen. Darauf freuen wir uns! Unsere WLAN wird während dieser Zeit verbessert, daher erwarten wir, dass es bald wieder optimal funktioniert. Unser Restaurant wird im März wieder öffnen, daher würden wir uns freuen, Sie das nächste Mal in unserem Restaurant begrüßen zu dürfen:). Mit freundlichen lächeln, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Beste Stijn, Bedankt voor uw fijne review! We zijn blij om te lezen dat u heeft genoten zo dicht aan zee en we zien u graag snel weer:) Met vriendelijke lach, Receptie strandpark Vlugtenburg
Op zich is het een prima locatie en een mooie uitvalbasis naar strand en grote steden. Helaas vinden wij de campingplek een beetje een achter geschoven plekje. Dit was bekend hoor bij het boeken maar toch! We begrijpen dat in de winterperiode de Pipowagens op de caravan plaatsten staan. Op zich allemaal niet zo’n probleem maar nu stonden we op plek 209 met op het rijtje allemaal caravans met hondenbezitters. Ga dan maar eens tegen die honden zeggen dat ze niet mogen blaffen en hun behoeftes niet rondom de caravans mogen doen. We zijn verschillende keren midden in de nacht of 's morgens vroeg wakker geworden van blaffen en het veldje lag bezaait met poepplekken. Netjes door eigenaren opgepakt maar niet volledig. Bah! Echt heel vies. Kijk bij de receptie klagen heeft geen zin, we hebben direct de eigenaren erop aan gesproken en die beloofde beterschap en gaven de hond de schuld. Het is erg jammer maar ik zou wat dit betreft de camping niet aanbevelen. Nogmaals, we zijn niet naar de receptie gelopen om te klagen maar hebben de mensen er direct op aangesproken. Vandaag (10-03-2023) heeft Strandpark Vlugtenburg ons gebeld nav bovenstaande beoordeling en waardering. Al eerder hebben wij gemerkt dat men uiterst klantvriendelijk en zéér behulpzaam is. Top! Nav de klachten hebben we kort met elkaar gesproken en werd ons een compensatie aangeboden. Aangegeven dat dit niet nodig is omdat in onze ogen de camping hier niets aan kan doen. We hebben wel de Totaal score en aanbeveling aangepast. Nogmaals dank voor uw service en klantvriendelijkheid.
Originele beoordeling
Op zich is het een prima locatie en een mooie uitvalbasis naar strand en grote steden. Helaas vinden wij de campingplek een beetje een achter geschoven plekje. Dit was bekend hoor bij het boeken maar toch! We begrijpen dat in de winterperiode de Pipowagens op de caravan plaatsten staan. Op zich allemaal niet zo’n probleem maar nu stonden we op plek 209 met op het rijtje allemaal caravans met hondenbezitters. Ga dan maar eens tegen die honden zeggen dat ze niet mogen blaffen en hun behoeftes niet rondom de caravans mogen doen. We zijn verschillende keren midden in de nacht of s morgens vroeg wakker geworden van blaffen en het veldje lag bezaait met poepplekken. Netjes door eigenaren opgepakt maar niet volledig. Bah! Echt heel vies. Kijk bij de receptie klagen heeft geen zin, we hebben direct de eigenaren erop aan gesproken en die beloofde beterschap en gaven de hond de schuld. Het is erg jammer maar ik zou wat dit betreft de camping niet aanbevelen. Nogmaals, we zijn niet naar de receptie gelopen om te klagen maar hebben de mensen er direct op aangesproken.
Nette bungalow, goede faciliteiten. Je bent ook zo bij het strand. Enige verbeterpuntje was het zoeken naar de bungalow, de nummering was voor ons niet helemaal duidelijk.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij te horen dat u het naar uw zin heeft gehad en lekker heeft kunnen uitwaaien op het strand. We verbeteren ons graag en daarom is het fijn dat u ons een tip mee geeft. Wat betreft deze tip: Aan het begin van alle laantjes staat een bord met de nummers die in dat rijtje staan. Wellicht heeft u deze gemist:) We zien u graag een volgende keer weer. Met vriendelijke lach, Receptie strandpark Vlugtenburg
Sehr sehr freundliches Personal Es hat alles reibungslos geklappt. Brötchen Service top Nur schade das das Restaurant zu war, aber das wussten wir. Es ist ja noch keine Saison.
Am besten Monika, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Ihre Komplimente tun uns gut. Schön, dass Sie das Meer genossen haben. Ihr Tipp zur Installation einer Minigolfanlage ist sehr originell und wir werden ihn in unsere Beratung zur Parkentwicklung aufnehmen. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg.
Wir waren das 34. mal hier in 15 Jahren. Das sagt wohl Alles ! Über Ostern sind wir wieder da !
Am besten Uwe, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Und wie schön, dass Sie schon 34 Mal in unserem Park waren! Wir sehen Sie wieder Am Ostern, wir freuen uns :) Mit freundlichen lächeln, Rezeption strandpark Vlugtenburg.
Da im Februar nicht viele Campingplätze geöffnet sind, war Vlugtenburg eine Alternative. Mit dem Rad zum Hoek van Holland und nach s'Gravenzande bzw. Naaldwijk sind zu dieser Zeit die wenigen Ausflugsziele. Zum Ausspannen und Ruhe suchen ist man hier richtig. Der Bäcker (Brötchenservice) ist nicht zu empfehlen, zu hart.
Lieber Eberhard, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
- Vriendelijke receptie die ook in het weekend open is; - broodjesservice (ook in het laagseizoen); - mooie plekken en dicht bij het strand; - verwarmd sanitair gebouw. Al met al een prima camping om een weekendje even weg te zijn. Dat er verbouwd moet worden is logisch en dat daardoor het restaurant/snackbar dicht is is iets dat je in het laagseizoen kan verwachten. Gelukkig is er op loopafstand (3 km) genoeg te vinden; zowel in 's Gravenzande (2km) als Hoek van Holland (3km door duinen lopende te bereiken).
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat een mooie complimenten heeft u ons gegeven, hier krijgen wij een grote lach van op ons gezicht:) ! We hopen u snel weer te zien op ons park. Met vriendelijke groet, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
makkelijk en snel geregeld, wel te duur bij verblijf per 4 weken!!
Beste Frans, Bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn blij dat we u konden helpen met uw zakelijke boeking. Misschien tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Miranda, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Dicht bij het strand. Het huisje was prima, goede inventaris en lekkere bedden. Bij de receptie zijn ze gastvrij en vriendelijk. Ook in de nabije omgeving is voldoende te zien en te ondernemen. Kortom een hele fijne tijd gehad.
Beste Joyce, Dankuwel voor uw fijne review. Goed om te horen dat u fijn verblijf heeft gehad op ons park! We zien u hopelijk snel weer:). Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne camping; sanitair prima, ook in de winter. Ruime plek. Vriendelijk personeel.
Beste Steven, Dankuwel voor uw goede review! We zijn blij te horen dat u een goed verblijf op onze camping heeft gehad. Uw tip zullen wij meenemen, we kunnen ons altijd blijven verbeteren. Hopelijk weer tot snel. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Wij hebben 5 dagen in een aangepaste bungalow doorgebracht. Zeer schoon, ruim, goed geoutilleerd. Een kleinigheidje werd door dhr. Prins van Avavieren snel en vriendelijk opgelost. Op een zonnige dag hebben we een heerlijke strand"wandeling" gemaakt met de strandrolstoel: geweldig! Heel jammer dat het restaurant gesloten was ivm renovatie, maar wij werden zeer verrast met een cadeaubord voor restaurant "De Witte" in s.Gravezande; klasse! Buitengewoon goeie croissants!
Beste Liesbeth, Allereerst hartelijk dank voor uw super review! Wij krijgen een grote lach op onze gezichten van uw complimenten. Fijn om te horen dat u heeft genoten van onze croissantjes:) Uw tip over de begroeiing nemen wij mee en zal ons team van de groenvoorziening behandelen. We zien u graag weer terug op ons park! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Rustige camping
Beste Kelly, Bedankt voor uw prettige review. Fijn om te horen dat uw verblijf goed is bevallen. We zien u graag snel weer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Einfach super immer wieder
Am Besten Jenny, Vielen herzlichen dank für die nette Bewertung! Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen tollen Aufenthalt in unserem Park hatten. Das tut uns gut:). Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Freundlich und zuvorkommend. Aufmerksam.
Am besten Dirk, Vielen Dank für die nette Bewertung! Wir würden gerne hören, dass Sie eine gute Zeit in unserem Park hatten und dass Sie unseren Service genießen. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen lächeln, Meena, strandpark Vlugtenburg
Der Platz ist sauber und gepflegt, das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Sanitär/WC alle sauber und ordentlich. Einzig negativ: WiFi ist nicht überall auf dem Platz, aber das hilfsbereite Personal an der Rezeption hat uns geholfen einen anderen Stellplatz zu suchen und versprochen, dass beim WiFi noch nachgebessert wird.
Am besten Cay Pönicke, Vielen Dank für das nette Feedback und die Komplimente :). Das WLAN wird in naher Zukunft verbessert. Wir freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grußen, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Wir waren das erste Mal auf diesem Campingplatz und kommen auf jeden Fall gerne wieder. Das einzig negative war, dass sich im Prinzip alle Stellplätze bei anhaltendem Regen in 150m² große Matschpfützen verwandeln und wir hatten leider sehr viel Regen :-( Das tolle Frühstücksangebot, das sehr leckere Essen im Restaurant und die freundlichen Mitarbeitenden haben es aber (fast) ausgeglichen.
Liebe F, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schade, dass es während Ihres Aufenthaltes so viel geregnet hat. Trotz des Wetters ist es schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten! Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!