Mooi huisje

Moois huisje, goede ligging. Huisje was schoon. Wel wat gehorig vanwege de tussendoor. We vonden het voor 6 personen wel wat krap, je mist dat de toilet niet apart zit. Je mist een extra spiegel of wastafel. Daarnaast miste we ook wat praktische zaken als haakjes voor een handdoek en dat je het afval niet kan scheiden.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Super mooie camping

Camping is erg netjes, goede voorzieningen, mooie ligging

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Direct aan het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Meer douches

Heerlijk dichtbij het strand

Strand en de winkels in Schravenzande waren beide goed op loop afstand

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Tijdens de bouw van nieuwe huisjes de aannemer niet voor 8 uur laten beginnen , was nu al om half zeven aan het hijen.

SuperSauberer Familienfreundlicher Park, mit tollem Wasserspielplatz.

Wir (meist zu 3.) machen schon seit Jahren in diesen Park Urlaub (in div. 6-8 Comfort oder Luxus Bungalows). Uns gefällt das gemütliche Wohnen und die Nähe zu einem tollen Strand und schönen Dünen mit allerlei Tierleben. Mit genug Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Viele Unternehmungsmöglichkeiten zb. Ausflüge nach Den Haag oder Delft. Wir freuen uns jetzt schon aufs nächste mal.

• Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Das Meer, die Ruhe, die Natur.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Alles was perfect.

Heel proper sanitair, ruime plaatsen, erg vriendelijk en flexibel personeel, ligging is top!

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De rust van de zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Niets

Schöner Platz mit freundlichem Personal

Der Platz ist wirklich schön gelegen, man ist schnell auf dem Weg zum Strand Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit bei Problemen. Die Sanitäreinrichtungen waren ordentlich und sauber. 1 Stern Abzug wegen der Baustelle auf dem Platz, wo mehrmals morgens um 5.30Uhr mit lautem Getöse gearbeitet wurde und an Schlaf nicht mehr zu denken war.

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Das Meer,der schöne saubere Strand und die weitläufigen Dünen

Fantastische dagen en super lief personeel.

Ons huisje is van alle gemakken voorzien en heerlijk rustig, prachtig tegen de duinen en vlakbij het strand. Daar ga je voor, rond het park alleen maar kassen en weinig te zien. Genoten van het mooie weer. Het waren mooie dagen.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 4p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee, strand en duinen.

Heerlijk weekend

Fijne plek, direct aan het strand. Leuke slim ingerichte huisjes. Voor herhaling vatbaar.

• Reisgezelschap? Familie
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 14p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand op loopafstand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Informatie over het park verduidelijken. De brochure was in het Engels en informatie over vertrek (waar laat je de sleutels, beddengoed, afval) was heel summier. Dat zou ook in de app kunnen staan. Bewegwijzering op het park kan duidelijker, waar zijn de laadpalen. En als er iets meer budget is zou ik ook een kleine supermarkt openen met dagdagelijkse benodigdheden.

Platz etwas runter gekommen

Toiletten ohne Urinale , Sanitär Anlagen in die Jahre gekommen. Keine Seife fürs Hände waschen nach Toilettengang. Dadurch benutzt jeder die Spülbecken am Waschplatz. Wird wohl mehr Wert auf die Vermietung von festen Unterkünften Wert gelegt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Geblieben in? Camping / Stellplätze
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.

Aan zee altijd fijn

Het huisje is goed. Mag wel mee naar deze tijd worden geüpdatet worden. Stopcontact weinig. Keuken mag wel voorzien worden met combi magnetron oven. In de zomer wordt het erg warm binnen.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Een fijn weekend gehad

Het park is super voor kinderen. Er is veel te doen. Ook fijn dat je zo naar het strand loopt. Het huisje vonden wij aan vervanging toe en erg gehorig. Ook jammer dat je niet makkelijk met het aantal personen waarvoor je boekt in één ruimte kunt zitten.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De huisjes vervangen voor nieuwere huisjes

Kamperen op een bouwplaats

Vlugtenburg is erg leuk als je dicht bij het strand wil kamperen, we kwamen er al vaker. Helaas was nu (mei '25) de camping meer bouw -en parkeerplaats dan camping. Er worden meer huisjes gebouwd ten koste van kampeerplekken. Echt zonde. De campingplek zelf was ook meer zand dan gras.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Van Vlugtenburg een echte camping maken met veel meer groen en alle auto's op een aparte parkeerplaats en niet op de camping.

Super camping

De voorzieningen waren schoon leuk al die lampjes s’avonds goed verlicht. Goeie service en aardige mensen.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand mooie wandelroute
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Duidelijke parkeervakken maar dit kwam denk ik door verbouwing.

Ich liebe es...

Aber dennoch muss ich was los werden,und zwar geht's um diese Firma souli....weiß gerade nicht wie die geschrieben wird . Und zwar ist mir mehrmals aufgefallen ,das diese Leute sich sehr provokative verhalten ...sie nehmen keine rücksicht wenn sie mir dem Auto unterwegs sind fahren viel zu schnell und sind teilweise auch sehr laut..

• Reisegesellschaft Freunde
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Alles supi
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Nichts

Een fijne vakantie voor ons gezelschap( 80++) , zeker met de hulp van Avavieren.

Door de hulpmiddelen van Avavieren konden wij leuke uitstapjes maken.

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik zou een winkeltje op het park zetten voor de kleine boodschapjes.

We hadden als accomodatie een pipowagen op het strand. Dit was in een woord geweldig.

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee en het strand

Mooi gelegen park, prettig dicht bij duinen en strand.

Er waren net even te veel kleine gebreken, die de totale score drukken. Zo was er in nr. 29 een toilet met een volstrekt onbruikbare kraan boven het wasbakje. En in beide badkamers ontbraken ophanghaakjes en handdoekrekjes. De combinatie van nr. 28/29 is niet geschikt voor 16 personen, omdat er deuren ontbreken tussen de woonkamers en de slaapkamers (zeer gehorig...!). Verder zijn de (kinder-)slaapkamers akelig klein. De bungalows staan erg dicht op elkaar; dit is echt een nadeel... Maar het wordt hinderlijk en gevaarlijk als steeds dezelfde man met een elektrisch wagentje veel te hard tussen de bungalows rijdend, scherpe bochten neemt, zonder dat hij voldoende zicht heeft.

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De natuur en de ruimte.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Meer bomen planten tussen de huisjes De technische dienst controleren op duidelijke missers. In de 16-persoons bungalow minimaal 3 slaapkamers inrichten voor stellen/ouders (op dit moment zijn er te veel piepkleine slaapkamertjes...!)

Wij hebben genoten!

Schone bungalow, mooie omgeving. Enige minpunt was dat er weinig stopcontacten aanwezig zijn. In de tijd van nu, met opladers voor telefoons, tablets en andere elektrische apparaten een klein beetje onhandig.

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Eigenlijk alles wel

Geen fijne campingervaring.

Ik voelde mij ‘s avonds en ‘s nachts niet fijn in de tent. De achterkant vd tent grensde a/d weg waar veel rumoer was van auto’s, blaffende honden en dronken polen/russen. Dit is géén fijne plek. De camping was nog erg verlaten. Ik hoorde pas 2 dagen tevoren dat onze geboekte trekkerstent niet doorging en dat door personeelgebrek geen barbecue besteld kon worden. De safaritenten zijn heel ongezellig gepositioneerd. De safaritent was heel volledig uitgerust en erg mooi.

• Reisgezelschap? Familie
  • Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik zou het anders indelen

Prima camping

Prima plek voor de caravan. Helaas geen wifi bereik (ondanks een op 100 meter aanwezige mast?). Geen hondenpoepzakjes op de camping aanwezig. Alle afgiftepunten waren leeg. Heerlijke omgeving en leuk om te wandelen met de hond.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen voor hondenpoepzakjes in de daarvoor aanwezig afgiftepunten. Zorgen dat de wifi het doet

Heerlijk uitgerust!

De pipowagen op het strand is uniek! We hebben genoten. Enig minpuntje is dat er gerookt was in de badkamer. Kunnen jullie niets aan doen, maar de geur ging niet weg.

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het rustige strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat er voor volgend jaar weer een vergunning komt voor de pipowagen op het strand!

Ich war schon oft im Park und komme gerne wieder

Freundliche Rezeption. Ich liebe die Strandnähe.

• Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Strand, Strandcafes

Sehr schön

Sehr zufrieden

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Strand,umliegende orte
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Komfortplätze etwas mehr abtrennen

Leuke camping

Camping ligt vlak aan zee, super met je hond(en) Hondenstrand ligt er direct achter. Schoon sanitair. Ook konden we er een strand rolstoel huren. Hierdoor kon de moeder van mijn vriend de dag van haar leven beleven. Fantastisch

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht aan zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik wilde graag een nacht extra boeken met een klein tentje. Dit kon volgens de receptie niet. Mijn vriendin stond er ook met vouwtent en haar gezin en 2 honden. Daar mocht het tentje ook niet bij geplaatst worden omdat ik ook 2 hondjes bij had. Ik had ook al aangeboden om gewoon een volledige overnachting en kosten voor tentplaats te betalen. Wat mij nog meer verbaasde dat er minimaal 5 onbezette plaatsen waren. Ik ben die dag nog gebleven bij mijn vriendin. Dus dat wat niet echt gastvriendelijk en als ik directeur was zou ik er niet blij van worden. Niks verdiend terwijl dat dus wel kon.

Tolle Einrichtung, zentral zum Strand, alles sehr sauber.

Schon im Vorfeld wurden wir sehr komplex immer über alles informiert. Vor Ort haben wir ein sehr kompetentes und freundliches Team vorgefunden. Der Strandpark ist absolut weiter zu empfehlen.

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Luxus 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? dien zentrale Lage zum Strand und dem Kinderspielplatz
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? ich würde den Film sehr gerne wiederholen, da alles zur Zufriedenheit war.

t Louwtje 10

2691KR 's-gravenzande

0174-412 420

Over Strandpark Vlugtenburg

Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!