De vloer van het huisje is echt aan vervanging toe. Ook de weg naar het huisje was in slechte staat. Vooral als het geregend had. Verder aardig personeel (balie). Ook het personeel ( jongeman) van het restaurant was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor uw reactie! Het klopt helemaal uw opmerkingen over de vloeren, wij zijn ook druk bezig om deze te renoveren.
we hadden niet zo`n mooi weer. we miste een kapstok..
Wir waren die Jahre davor schon öfters in Vlugtenburg. Es war alles okay, leider war das Haus Nummer 2 in dem wir waren sehr staubig als wäre wochenlang nichts sauber gemacht worden. Aber sonst war alles okay. Wir kommen wieder.
Onze dank gaat vooral uit naar het PERSONEEL!!! Het zijn allemaal toppers,. Enorm bereidwillig, klantgericht, meedenkend, uitstekende service. Geweldige lokatie. Aangezien ik met mijn moeder van 91 was en 2 scootmobielen, hebben ze een drempel bij de tuiningang gezet zodat we de scootmobielen 's-nachts binnen konden zetten! Ook hebben ze onze spullen in de bungalow gezet met een elektrische kar! klein minpuntje is dat de TV zender RTL 8 niet in hun pakket zat. Mijn moeder is Bold en Beautifull verslaafd en heeft dit dus moeten missen.... maar dat was overkomelijk hoor. We komen zeker weer terug!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij vinden het erg belangrijk om onze gasten in de watten te leggen!
goede locatie tov strand
Bedankt voor uw positieve reactie! Graag tot ziens!
Jammer dat de nieuwe VIP acc. geen 2e tv op slaapkamer heeft. Anders hadden we daarvoor gekozen. De bungalow waarin wij zaten is aan renovatie toe. Wij waren met 2 pers. + hond, maar lijkt mij te klein voor 6 pers. Alleen maar 1 x tweezitsbankje en 2 oncomfortabele stoelen. Vieze grondlucht in doucheruimte. TV had slechte ontvangst in woonkamer. In slaapkamer wel goed. We misten een klok. Verlichting in douche te weinig. En jammer van het ene ligbed op het terras: toen wij de allereerste keer op uw park verbleven waren er nog 2 ligbedden per huis. Groot voordeel van het park is de ligging zo vlak aan zee. Prima broodjesservice. Vriendelijk personeel.
Fijn om te zien dat u vaker bij ons geweest bent! Heel erg jammer dat u het deze keer een beetje vond tegenvallen! Wij zijn druk bezig met het renoveren van de bungalows en hopen over 2 jaar alle af te hebben. Uw tips nemen wij zeker mee. Ik ga u nog persoonlijk een e-mail sturen
kann leider kein Niederländisch, hoffe aber trotzdem die Fragen gut gedeutet zu haben. Strandentfernung war weiter als gedacht
Mooi park, alleen jammer dat er geen (binnen) zwembad bij was, voor als het slecht weer is. Verder top locatie, centraal gelegen.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Misschien een rare vraag, maar heeft u ergens gelezen dat wij een binnenbad hebben dan? Dat zou wel heel erg zijn als er ergens verkeerde informatie staat. Wel is er op 3km een erg leuk binnenbad om lekker te kunnen gaan zwemmen, bij slecht weer.
Mooie ligging. Fijne vakantiekajuit. Schoon en niet verouderd. De 1 persoonsbedden wel wat smal. 1 afvoer stonk wat. Geen badmatten in handdoekenpakket. Maar wij komen weer terug. Het is handig en dichtbij t strand en vriendelijk personeel. Een een bosje bloemen ontvangen bij aankomst. Dat vond ik een leuke verrassing.
Fijn om te lezen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad! Bedankt voor uw tips en graag tot ziens!
rustig en prive wel nachteolijk buren gerucht fascilliteiten gemakkelijk bereikbaar. heerlijk strand; goede temperatuur 22-24 augustus. leuke bloemen on broodjes .
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Goed om te lezen dat u een fijne vakantie heeft gehad! Hopelijk toto ziens!
Hebben een fantastische tijd gehad. Onthaal met een bloemetje, Super. Veel geZien van de omgeving dankzij de tips van de lieve dames op de receptive. Was erg leuk om de huisjes te testen.
Al met al vond ik de prijs-/kwaliteit verhouding onvoldoende. De voorzieningen en keukengerei waren onvoldoende. Zo ontbrak er een snijplank, weinig schalen, de koelkast te klein voor 6 personen in de zomer en was een combi-oven ook wel een plus geweest. Verder zijn de twee kleinere slaapkamers wel erg klein. De tuindeur kon maar aan 1 kant open (huisje 25!). We misten ook wel wat Nederlandse TV-zenders. Met name RTL8 vanwege de films die daar op kwamen wat vanwege de regen helaas wel fijn was geweest. Ook de Wifi was in deze woning niet vindbaar met verschillende apparaten (Android en verschillende Apple apparaten!). In het adverteren en op de site voor deze woning deed het ons toch vermoeden dat we onbeperkt internet zouden hebben IN het huisje. Voor ons (en wij denken voortaan voor heel veel mensen met opgroeiende kinderen!) een reden om niet meer terug te komen.... De horeca was zeer matig. Lang wachten en ook onervaren personeel. De inrichting en aankleding van het restaurant en het terras nodigt ook niet uit om gezellig te gaan zitten. Dat snappen de strandtenten aan de overkant van het duin beter. Daar kun je erg leuk en sfeervol zitten en loopt er ook voldoende personeel. De totale inrichting van de omgeving van het restaurant en het aangrenzende parkeerterrein met campers gaven een vreemde sobere sfeer.
Wat vervelend om dit allemaal te lezen! Ik ga per mail contact met u opnemen. Want dit willen is natuurlijk niet wat wij willen voor onze gasten.
fijn om een weekje met ons gezin op vakantie te zijn. heerlijk dat we zo snel (met de fiets) op het strand stonden vanuit het huisje. binnen tien minuten waren we er. genoten! fijn dat we nog een dagje bij konden boeken.
Heerlijk dat u zo genoten heeft, fijn om te horen! Hopelijk tot ziens!
Perfecte locatie. Accommodatie (14p) was erg goed. Hebben genoten van de ontbijtservice.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn dat u genoten heeft van de net gerenoveerde bungalows. Het ontbijt buffet is idd een aanrader, horen wij vaker erg leuk dat u dit ook benoemt!
Strand op loopafstand ook voor de kleintjes. Den Haag, Kijkduin, Scheveningen op de fiets makkelijk te bereiken. Vriendelijk personeel. Lekker rustig omdat het zo klein is. Ruime plaatsen. Zeer geschikt voor oudere of mensen met hele kleine kindjes omdat er weinig vertier is op de camping. maar volgens mij vermaakten de grotere kinderen zich ook wel. Komen zeker terug, ondanks dat de prijs toch nog hoog ligt voor zoveel eenvoud.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Heerlijk om te lezen dat u het zo naar uw zin heeft gehad. We zien u graag weer terug!
Prima accommodatie met goede bedden op een fijne centrale plek. Strand is hier in vergelijk met b.v. Katwijk lekker rustig en wandelen naar Hoek van Holland is echt leuk vanwege alle zeeschepen die te zien zijn. Ook fietsen is vanuit park Vluchtenburg leuk. Wij komen als we zin hebben in een strandvakantie vast weer!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat u zegt klopt helemaal er is hier van alles te doen. Graag tot ziens!
Huisjes liggen erg dicht op elkaar. We hadden veel geluidsoverlast van achterburen. 4 van de 5 slaapkamers zijn extreem klein. Nauwelijks kastruimte. Bedden kunnen niet tegen elkaar geschoven worden.Ramen kunnen maar op een kier open gezet. Woonruimte,keuken en badkamers waren oké
Bedankt voor uw reactie! Jammer dat het niet helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan. U opmerking over de slaapkamers begrijp ik zeker, helaas kunnen we hier niets aan veranderen. Maar met de bauw van nieuwe bungalows is dit zeker een verbeterpunt! De ramen zijn kiep/kantel ramen, deze ramen hebben 2 standen om ze te openen. Op 1 stand kan het raam een kleinstukje open en op de andere stand kan hij helemaal open, als een soort deur.
We kwamen in een zeer nette bungalow. Ondanks dat er 1 bed teweing was opgemaakt, werd snel opgelost bij receptie. Met hond een geweldig plekje. je was snel het park af en kon zeer wisselend lopen op duin/wandelpad. Ik zou als tip een map in bungalow leggen met de folders mbt. uitjes/markten/bezienswaardigheden. Bij Hé pannenkoek een 6 pers. gourmet geregeld--> voor € 75,- vonden wij het te weing; dat was géén goede verhouding. Dat gaan we niet weer doen.....
Het was allemaal perfect, mooi huisje, was echt schoon, dicht bij zee, miste alleen een kantine zeg maar waar dingen te doen waren of waar je echt gezellig savonds kon zitten.Ver toppie
Bedankt voor uw positieve reactie! Wij hebben idd geen kantine. Wel hebben we een gezellig pannenkoeken paviljoen waar u ook gezellig een drankje kunt gaan doen.
Erg vriendelijk park, niet te druk, aardige medewerkers. Netjes en persoonlijk. Simpele voorzieningen voor kinderen, maar met het strand in de buurt hoeft er ook niet meer te zijn. Erg dicht bij schoon en rustig strand. Het chalet was schoon en met de basisvoorzieningen die je nodig hebt op vakantie.De bedden waren te zacht, maar hier werd een notitie van gemaakt en ze zouden vervangen worden. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Bedankt voor uw positieve reactie. De matrassen zijn inmiddels vervangen heel fijn dat u dit door heeft gegeven!
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!