Goede ligging van het park ten opzichte van strand en zee. Het huisje goed ingericht. alleen in de woonkamer had iets meer verlichting gemogen. Een leuk weekend geweest
We hebben een heerlijk weekend gehad! Twee aandachtspunten : - slecht bereik wifi (ook met gekochte vouchers) -niet goed functionerende vaatwasser (met negen personen was dit toch wel erg fijn geweest!) Verder zeer tevreden.
Het huis ligt prima in een mooie omgeving. De vloeren waren niet echt schoon. Ook niet die van de badkamer. Gaven gewoon zwart af. 2 toiletten voor 14 personen is een beetje,weinig. De 2 douches in het gedeelte voor 8 personen, kunnen niet gelijktijdig gebruikt worden. Het ontbijt was prima. Goede kwaliteit, broodjes en eitjes nog warm en er was genoeg.
Accommodatie was prima maar de bedden waren erg slecht en tevens weinig opbergruimte. Mooie omgeving en vriendelijke receptioniste
Genoten van de zee, komen vast nog eens terug en dan de fietsen mee
aardig huisje voor 2 mensen met 2 honden. Jammer dat de auto niet dichter bij kon komen,Omdat het zulk slecht weer was en wij al wat ouder zijn was het een heel gesjouw voor ons. Om deze laatste reden reden zou het fijn zijn als er een krukje of i.d. in de badkamer zou zijn.
Jammer dat er nog zoveel bijkomende kosten zijn, wij gingen voor een aanbieding van 269 euro en moesten uiteindelijk 400+ betalen. Dikke pluim voor het personeel, super vriendelijk, vlot en behulpzaam. Huisje voldeed aan de wensen al is het jammer als het net gerenoveerd is maar geen mengkranen heeft (douche en keuken) en een lekkende (15? jaar oude) senseo heeft. TV aanbod erg op Duitsers gericht. Maar genoeg geklaagd wij hebben een heerlijke uitwaai week gehad!
Goed bevallen weekend
We hebben een leuk weekend gehad lekker kunnen genieten en uitwaaien. De kleine dingentjes die er in het huisje niet in orde waren werden na melding bij de receptie direct opgelost.
Prima verblijf gehad. Goed verzorgd, comfortabel huisje. Bedden beetje kort voor onze 1.95m lange zoon). Ik mistte kastruimte voor kleding en plankje in douche voor spullen. Douchewater liep naar verkeerde hoek. Voor een weekend was dat geen probleem, kort douchen de oplossing. Lekker dicht bij het strand. Huisjes staan wat dicht op elkaar naar onze 'smaak'. Maar een dikke voldoende voor ons verblijf. Prijs/kwaliteitverhouding vind ik moeilijk, ik schrik altijd van de prijzen van tegenwoordig.
Allereerst wil ik Cindy van Mastrigt nogmaals heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen! Met 16+peuter bij strandpark Vlugtenburg geweest om het 50-jarig huwelijksjubileum van mijn ouders te vieren. Het huisje was heerlijk ruim, heel fijn dat er twee keukens waren en genoeg badkamers en toiletten. Wat ons allemaal opviel is de vriendelijkheid van het personeel. Van te voren contact gehad over wat voorbereidingen voor mijn ouders met Cindy wat fantastisch opgepakt is, maar ook tijdens ons verblijf werd aan al onze wensen voldaan. Het contact is prettig, ongedwongen en altijd vriendelijk. We hebben echt genoten! Dank jullie wel.
heb voor drie personen teveel toeristen belasting betaald . als er veranderingen waren zouden die terugbetaald worden is mij telefonisch verteld, dit is niet gebeurd, en is in mijn verkeerde keelgat geschoten. kon gelukkig rustig blijven. maar het zit mij nog steeds niet lekker. hartelijke groet. A. van de Fliert
Dit is al de tweede keer dat we hier logeren en we komen in toekomst weer terug. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Wat mij betreft gewoon helemaal goud!
prettig park. Je wordt plezierig ontvangen bij de receptie. Je krijgt een leuk bloemetje bezorgd bij je bungalow. Broodjes worden netjes bezorgd bij je accommodatie. En de omgeving is prachtig loopafstand van het strand.
Heerlijk genoten en we komen zeker nog eens terug...eindelijk eens echt vakantie gehad!
Leuk huisje, schoon. Douche viel tegen: oud en geen thermostaatkraan en douchekop zonder krachtige straal (in de omschrijving stond dat badkamer was opgeknapt, dit schiep andere verwachtingen dan de werkelijkheid). Wifi : geen dekking vanaf huisje 22 (wij zaten in huisje 25 en hebben wifi niet kunnen gebruiken). Mooie ligging, lekker dicht bij het strand.
we vonden het een heerlijke midweek. Het huisje zag er prima uit. we vonden de meubels wel wat oud, er zaten veel slijtplekken op. De bedden lagen niet optimaal, we voelden de veren i.p.v. een lekker zacht bed.... Het huisje oogde schoon, de keuken was goed ingericht.
Huisjes zijn ruim, maar meubels zijn wat oud en beschadigd. Het aanbod voor kinderen op het park is karig, maar dat wisten we van tevoren. De ligging vlak bij het strand is prima, al is het nog 1 km lopen door de duinen.
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!