Heerlijk park met prachtige huisjes. Vorig jaar in een chalet gezeten dit jaar gekozen voor een 4 pers. bungalow met de hond. Weer heerlijk genoten. Gelijk voor volgend jaar weer geboekt en dan maar gelijk voor twee weken gewoon omdat het geweldig is. Heerlijk zo het strand op, gezellig bij de strandtenten zitten en dan elke middag samen met de hond een heerlijke strand wandeling maken.
Goede gastvrije ontvangst. Duidelijke instructies bij ontvangst. Probleem met wc en vaatwasser, binnen een uur verholpen. Dank daarvoor. We hebben het reuze naar ons zin gehad, mooi chalet en een fantastische omgeving. Genoeg te zien in de omtrek. Een week is eigenlijk te kort.
Aangenaam park, lekker dicht bij strand en leuke eettentjes. Bungalow wel erg gehorig, slaapkamers erg klein. Woonkamer ook een beetje aan de kleine kant voor 6 personen. Prima badkamer, sanitair en keuken.
Kajuitbungalows zijn erg mooie en confortabele vakantiewoningen.Zeker bij het slechte weer van deze week. Ook de bloemen vonden wij heel attent.
het Huisje gaf voldoende ruimte voor 7 volwassenen en 3 kinderen. Voldoende speelruimte voor de kleintjes. Heel fijn dat er 2 toiletten en 2 badkamers waren. Omgeving was fantastisch
Heerlijke week gehad en de 2 huisjes aan elkaar voldeden prima. Jammer van het weer maar het gebied heeft meer dan genoeg activiteiten bij regenachtig weer.
leuke omgeving bij slecht weer voldoende uitwijk mogelijkheden b.v naaldwijk gr gezellig winkelcentrum hoek van holland wandel pier ferry boot engeland evt steden den haag /rotterdam
Huisje was prima in orde. Helaas waren de matrassen aan de zachte kant, waardoor je geen steun in je rug had. Fijn pluspunt was wel dat de bedden al opgemaakt waren bij aankomst.
Leuk park, maar misschien wat meer speelgelegenheden voor kleine kinderen glijbaan, klimtoestel ect. Ook bij melding kapotte sluiting deur direct gereageerd compliment hiervoor. Leuk dat we bij aankomst een bosje bloemen kregen , werd erg gewaardeerd
Goede bedden, complete inventaris. Bij koude buitentemperaturen is het huis moeilijk warm te krijgen/houden. Thermostaat slaat iedere keer terug naar lagere temperaturen. Wc is onverwarmd en dus ijzig koud. Douche heerlijk. Erg dikke hoofdkussens (zere nek). Lekker warme dekbedden. Bovenbed van het stapelbed heeft geen 'hekje' of stang dus de kinderen wilden daar niet slapen. Bang om eruit te vallen.
Goede ligging op loopafstand van strand / eenvoudig park maar zeer nette nieuwe bungalows met handdoeken en opgemaakte bedden / goede prijs-kwaliteit verhouding / zeer aardig en behulpzaam personeel
Een park dat weer aan vernieuwing bezig is, maar dat er nog niet is. Zeker aan te raden om naar toe te gaan i.v.m. kleinschaligheid, service en vriendelijkheid. Ook de accommodatie voldeed aan onze verwachtingen.
Prima prijs/kwaliteit verhouding, fijne ontbijtservice, netjes onderhouden park, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar.
Prima weekend gehad op een mooi park
De kajuit bungalow was mooi opgeknapt. Leuke frisse inrichting,echt van deze tijd.Alleen jammer dat we nu niet met 14 mensen om een tafel konden zitten bij het eten.De vorige tafels en stoelen waren kleiner en die konden we aan elkaar schuiven. De wifi was wel gratis maar werkte erg slecht tot niet. De vaatwasser waste niet echt schoon.
Allerhartelijkste ontvangst bij de receptie! Voor ons familieWE met onze 7 volwassen kinderen en schoonkinderen ideaal WE verblijf. Héél gezellige accomodatie. Bij regenweer mooie stadjes in de nabije omgeving. En sowieso "de zee" vlakbij, altijd geweldig. Enkel de tafel in de 10p-kajuitwoning vonden wij al krap voor 9 volwassen personen, met 10 zou het niet gelukt zijn om samen te eten. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje!
Vond jullie heel erg vriendelijk en erg leuk een bos welkomstbloemen.
goede chalet
Er is maar 1 kast voor 8 personen..het is zeer gehorig.er is maar 1 toilet.liever 2 toiletten en 1 douche.bij de vraag gezelschap ontbreekt de keuze anders: zoals zussen. Ik was met mijn .zussen.
Plezierig verblijf. Positief: - Dicht bij strand - erg attent een bos bloemen bij binnenkomst - Inventaris was prima. - broodjes thuisgebracht om 8.30: Super Negatief: - De huisjes staan te dicht op elkaar; weinig privacy of privé terrein. - Er waren wel zes tv-ontvangers maar Ned 1 of Ned 3 was nergens te ontvangen, Allemaal Duitse zenders. We zitten wel in Nederland Hoor! - Twee sleutels voor een zestienspersoons huisje is te weinig. Er zijn meerdere auto bezitters- een heel gedoe. Waarom niet zonder sleutel uitrijden? - De meeste twee persoonskamers zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar en ook niet voor kinderen (stelletjes) ouder dan 25 jaar. Bedden tegen elkaar schuiven gaat niet.
een prima locatie, prachtig gelegen aan de voet van de duiden. In een omgeving die geschikt is voor fietsen en culturele uitstapjes. Jammer dat de kajuitbungalows erg gehorig zijn. allemaal dunne wanden en en een kamer die niet afgesloten kan worden van de gang met slaapkamers
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!