We zaten in een pipowagen op het strand en het was heerlijk! Wat een prachtige plek en mooie wagens. Een punt van feedback zou zijn dat de stopcontacten niet beschermd zijn tegen kleine vingers..... zeker diegene in de bedstedes zouden een bescherming moeten hebben. Dank voor de heerlijke midweek op het strand! groetjes, rieneke
Prima vakantie gehad. Het enige minpunt was het zeer matige wifi ontvangst.
Prima, alleen de tv gaf ook na alle aanwijzingen alleen 12 Duitse zenders
De bungalow/chalet was niet erg schoon, er lagen overal dieren haren, sigarettenpeuken buiten, zelfs overgebleven dingen van vorige bewoners, terwijl er een accomodatie belooft was waar geen huisdieren in mochten (een van ons is allergisch voor honden). Er is geen mogelijkheid om aan eten of drinken te komen op de camping , je moet overal voor naar de supermarkt in het dorp, met de auto. Parkeerplaatsen zijn niet altijd beschikbaar in de buurt van de accomodatie, en zijn erg smal, voor de afmetingen van de busjes die veel mensen bij hadden, waardoor schade/krassen/deuken niet te voorkomen zijn (een van de auto's in ons gezelschap liep een deuk op doordat een deur ertegenaan was opengedaan). Er is geen veilige route om met kleine kinderen van de camping op het strand te komen,alleen een brede betonnen pad, dat gedeeld wordt met fietsers en auto's, nadat eerst een druk fietspad overgestoken moet worden. Ik begrijp dat dit niet onder invloed is van de camping, maar is wel negatief voor de ligging. Er is nauwelijks speelruimte voor kinderen op de camping, behalve een heel klein deel naast het restaurant. de dames bij de receptie waren vriendelijk, net als de jongeman die met het golfwagentje rondreed en de kinderbedjes kwam brengen. Voor ons is dit niet de juiste camping, wij komen niet terug en zullen hem ook niet aanraden aan anderen.
prettig rustig park in mooie omgeving
Een verrassend, gemoedelijk en gastvrij park. Complete, sfeervolle en nette huisjes. Fantastische ligging zo direct aan de kust. We komen zeker een keer terug!
Prima verblijf. Minpunt was de slecht werkende wifi.
Leuke accommodatie. Netjes en goed verzorgd. Personeel is erg jong en kennis/talen zijn miniem. Op het restaurant en de animatie na is er weinig te beleven. Geen boulevatd/winkeltjes. Wi-Fi is zwak.
Kleine slaapkamer geen fijne bank om op te zitten geen kussens voor buiten stoelen interieur beetje oubollig staat niet in verhouding met de prijs wel heel mooie omgeving om te fietsen
Leider war unser Haus diesmal nicht so sauber wie wir es kannten. In der Küche fehlten leider einige Dinge wie Toaster, Kaffeelöffel, tiefe Teller das machte es etwas schwierig. Ansonsten alles gut wie immer.
Es war sehr schön der Park ist sauber und seine Mitarbeiter sind sehr freundlich. DasEssen im Panekokjehaus war jedoch eine zumutung und ungenießbar. Trotzdem werden wir wieder kommen.
Einfach nur Klasse. Die Betten etwas zu weich.
Vlotte en nette receptie, we werden met bloemen verrast, goede chalet, dicht bij mooi strand en we mochten om 12 uur gelijk de sleutel meenemen en mochten er al in, dat vonden we heel fijn.
Wir haben fast 2 Wochen im Strandpark Vlugtenburg mit einer Jugendwohngruppe verbracht und würden gerne nächstes Jahr wieder kommen. Die Lage ist super. Nur wenige Fußminuten vom Meer entfernt, Geschäfte in der Nähe und auch größere Städte sind in einigen Fahrminuten zu erreichen. Unsere Unterkunft war sehr modern und bot durch die sinnvolle Aufteilung Rückzugsmöglichkeiten. Das Personal war immer sehr freundlich und hilfsbereit. Preis-Leistung top! Wir freuen uns auf das nächste Mal!! :)
Park ligt direct aan zee, leuk om naar te wandelen. En mooie fietspaden in de buurt. Chalet is prima, van alle gemakken voorzien. Aardig personeel.
Wir hätten uns über mehr Burgerauswahl im Restaurant gefreut. Ansonsten alles super!
Mooi, fijn en groot huisje. Vriendelijke ontvangst. Fijne plek, mooie omgeving!
Es war im Chalet leider nicht ganz sauber. Es fehlt an Stauraum in der Küche und im Badezimmer. Einige zusätzliche Regalbretter in den Schränken wären gut und vielleicht ein paar Haken als Garderobe. Ansonsten fanden wir es prima :)
Geluk gehad met het geweldige weer... Heerlijke golven... Hond heeft genoten en is nog steeds uitgeteld :)
Vlugtenburg is een prettig, net opgezet, gastvrij familiepark. (Technische) probleempjes worden snel opgepakt en opgelost. Prima, vriendelijke service bij de receptie. Kortom, prima vakantiepark.
Wifi voldeed niet aan onze verwachtingen. De kinderen gaven diverse keren te kennen dat de Wifi verbinding te draag is of in zijn geheel geen verbinding was.
heerlijke week gehad. Mooi park! Echt vakantie gevoel!
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!