Geweldig om op het strand in de pipowagen te verblijven, heel ongedwongen, heerlijk rustig, de familie is elke dag langs gekomen. Ik had nog langer willen blijven! Ik kom volgend jaar zeker weer.
Bijzonder hè, slapen op het strand! Bedankt voor de 10 :) Graag tot ziens!
Een mooi onderhouden vakantiepark aan zee. Vriendelijke ontvangst, met zelfs een bosje bloemen als welkom. Park is gelukkig niet massaal en ligt gunstig t.o,v Den-Haag, Scheveningen, Rotterdam en Delft. Bungalow was heel schoon en was gezellig ingericht. Wij waren met twee dus royaal genoeg. et zes personen lijkt het mij wat krap, zeker gezien de beperkte kastruimte.
Wij fijn om te lezen dat het zo naar uw is geweest!
Leuk park, prima bungalow. Niets om te klagen.
Fijn dal alles naar uw zin is geweest! Graag tot ziens
Gewoon geweldig.. En zeer zeker tot gauw!! 👍 👍
Bedankt, heel fijn dat u zo'n heerlijk verblijf heeft gehad!
Badkamer niet schoon oa toilet zelf gloor gebruikt ,Schimmel op de badkamer tussen de schuifdeuren wc niet schoon te ver vd zee . Slechte zitgelegenheid slechte WiFi verbinding .
Wat vervelend dat uw accommodatie tegen viel! Ik zal u even een persoonlijke mail sturen. De afstand naar het strand is 650meter (zoals op onze site vermeld) met een wandeling door de duinen, dichterbij kan eigenlijk niet...
Wir hatten einen schönen Urlaub
Viele Dank!
Heerlijke week gehad Huisje schoon, alles aanwezig Alleen ramen buitenkant veel spinnenwebben Ongedierte kruipt makelijk naar binnen. Omdat veel huisjes tussen de struiken staan Verder top
Fijn te lezen dat alles naar wens is geweest! Dat van de spinnen rag aan de buitenkant van de bungalow geef ik door aan de schoonmaak, bedankt voor het doorgeven.
Super Urlaub mit super Strand fast vor der Haustür. Das zweite mal dort gewesen. Immer wieder gerne.
In verband met het verwachte mooie weer had ik voor mezelf een midweek (12-16/9) accommodatie gehuurd op Vlugtenburg. Kinderen en kleinkinderen kwamen op bezoek. Op het park zelf is niet veel te doen voor wat grotere kinderen. Maar met mooi weer compenseert het op loopafstand bereikbare strand dat beslist. Voor mij (65-plusser) was de rust in het park, het ontzettend vriendelijke receptiepersoneel en het strand zo dichtbij super! Veel meer heb ik niet nodig. Ook met minder weer is het heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Voor gezinnen is bij minder weer de omgeving prima. Delft, Rotterdam, Hoek van Holland, Den Haag, Scheveningen, allemaal dichtbij.
Fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van de rust en het strand! Leuk om te lezen dat u verwoord hoe wij het ook zien: op het park is het rustig, maar er buiten is er zo veel te beleven!
Samen met onze teckels hebben we weer genoten van zon, zee en strand. Het park zag er weer top uit. Dank je wel voor jullie gastvrijheid!
Jullie bedankt dat jullie weer bij ons op vakantie wilden komen! Fijn te lezen dat alles naar wens is geweest, graag tot ziens!
Voor het tweede jaar zaten wij (mijn vrouw, onze 2 kleine kinderen en ikzelf) een weekje op Vlugtenburg. We hebben mateloos genoten van deze week van rust, zon, zee, strand, fietsen, lekker eten, ... vakantie dus :) Een extra pluim voor de pizza's in 'He Pannenkoek!' , deze waren boven verwachting, evenals de frieten (waar patat een belediging is voor deze echte frieten ;) ).
Wat heerlijk te lezen dat u zo genoten heeft van alles! Fijn te lezen dat u ook zo lekker gegeten heeft! Graag tot ziens!
We hebben een heerlijk weekend gehad. Prima, schoon huisje. Goed onderhouden park perfecte ligging.
Fijn om te lezen dat u een heerlijk weekend heeft gehad! Graag tot ziens!
Hebben het prima naar onze zin gehad. Prettig en behulpzaam personeel. Alleen Wifi problemen met mijn tablet niet met de telefoon. Ligging voor ons goed. Hebben veel gefietst ook naar Den Haag en Rotterdam.
Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft. Het is zeker fijn fietsen hier in de omgeving. Wie weet tot ziens!
Prachtige ligging bij de duinen.Prima service.1 persoonsbedden aan de kleine kant voor volwassenen.Komen graag nog een keer terug
Bedankt voor uw positieve reactie! Graag tot ziens!
Komen er al 10jaar,fantastisch park vlak bij het strand top,alleen soms overlast van vakantiegangers houden zich niet aan de stilte na 11uur dat hoeft ook niet maar toch
Goed om te lezen dat u al zo lang met plezier vakantie bij ons viert! Met het mooie weer zit men nog graag lang buiten, dan is het inderdaad al snel gehorig. Hopelijk tot ziens voor het 11de jaar!
Voor een 8 pers. bungalow is een wc te weinig. De hoogslaper is o.k. voor kinderen, maar niet als je aangeeft dat je met 8 volwassenen bent. Daar moeten jullie echt naar kijken want als je uit de hoogslaper moet klimmen is dat geen pretje. We komen nu al de 5de keer op het Park (geen problemen) maar dit viel tegen. wij hopen dat jullie daar iets aan doen. Buiten het feit dat het een hoogslaper was, zijn die bedden mijnsinziens ook te smal voor volwassenen. Afwachtend op jullie reactie, Groet Hanny Ramakers.
Wat fijn te lezen dat u al zo vaak bij ons bent geweest! Bedankt voor de goede tip! Onze receptionistes zouden u inderdaad een upgrade kunnen aanbieden naar een 10persoons indien beschikbaar. Echter staat op onze website wel dat elke accommodatie over een slaapkamer met een stapelbed beschikt. We gaan in ieder geval bespreken wat we het beste kunnen doen.
Ik zal dit park alleen aanbevelen als men naar het strand en duinen wil ook om te fietsen. Ik zal dit park niet aanbevelen voor een gezin met kleine kinderen. Mooi bungalow park, kleine camping. Niet geschikt voor kleine of iets oudere kinderen. Hiervoor is op het park/camping te weinig aanwezig. Geen winkel. Televisie alleen maar 12 zenders en ook nog Duits. Voor ons maakte bovenstaande niet uit omdat wij met 2 personen waren en alleen maar voor de duinen en het strand kwamen. Wij zullen hier niet gauw 2 weken in de zomer komen. Voor een midweek is het prima.
Bedankt voor uw reactie, fijn dat u het wel naar uw zin heeft gehad! Het klopt dat wij geen groot park hebben. In de zomervakantie hebben we wel animatie voor de kleine kinderen. Wij zijn inderdaad een paar waar u veel rust kunt vinden, met veel vertier in de directe omgeving.
Een zeer prettig verblijf, met goede, uitgebreide service. Een aanrader!
Fijn te lezen dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons! Bedankt voor uw positieve reactie
Kajuit was niet optimaal. Te klein ,geen kast voor etenswaren, eethoek niet rendabel al met al een onvoldoende . Ik zou zeggen strippen die kajuit en bouw het praktisch in.
Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat de accommodatie niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw tips nemen we zeker mee in de renovatie van de bungalows, waar we druk mee bezig zijn.
ontzettend gastvrij en vriendelijke parkpersoneel. Op de dag van aankomst kwamen ze vragen of alles naar wens was en als dat niet was konden ze dat meteen oplossen. heel goed. Park heeft geweldige ligging aan het strand.
Bedankt voor uw positieve reactie! Wie weet, tot ziens!
De koelkasten zijn een minpuntje aangezien deze op de hoogste stand de etenswaren en dranken niet voldoende koelde. verder fijn vakantiepark met verzorgde accomodatie en omgeving. Herhaling zeker denkbaar
Bedankt dat u aangeeft dat de koelkasten niet goed werken. Daar kunnen we gelijk even naar kijken. Goed om te lezen dat u wel een goed verblijf heeft gehad bij ons!
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!