Was weer een prettig verblijf we komen de laatste 2 x per jaar en het bevalt ons prima, mede door de gastvrijheid en de ligging. Wat ons dit jaar op viel de blauwe auto's van een uitzendburo met witte letters welke vaak met hoge snelheid reden, dit was het enige negatieve wat wij hebben ervaren tijdens ons verblijf
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het jullie zo goed bij ons bevalt, leuk! Wat betreft de auto's die erg hard reden, hier gaan we mee aan de slag en zullen de mensen hierop aanspreken, bedankt voor het doorgeven. Wellicht weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Prima huisje, vriendelijk en gastvrije medewerkers. De ligging van het huisje t.o.v. het parkeer terrein is niet mooi. Tip: mooie begroeiing tussen parkeerterrein en huisje zodat er iets meer privacy is.
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Alles was geweldig Park Strand en omgeving. Twee echte minpunten Internet was zeer slecht, Hadden 8 fietsen gehuurd waarvan er niet een voldeed aan deze tijd alle hadden wel een of ander mankement.
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. De wifi proberen we continue te optimaliseren. Jammer dat de fietsen niet helemaal naar wens waren, we gaan hier even mee aan de slag! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
mierenplaag in de keuken; te weinig licht (lampen) in de grote woonkamer waar ook de tv staat; douche liep niet goed door.
Hartelijk dank voor uw feedback! Wat vervelend dat er overal mieren liepen, met het warme weer hebben we er inderdaad wat meer last van! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Heel prettige dagen gehad, zonder problemen. Bedankt.
Bedankt voor het invullen van de beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Zeer prettig verblijf met mooie plaatsen. Enig aandachtspunt is het onderhoud groenvoorziening, niet storend maar zou wat netter uit kunnen zien. De verkregen bedieningsstaafjes voor het toiletgebouw werkten niet en is ook niet opgelost tijdens ons verblijf. Verder zeer tevreden over de ontvangst bij de receptie, echt een compliment waard
Hartelijk dank voor uw reactie! Wat vervelend dat het toilet gebouw niet goed openden, we gaan hier even mee aan de slag! Leuk om te horen dat de ontvangst bij de receptie goed was! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
We hebben het heerlijk gehad. Enige punt van aandacht zijn de stopcontacten bij de bedden van de kinderen. Hier hadden wij graag beveiliging in gezien. Verder was het top😀.
Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Heerlijke dagen gehad, mooie rustige caming, dichtbij de duinen en strand!
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wellicht tot de volgende keer. met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Bungalow en park zijn ons prima bevallen. Ligging vlak bij het strand is perfect. Alleen het personeel van het restaurant was duidelijk niet op hun taken berekend. Zij werkten total niet efficiënt en stonden om onduidelijke redenen steeds met zijn drieën aan de bar waardoor het allemaal erg lang duurde.
Hartelijk dank voor uw feedback en het invullen van de beoordeling. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Es war wieder ein sehr angenehmer Aufenthalt. Auch wenn es sehr voll ist fällt auf, dass dir Toiletten und Duschen sehr gut saubergehalten werden. Ihr seid echt gut! Auch die überaus nette Bedienung an der Rezeption muss erwähnt werden!
Netjes en rustig, direct aan strand en fietspad met leukste strandtenten op deze plek (i.p.v. de nabijgelegen grote badplaatsen).
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Jammer dat er geen winkeltje was en jammer dat betaalde wifi het niet deed op onze kampeerplek. Maar de mooie, rustige plek, verrassend zee maakte veel goed.
Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben inderdaad op ons park geen supermarkt. De wifi proberen we continue te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Prima bevallen komen zeker terug, leuke camperplaatsen. Sanitair is te weinig bij top drukte. Er verblijven Polen die in het Westland werken, een enkeling rijdt met de auto wel erg hard op het park terwijl er kleine kinderen spelen.
Hartelijk dank voor uw reactie! We proberen de mensen die te hard rijden hier altijd op aan te spreken. Er mag inderdaad maar stapvoets gereden worden op ons park. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Mooie ruime plaats. Water en electriciteit goed gezorgd. Ook douche en santair keurig.Minder fraai uitzicht op werkplaats beplanting nog niet op hoogte om af te schermen en jammer dat er zowel campers (groot) als caravans door elkaar staan.
Hartelijk dank voor uw feedback! De beplanting moet inderdaad nog wat groeien, daar zijn we ons van bewust. Met vriendelijke groet, Strandpark Vlugtenburg
Eine sehr schön gelegene, gut gepflegte Anlage. Leider empfanden wir zwei Toiletten für ein 14 Personen Haus sehr spartanisch!!!
Pietluttige aandachtspunten zijn misschien wat praktische zaken, zoals maar 1 toiletrol en 1 vuilniszak voor maarliefst 5 personen en gedurende 3 dagen. Daarnaast werkte de WiFi ook niet; het was niet mogelijk om verbinding te maken.
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat het over het algemeen goed bevallen is. De 1e vuilniszak en toiletrol hangen voor u klaar. De overige kunnen dan zelf meegenomen worden of gekocht worden. Excuses als dit van tevoren niet duidelijk was. De wifi proberen we continue te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
nette camping alleen een water punt in het midden van je plekje waar ook de buren gebruik van makenis een klein min puntje
Fijn dat u een beoordeling heeft geschreven. Bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Mooie huisjes.prachtige locatie! Waar wij zaten was het erg rumoerig. Containers worden al om 05.30u gebruikt, maken veel lawaai en de te hard rijdende auto's van de vroege vogels maakten dat je dus niet kunt uitslapen. Erg jammer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat er al veel vroege vogels tijdens uw vakantie waren. Wij gaan kijken of we nog meer kunnen doen om dit te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Wij vonden het een uitgewoond huisje voor te veel geld.
Hartelijk dank voor uw reactie. Jammer dat de bungalow niet was zoals u verwachte. Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Prima familielocatie voor een zeeweekend, en dat terwijl ik zo'n park op zich voor mij alleen of met enkele vriendinnen niet gauw zou uitzoeken (te druk)
Hartelijk dank voor uw beoordeling! De 14 persoons geschakelde bungalows zijn inderdaad erg geschikt voor familie's. Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Vorig jaar week verbleven in Pipo wagen , onmiddellijk voor dit jaar 2 x periodes geboekt Voor mij is dit DE plek waar ik alles eens kan laten waaien Pipo wagen kraak net. Personeel doet alles om het je naar de zin de maken Ik ben fan !
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat het zo goed bevallen is Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Wij hebben een zeer prettig verblijf gehad. Goede service en een net huisje, precies zoals ik had verwacht naar aanleiding van de foto's en toelichting op de website van Vlugtenburg
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Leuk om te horen! Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Prima huis, alleen zou er bij gezet kunnen worden dat de kamer met stapelbed meer voor kinderen is. (wij waren met 8 volwassenen) En een 2e toilet zou niet verkeert zijn, maar verder een super leuk huisje.
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat de bungalow goed bevallen is. De maten van het stapelbed staan inmiddels vermeld op de website! Met vriendelijke groeten, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!