Heerlijk verblijf gehad. Super leuke activiteiten kunnen doen op het strand. Personeel was super vriendelijk. Woning netjes schoon. Locatie van het park is perfect! Komen zeker nog een keertje terug!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir hatten bei ihnen eine schöne Urlaubszeit . Angebot für die Kinder war toll . Ein dickes lob dafür an die netten Damen . Fanden es auch toll das bei der Kinderdisco auch deutsche Lieder gespielt wurden . Überhaupt fanden wir die deutschsprachige kommunikation sehr gut .
Prachtige ervaring gehad met héél mooi weer. Bij slecht weer is de pipowagen wel een uitdaging aangezien je ver weg zit van de camping en parkeerplaats. Maar soms moet je de gok wagen!
Bedankt voor uw reactie! U heeft het inderdaad echt getroffen met het weer! Perfect om in de pipowagens te verblijven. Fijn om te horen dat het ook goed bevallen is. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles super, wir kommen sehr gern wieder. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Als Verbesserungsvorschlag würden wir empfehlen 2. Spiegel, mehr Ablage im Bad, 1 Uhr, Haken für die Handtücher im Bad. Vielen Grüße
Und hat es gut gefallen. Größer Kritikpunkt sind die Betten. Jede Nacht sind alle 4 Kinder aus dem Bett gefallen. Wir hatten Bungalow 9 und es war draussen auf der Terrasse sehr ungepflegt . Alles zugewachsen. Trotzdem kommen wir nächstes Jahr wieder.
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wie ärgerlich das die Kinder aus Bett gefallen sind! Wenn Sie nächsten Mahl kommen, können wir vielleicht etwas extra dafür machen. Mit freundlichen Grüssen, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Geweldig gastvrij en open, jullie doen her geweldig ga zo door!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen :). Met vriendelijke groet, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Dusche = Unrein & Schimmelbefall Betten durchgelegen Kein Putzmittel für zwischenreinigen ( alles muss man selbst Kaufen) Couch im Wohnbereich unbequem Waschmaschine sehr dreckig & Unhygienisch Service & Ansprechspartner sehr nett & zuvor Kommend Umlage sehr gut Parkplätze ok
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Entschuldigung das der Sauberkeit nicht gut war. Wir kontaktieren Sie noch darüber! Mit freundlichen Grussen, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg.
Ik kwam toevallig via google uit bij uw park op zoek naar een weekje vakantie voor ons gezin met 4 kinderen en we waren meer dan aangenaam verrast. Geweldig verblijf gehad, dank u wel!
Bedankt voor u positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Eerder opgedane ervaring
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Graag langere openingstijden van het restaurant en betere schoonmaak van de accommodatie
Bedankt voor uw beoordeling! Dat waarderen wij zeer. Vervelend dat de accommodatie niet schoon genoeg was, dit gaan wij zeker bespreken met de schoonmaak. En bedankt voor de tip voor het restaurant. Met vriendelijke groeten, Mariëlle van Meerkerk
Es war beim Buchen die Rede von W LAN die ganze Woche, dies war dann nur an einem Tag. Nicht schön... dies vor Ort zu erfahren. Für Hunde Besitzer und Liebhaber super ,aber wenn man Kinder hat die Angst davor haben nicht geeignet. Da viele Hunde nicht angeleint sind. Echt schade...
Vielen dank für Ihre Berwertung! Entschuldigung das es nicht klar was mit das WLAN. Gästen mussen hunden angeleint haben. Wir sollen das noch mehr beaufsichtigen. Dank für die Meldung. Mit freundlichen Grussen, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een mooie schone kajuitbungalow. Fijn dicht bij zee, wij hadden twee oudere kinderen bij ons en eentje van 7 en voor die van 7 was er op het vakantiepark weinig te doen, geen leuke speeltuin of iets dergelijks. Voor de oudere kinderen was het heerlijk alleen jammer dat de strandtenten op het strand bij het vakantiepark zo vroeg dicht gaan en dat er daarnaast op het park niets te doen is voor hun. Pannenkoek gaat erg vroeg dicht en je kunt niet even nog een drankje doen of biljarten/ darten of zoiets. Jammer want nu moet je echt weg van het park. Verder voor de honden en volwassenen heerlijk rustig en genoeg ruimte.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Jammer dat de 7-jarige het wat minder naar de zin heeft gehad. De animatie is in principe voor kinderen tot 12 jaar, maar zijn vaak wel veel jongeren kinderen inderdaad. Fijn dat jullie verder wel een goede vakantie hebben gehad! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Een heerlijk weekend weg in park vlugtenburg. Keurige bungalow en een kwartier lopen van t strand. Ook op het park nog speeltoestellen en heerlijk pannenkoeken gegeten. Een absolute aanrader. Ook in de omgeving genoeg te zien en doen met de kids.
Bedankt voor uw reactie, leuk om te zien dat u zich goed vermaakt heeft in de omgeving en natuurlijk op het strand. Wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij verbleven in een pipowagen op het strand. Mooie accommodatie, lekker kleinschalig met maar 5 pipowagen. Heerlijk aan het strand. Ze hadden aangegeven dat er een feest was in strandtent de Pit. De muziek stond hard en flinke bas voelde je, maar om 2 uur was het afgelopen. Het vervelendste is dat er mensen op je wagen willen gaan zitten. Voor de rest weinig last van gehad en goede sfeer op het strand. We hadden ook ontbijt erbij en dit werd netjes bezorgd. Alleen 1e dag hadden we groene eieren. Broodjes waren lekker en meer dan genoeg. Al met al een hele leuke ervaring in een pipowagen aan zee.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het feest wel netjes om 2 uur was afgelopen, jammer dat er mensen gebruik maakten van uw zitje, maar gelukkig heeft u verder een fijn verblijf gehad! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Geweldig genoten van de pipowagen op het strand!!! Zo heerlijk vrij en rustig
Bedankt voor uw leuke beoordeling,fijn om te zien dat u zo genoten heeft van het plekje en de pipowagen! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles goed georganiseerd. Alleen het internet werkt noiet zeer goed. En eigenlijk moet dat in de prijs inbegrepen zijn. Onze pipowagen was niet helemaal optimaal ingericht. Een te grote tafel binnen. de tafel buiten mag groeter zijn zodat je ook buiten kunt eten. En hier en daar wat haakjes of plankjes zou niet gek zijn. Ga er een weekje wonen, dan weet je precies wat er ontbreekt
Bedankt voor het geven van uw feedback. We hadden inderdaad afgelopen week in de pipowagen wat problemen met de wifi, deze zijn inmiddels weer opgelost! Fijn om te zien dat u verder wel een goed verblijf gehad heeft! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuk park, dicht bij zee. Doordat er op de camping veel verschillende nationaliteiten komen, lijkt het alsof je in het buitenland bent. Een leuke ervaring in eigen land. Het sanitair is bij een volle camping krap bemeten.
Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling! We hebben veel gasten uit verschillende landen, dat maakt het inderdaad erg leuk! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuk park. 10 minuten lopen naar de zee. Zou wel fijn zijn wanneer hondenbezitters de hondenpoep even opruimen op het park! Mooie accommodatie.
Hartelijk dank voor uw reactie. Hondenpoep moet inderdaad wel opgeruimd worden op het park, jammer dat niet iedereen zich daar aan houd! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen immer gerne! Die Nähe zum Strand ist toll! Grössere Mülleimer am Camping wären super!
Prettig park, maar weinig privacy. De bungalows staan allemaal hutje mutsje (te kort op elkaar). Het terras van de bungalow bevatte geen schaduw wat belangrijk is in deze warme zomer.
Hartelijk dank voor het geven van uw feedback! Bij alle bungalows hebben we een parasol staan om toch nog een beetje schaduw te kunnen krijgen! Met vriendelijke groet, Cindy, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir waren mit unser behindertin Tochter zum dritten mal im Strandpark Vlugtenburg mit unserem Wohnwagen. Sehr schöner Campingplatz, Duschen und WC werden mehrmals täglich gereinigt. Als Verbesserungsvorschlag hätten wir in den duschen gerne eine Handbrause das würde das duschen von Kindern (egal ob behindert oder nicht) bedeutend einfacher machen.
hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De 650 meter die men moest lopen was eerder 1,5 kilometer naar de pipowagen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is inderdaad wel een stukje lopen naar het strand toe, maar het plekje is natuurlijk wel erg bijzonder! Fijn om te zien dat verder alles naar wens geweest is. Met vriendelijke groet, Cindy, Receptie, Strandpark Vlugtenburg
Alles super sehr zufrieden Würden jeder Zeit wieder kommen
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!