Prima accommodatie, rustig park vlakbij de zee.
Beste Nadine, Fijn dat je een review hebt achter gelaten, bedankt. Hopelijk zien wij jullie een volgende keer terug! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Personeel receptie zeer vriendelijk, leuk ontvangst. Huisjes zijn knus. Park heeft weinig faciliteiten, dat is jammer zeker in wintermaanden.
Beste Hannie, Bedankt dat u een beoordeling heeft achter gelaten, dat waarderen we zeer! Wij zeggen altijd dat er een heel groot zwembad is achter de duinen, maar dat is helaas in de winter inderdaad wel erg koud. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Rustige camping dichtbij het strand, leuke omgeving om te wandelen en te fietsen.
Beste mevrouw Hendriks, Hartelijk dank voor uw reactie! De feedback die u aangeeft voor de camping neem ik mee in onze volgende vergadering! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben met het hele, uitgebreide gezin, een fijne vakantie gehad in deze mooie woning! Ons jongste kleinkind is zorgbehoevend en de bungalow was perfect voor haar.
Beste Nelleke, Bedankt voor de beoordeling! U heeft dezelfde gedachte als onze directeur! Om te beginnen wordt een groot deel van de grindweg betegeld om het midden netter te maken. Daarna zal worden bekeken wat er verder gaat gebeuren. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijke week aan zee.
Beste Marcel, Fijn dat jullie deze positieve reactie hebben achter gelaten! Ja met z'n alle in het donker is ook weer eens een aparte ervaring :). Een goed cadeau voor in het donker zou op zulke momenten goed van pas komen. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Even een weekje dichter bij mijn familie was wel de doelstelling van deze week. Dat is gelukt. Tussendoor voldoende vrije tijd voor een strandwandeling, wat hebben we het getroffen met het weer. Dat liet voor de tijd van het jaar niets te wensen over. Zelfs ongewenste bezoekers de eendenfamilie werden bij ons warm onthaald met geweekt brood. Zodra de gordijnen open waren kwamen ze voor de deur staan. Wat leuk!!
Beste Jos, Bedankt voor de reactie en natuurlijk voor de tips! Wat heerlijk dat u met het lekkere weer en dicht bij uw familie was en over het strand kon wandelen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben weer genoten van de mooie aangepaste bungalow op strandpark Vlugtenburg. Alles is aanwezig voor een onbezorgde vakantie als je in een rolstoel zit.
Leuk dat jullie weer zijn geweest! U heeft wel hetzelfde idee als de directeur! :) De oude chalets worden in de toekomst ook weg gehaald, dat gaat helaas niet allemaal gelijk. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Marielle, receptie Strandpark Vlugtenburg
bungalow voor mindervaliden zeer goed aangepast en comfortabel. Ook fijn dat er goede voorzieningen voor bungalow en strand gehuurd kunnen worden. Vriendelijk personeel.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad bij ons op het park. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijn weekend gehad
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad bij ons op het park. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben een grandioze tijd gehad. Super dat de drie hondjes mee mochten komen. Qua geluid heerlijk rustig. Zal in e zomer vast ook erg gezellig zijn.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Bedankt voor de tips, wij zullen dit intern bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Spelletjes kunt u bij ons op de receptie lenen om te gebruiken tijdens uw verblijf. Fijn dat alles verder naar wens geweest is! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Huis was ruim en compleet. Vlak bij zee maar de rest van omgeving met industrie niet mooi.
Goedemorgen, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Bedankt voor de tip, wij zijn ermee bezig om te kijken of het haalbaar is om volgend winter seizoen open te blijven. Wellicht dat wij dan wel vanaf 10.00 uur voor u klaar kunnen staan. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik vond het echt heerlijk rustig. Ik verbleef in een zorgbungalow van Avavieren omdat ik vorig jaar december rolstoel-gebonden ben geraakt en mijn huis aangepast moest worden in november dit jaar. Tijdens de passing van de doucherolstoel van Lagooni uit Monster, dit voorjaar, kreeg ik op het revalidatiecentrum van de medewerkster van Lagooni, ( https://www.lagooni.com/ ) de tip om te informeren bij Stichting Avavieren voor een tijdelijk verblijf tijdens de verbouwing. Zo gezegd, zo gedaan en ik heb geen spijt gehad. Ik had een heerlijk uitzicht uit mijn slaapkamer-raam en serre, kon lekker vanuit de serre met de deur open van het uitzicht en de (zonnige) dag/avond genieten, heb met de handfiets kunnen oefenen in en om het terrein. Was al 20 jaar niet met vakantie geweest en ook al waren de redenen dat ik tijdelijk moest verkassen eigenlijk diep-tragisch, ik heb een heerlijke tijd gehad. Ik woon in een onrustige, door sommigen, flat, al jaren, en de stilte op Vlugtenburg was een verademing. Meerdere bezoekers hebben gezegd hoe rustig ze het vonden. Het huisje, nummer 35, Radijs, was tip-top verzorgd, vond ook mijn visite, sfeervol ook, mijn slaapkamer lekker knus en donker en stil. Het ging me echt aan mijn hart om weer te vertrekken. Het enige wat ik miste in het huisje waren mijn andere revalidatie-spullen, (mijn beenfunctie is nog steeds aan het terugkomen en ik oefen elke dag en kon niet alles meenemen naar het huisje), en een wasmachine. Dan zou ik er zo hebben kunnen wonen. Hans Prins van Stichting Avavieren is enkele malen wezen informeren hoe het met me ging. Ook Lex, de klusjesman, is komen vragen hoe het met me ging. Dit heeft me goed gedaan, Vriendelijke en rustige mensen, behulpzaamheid. Het heeft me allemaal wel gedaan. Ik heb een hele fijne vakantie gehad om aan terug te blijven denken. Dank jullie wel, ook voor het prachtige initiatief met de Stichting Avavieren voor de zorgbungalows. Als Vlugtenburg een dorp was, zou ik er willen wonen.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bijzonder mooie reactie! Wat fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad bij ons op het park en dat het u aan niets ontbrak. Wij hebben inderdaad een goede samenwerking met Stichting Avavieren en hebben er samen met hen voor gezorgd dat alles volledig aangepast is. Wij wensen u veel succes met uw nieuwe woning. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park prachtig huisje Jammer dat alles op het park gesloten was
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en goede cijfers! Van oktober t/m maart is ons restaurant gesloten (m.u.v. kerstvakantie). Wel kunnen er broodjes voor het ontbijt bij ons besteld worden in deze periode. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Officieel uit 's-Gravenzande afkomstig, maar nu wonend in Liessel. Lekker makkelijk en fijn om dicht bij familie en vrienden te kunnen zijn.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw beoordeling en de goede cijfers! Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Jammer dat er geen mogelijkheid was om de meegenomen fietsen in een schuurtje of iets dergelijks te zetten.
sehr netter Empfang, unkomliziertes Check-In und Check-Out
Uiteraard voor de wintertijd een rustig vakantiepark, heerlijk aan zee. Bungalow voldeed prima, alleen zou ik langzamerhand de pannen en borden enz gaan vervangen. De vaatwasser droogde niet, de schuifdeuren van de douchcabine wil na sluiten weer moeilijk open.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zullen uw punten zeker meenemen en intern bespreken. Wat betreft de verlichting op het park, hier zijn wij al druk mee bezig om te kijken naar een passende oplossing. Fijn dat u ondanks deze puntjes toch een heerlijk verblijf heeft gehad bij ons op het park! Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Op een klein eenvoudig park een heerlijke ervaring met de camper. Het park lijkt gedeeltelijk ook permanent bewoont. Er was al vroeg geluid van vertrekkende auto's. Zelf waren we met onze hond, prima! Helaas wel wat hondenpoep wat niet werd opgeruimd door eigenaren. Laat je hond uit buiten het terrein en niet op het camping gedeelte. Sanitair netjes en schoon. Geweldige speeltuin!
Goedemorgen Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling! Overlast en hondenpoep op het park is inderdaad niet de bedoeling, wij zullen dit intern bespreken en kijken wat we hieraan kunnen doen. Fijn dat u desondanks een heerlijk verblijf heeft gehad bij ons op het park. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
perfect
Goedemorgen Jurgen, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben genoten van de omgeving, en de mooi gerenoveerde kajuitbungalow.
Wir konnten für ein paar Tage unseren Alltag vergessen. Wir werden wieder kommen.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihren Gute Bewertung! Schön das Sie ein gute Aufenthalt bei uns gemacht haben. Vielleicht bis zum nächstes mal! Mit Freundlichen Grüsse, Linsey, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk relaxed weekend gehad met mijn kinderen, we hebben ons uitstekend vermaakt.
Goedemiddag Tine, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zullen uw tips meenemen en intern bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wat betreft het afval scheiden, dit willen afvalverwerkers tegenwoordig liever zelf doen omdat dit nu veel beter ontwikkeld is. Wij hebben dit dus inderdaad niet op ons park, echter hebben wij wel een Jutterskeet waar veel attributen worden uitgezocht. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linsey, receptie Strandpark Vlugtenburg
Van alles te doen in de omgeving: wandelen, fietsen, citytrip, shoppen,... Ook voor kinderen speelparken e.d.
Beste Marc, bedankt voor de leuke beoordeling. Om het park echt te verbinden met het strand, hebben we nu paden van kiezelstenen. Wie weet gaat het ooit nog veranderen. Wel vinden we het fijn dat onze gasten met ons mee denken! Met vriendelijke groeten, Mariëlle receptie Strandpark Vlugtenburg.
Ohne Frage, eine Interressante Anlage. Wer HILTEN-Service möchte, der muß ihn auch bezahlen.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Vielleicht können wir Sie nächtsten Mal in Sommer begrüssen? Mit freundlichen Grüssen, Mariëlle Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!