De tent is leuk maar de bedden zijn veel te hard. Heb hierdoor slecht tot niet geslapen. In "de tuin" voor de tent waren delen waar geen gras groeide en dat wordt door de kat als kattebak gebruikt! Vind het een armoedig gezicht en er lag ook glas in. De "buren" gooien na elke maaltijd resten in de hoek van de tuin en daar komen heel veel vogels op af. De tafel zat onder de vogelpoep. We hebben veel last gehad van feestende luidruchtigen groepen die tot laat in de avond, begin van de nacht lawaai maken. Er wordt vaak hard gereden door auto's, scooters en zelfs door de golfkarretjes van het personeel zelf, waardoor ik de kinderen niet naar het speeltuintje aan de overkant durfde te laten lopen. Wildplassen. De dynamic op een vakantiepark veranderd met bewoners die voor een langere termijn huisjes huren.
Beste Nancy, Bedankt dat u ook een recensie heeft achter gelaten. Inmiddels heeft mijn collega contact met u gehad. Bedankt voor de toelichting. Wij zullen zelf goed opletten dat er niet te hard wordt gereden met de golfkarren. Daarnaast gaan wij aanstaande woensdag ook uw recensie bespreken, in verband met de overige punten. Ik zal u daar ook nog van op de hoogte houden. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Wat hebben wij het naar ons zin gehad! De safaritent was super ruim en fijn ingericht; vooral de regendouche vonden we allemaal heerlijk. Het park is op loopafstand van het strand en dat was met het lekkere weer echt ideaal. Super leuk plekje voor een vakantie in Nederland! Ook enorm fijn was, dat we de hond mee mochten nemen en dat overal op het park hondenuitlaat-zakjes hingen; super fijn! Enige tip die wij hebben voor het park, voor de tent waar wij in hebben geslapen: Een slaapkamerdeur zou fijn zijn, zo kan de hond niet stiekem op het bed springen, na zijn wilde avonturen in het zand. :)
Beste Ellen, Goed te lezen dat jullie het super hebben gehad! De hond heeft ons verteld dat hij het feit dat er geen slaapkamerdeur was, naast het strand, het beste vond van de vakantie. Bedankt voor de tip van u als directeur voor een dag. Dit gaan wij aankomende vergadering zeker meenemen, om te zien wat wij hier direct aan kunnen doen. Ik zal daar van de week nog een terug koppeling op geven. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk dichtbij zee.
Beste J en W, Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen een beoordeling achter te laten en dat jullie een goed verblijf hebben gehad in de safaritent. Vervelend dat er 1 avond overlast is geweest van de buren. Dat hoort natuurlijk niet bij een vakantie. Excuses dat wij dit niet in de gaten hebben gehad. U heeft er voor nu niets aan, maar mocht u nog een keer voorkomen en er is iets wat wij niet in de gaten hebben, mag u altijd ons noodnummer bellen. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad met de familie. Fijn dat er een tussendoor zit tussen de twee huisjes. Heerlijk dicht bij het strand!
Beste naamgenoot Mariëlle, goed om te lezen dat jullie een fijn weekend hebben gehad! Onze directeur heeft wel hetzelfde idee als u zou hebben als directeur, helaas hebben we nog niet de kans gehad om alle terrassen op te knappen. Maar ik geef door dat het terras bij de bungalow waar jullie gezeten hebben, ook hard toe is aan een opknapbeurt. Bedankt voor het doorgeven! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prettig park, fijne ligging aan de mooie fietspaden en vlak aan het strand.
Beste meneer Wellerd, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. En erg fijn om te lezen dat het zo goed bevallen is! We hebben nu inderdaad in de receptie een klein aantal producten, wellicht kunnen we dit in de toekomst uit gaan breiden. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
We konden eindelijk ook weer bij onze dochter op visite.
Beste Meneer Wetselaar, Wij vonden het ook fijn dat jullie weer konden komen en zijn blij voor jullie dat jullie weer bij jullie dochter op bezoek kunnen. (sorry, ik kon de zin niet anders krijgen dan met heel veel jullie erin) Ik heb zojuist mijn collega's gemaild om weer goed op loslopende honden te letten en gasten hierop aan te spreken. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles bestens
Liebe Frau Grommes, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Hoffentlich können Sie ein andere Mal wieder von der Ruhe und das Strand genieβen. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Van 25 mei tot de ochtend 29 mei hadden wij met 6 volwassenen en 1 baby de beschikking over 3 Pipo wagens aan het strand. We hebben heel mooi weer gehad wat wel belangrijk is in de beleving. Zo konden we veel buiten genieten van strand en zee, de gehele dag en vaak een groot stuk van de avond. De wagens zijn ruim, hebben een keuken, bank, tafel en stoelen, douche met wc en 2 bedsteden ( 2 bedden boven elkaar). Dit laatste is voor een gezin met kleinere kinderen ideaal. Voor de ouderen onder ons is het uit bed klimmen, zeker uit de hoogste een kleine uitdaging. De bedden zijn verder prima en groot. De Pipo wagen is zeer slim ingedeeld. Het gat onder de mat om het zand weg te vegen vonden we geweldige vondst. Want je moet niet bang zijn voor een beetje zand als het waait. Voor mensen die houden van het strandleven een geweldige accommodatie. Wij hebben genoten.
Beste Magreet, Bedankt voor de duidelijke omschrijving van jullie ervaring op het strand. Het gat onder de mat vinden wij met schoonmaken ook altijd een uitkomst. Hopelijk hebben jullie inmiddels al het zand kwijt kunnen raken, want vaak gaat er ook nog wel wat mee naar huis in een tas en kleding. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben in een pipowagen op het strand 2 nachten geslapen. Geweldig om de hele dag op het strand te zijn. In de avond kunnen genieten van ondergaande zon en in slaap vallen met het geluid van de zee. De bedden zijn zeer ruim en geschikt voor langere mensen. De ontbijtservice in de ochtend was ook goed.
Beste Paula, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug in de pipowagens of in 1 van de andere accommodaties. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed konden helaas geen gebruik maken van het sanitair kunnen dit dus ook niet beoordelen.
Beste Hans, bedankt voor de beoordeling! Vanaf 1 juli mag gelukkig ook het sanitair weer open. Wie weet kunt u dat een andere keer ook beoordelen. Een treintje naar het strand lijkt mij inderdaad ook erg leuk. Voor nu voor ons nog niet haalbaar, maar wie weet in de toekomst! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Omdat het mooi weer zou worden met Hemelvaart hebben we "Lastminute" de Pipowagen geboekt. De wagen is uitermate geschikt voor vier personen! Alles zit erop en eraan, incl. schilmesjes en een Senseo-apparaat. De bedden lagen goed, de douche had een prima straal, het zand kon je wegzuigen met een stofzuiger, etc. etc. Omdat het prachtig weer was, hebben we van 's morgens vroeg tot 's avonds laat buiten geleefd en genoten van de zon, het strand en alle mensen die aan kwamen waaien. We wonen zelf in 's-Gravenzande, maar dit was wel heel uniek om op het strand te kunnen slapen!
Beste Jose, Wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben op het strand. Ik zelf blijf het ook een bijzondere ervaring vinden om op het strand te gaan slapen en wakker te worden de enkele keer dat er een pipowagen niet verhuurd is. Wel vervelend dat de broodjes webshop het niet deed. Inmiddels is dit gecontroleerd en werkt de webshop weer. Als u hem wilt testen, mag dat, en wie weet komen de broodjes bij u thuis :) Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben vannacht in een van de pipowagens op het strand geslapen en dat was meer dan leuk! Wat een luxe om de hele dag op het strand te vertoeven met eigen keuken, koelkast douche en toilet binnen handbereik. Toen het donker werd, werden we verrast door het bijzondere verschijnsel zeevonk (oplichtende algen in de zee) en daarna kropen we in onze gezellige en mooie pipowagen. De volgende morgen werden we wakker van het geluid van de zee en dat blijft een waanzinnig gevoel. Ik voelde me de koning te rijk en zit nu ietwat reddeloos verloren weer thuis op de bank. Echt een aanrader!
Beste Renee, Tijdens het verloren op de bank zitten heb je wel erg leuk de beleving in de pipowagen omschreven! Bedankt voor de mooie reactie en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundlichen
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Gute Bewertung. Hoffentlich bis nächste mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Mooi huisje met heerlijke bedden , mooie badkamer en superschoon.
De ligging van het park aan het strand is mooi. Verder is het park matig.
Beste mevrouw Stroet, Hartelijk dank voor uw reactie! Onze excuses dat uw verblijf niet naar wens is geweest. Fijn om daar nog even over gesproken te hebben. Elke bungalow heeft een eigen router, waardoor de wifi normaal gesproken erg goed is, de wifi in deze 6p bungalow is inmiddels gecontroleerd. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Was een mooi huisje voor rolstoelgebruikers En de kleinkinder vonden het geweldig op het park Mooie speeltoestellen Als het ons gezondheid het toe laat komen we gauw weer Groetjes jacolien
Beste Jacolien, Zoals ze zeggen, als de (klein)kinderen het naar de zin hebben, dan heeft meestal iedereen het naar de zin. Op dit moment is het restaurant inderdaad nog dicht in het laag seizoen, wie weet gaat het in de toekomst ook in de winter open. Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie vakantie geweest in een net en luxe huis met alles erop en eraan Alles is er mogelijk en je wordt er hartelijk ontvangen bij aankomst Huisjes op wandelafstand van het strand Echt een aanrader
Beste Maria, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat jullie het park aanraden aan andere gasten! Hopelijk kunnen wij jullie zelf ook nog een keer begroeten. We zullen zeker gaan kijken of we het nog gezelliger kunnen aankleden. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima accommodatie, alles wat nodig was was er ook. Super naar ons zin gehad. Jammer dat we een paar uur eerder moesten vertrekken vanwege de storm. We wilden in dit weer grrag met daglicht rijden
Bedankt voor uw reactie! Het waaide zeker hard. Wij begrijpen dat u ervoor gekozen hebt om eerder weg te gaan. Goed om te horen dat jullie het verder naar jullie zin hebben gehad. Met vriendelijke groet, Daniëlle, Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk personeel Pipowagen mag gezelliger ingericht worden Wij hadden een groot probleem met vocht na het douchen in de pipowagen. Overal voelde het vochtig aan. De tv haperde na herstelling nog steeds Leuke attentie voor de kinderen na ons verblijf
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review! Excuses dat het niet naar wens was in de pipowagen, vervelend als alles vochtig blijft en de tv hapert. Wij zullen nog even contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles is prima geregeld. Alleen de huurfietsen zijn Van slechte kwaliteit. Vanwege alle bagage van onze Gehandicapte dochter hebben we geen ruimte in onze grote bus voor onze eigen fietsen. Een grote verbetering zou zijn sportievere (minder lompe) fietsen te verhuren, met méér dan 3 versnellingen waarbij de verstelling van het zadel Soepel gaat en het zadel niet om de haverklap zelfstandig naar beneden zakt.
Beste Maria, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij zullen uw tips over de fietsen intern bespreken. Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Super Wochenende gehabt Tolles Service Personal (Brötchensevices usw.) Fam. Cremer sagt Danke
Wir sind mit 4 befreundeten Familien angereist und hatten einen tollen Aufenthalt.
Lieber Herr Wiegerink, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön das Sie ein gute Aufenthalt bei uns gemacht haben. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
We hebben volop genoten in de pipowagen op het strand.
Beste Christel, Bedankt dat u nog een review heeft geschreven voor u verblijf in de pipowagen op het strand! Fijn om te lezen dat jullie met het gezin genoten hebben. Ik zal uw tips voor het restaurant doorgeven. Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zunächst waren wir etwas enttäuscht, weil die Häuser um 15.00 Uhr, was bereits ein später checkin ist, noch nicht bezugsbereit waren. Doch als es dann soweit war, machte sich Begeisterung breit.... 2 großzügig gestaltete Gemeinschaftszimmer, die durch eine Zwischentür trennbar sind, 2 gut ausgestattete Küchen, mit recht "schlappen" Spülmaschinen. Genug Sitzmöglichkeiten, mit etwas Umräumphantasie für 12 Personen gut bestellbar.... Ruhige Atmosphäre, mit besonderer Lichtgebung, da im Umfeld zig , rund um die Uhr beleuchtete Glasgewächshäuser stehen. Es ist quasi nachts auch sehr hell....
Lieber Frau Sack, Vielen Dank für ihre Bewertung! Entschuldigung das die Bungalow noch nicht bezugsbereit war um 15.00 Uhr. Gut zu hören das weiter Ihre Urlaub im Bungalow gut war. Wir haben (eventuel für nächste Mal) auch ein Frühzeitig checkin am 12.00 vor €25.00. Und dann sorgen wir das es sicher um 12.00 Uhr Fertig ist :) Mit freundlichen Grüsse, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De vakantie in jullie park is goed.
Beste Yvonne, Fijn dat u een beoordeling heeft achter gelaten, hartelijk dank. Hopelijk kunnen wij jullie ook in 2020 weer begroeten! Met vriendelijke groeten, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!