Alles perfect geregeld volgens afspraak.
Beste Rinus, Bedankt voor het goede cijfer! Wat fijn dat alles naar wens is geweest tijdens uw vakantie. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Es war sehr schön der Strand wunderschön hat alles gepasst sehr empfehlenswert
Hallo Jürgen, Vielen Dank für Ihre Gute Bewertung. Hoffentlich bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Wij zijn al vaak bij jullie geweest, met en nu al 2 jaar zonder de kids maar met onze hond. omgeving blijft mij altijd weer trekken. Weer is vaak goed, zon zee en strand en dat op een steenworp afstand van het park. Wel een paar opmerkingen: wij constateerden toch hier en daar wat spinrag aan de muren en plafond ( in de hoeken) De wi-fi was vanaf donderdag echt drama. En jullie zouden eens wat moeten doen aan de tv/zenders. Dat is echt een drama, alle zenders staan door elkaar, daar zit totaal geen logica in. Dan weer 6 duitse zenders , dan weer een nederlandse( grote ergenis) en het duurt best lang voordat je door hebt hoe de tv met ontvanger werkt. Verder vind ik de verlichting op de toilet echt heel magertjes. En die afzuiging 'snachts is ook niet echt leuk( duurt half uur voordat ie weer stopt met zoemen) Verder heerlijke vakantie gehad. De hierboven genoemde puntjes zijn kleine kritische opmerkingen hoor. Volgend jaar zijn wij er weer in ons favoriete huisje nr 55!!
Beste Pascal, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat leuk om te lezen dat het park en de omgeving zo goed bevallen. Excuses voor de punten die niet in orde waren tijdens uw verblijf. Wij zullen deze punten intern bespreken zodat we dit kunnen verbeteren en volgend verblijf hopelijk alles in orde is. Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Een mooie ligging voor de pipowagens aan het strand. Mogelijk meer wagens en meer activiteit aan het strand plannen.
Beste Bert, Bedankt voor de goede beoordeling. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer pipowagens plaatsen, zodat meerdere gasten van het strand kunnen genieten. Uw tip over de activiteiten zullen we meenemen, wie weet kunnen we dit aanpassen voor volgend seizoen. Hopelijk tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Wir waren leider nur eine Woche und zum ersten mal bei euch ,aber ich kann nur sagen wunderschön. Die Kinder hatten sehr viel spass und auch wir Erwachsene. Wir schauen schon für das nächste Jahr und kommen gerne wieder. Ich kann es kur empfehlen. Alles wunderbar .
Hallo Fabian, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schön zu hören, dass Sie einen schönen Urlaub hatten! Vielen Dank für Ihre Rat über ein kleinen Zaun zu platzen. Vielleich können wir das in Zukunft ändern. Bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Prima camping dichtbij het strand.
Beste Marcel, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat de camping goed is bevallen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Alles dichtbij. Zee. Restaurants. Fietsen. Wandelen. Alleen de zon kun je niet regelen.
Beste Marjo, Bedankt voor de mooie review! Goed om te lezen dat jullie een relaxt verblijf hebben gehad :). Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
... allerdings im Campingbereich keine behindertengerechten WCs / Duschbereich. Bei den beiden Dusch-Toilettenkabinen sind die Türen zu schmal für Rollstuhlfahrer!!! ... deshalb lieder für uns zukünftig keine Option mehr!!! Liebe Grüße Susann und Claus Kuhlmann
Liebe Claus, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Ja, leider haben wir auf dem Campingplatz keine behindertengerechten Duschen und Toiletten. Vielleicht das es in der Zukunfst möglich ist. Jetzt haben wir nur behindertengerechten bungalows. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Das Personal in der Rezeption ist immer freundlich, nett und hilfsbereit.
Liebe Petra, Vielen dank für Ihre Bewertung. Wir prüfen in der Tat auch die Möglichkeit für eines zusätzlichen Müllabladestelle halberweg den Park. Bis nächstes Jahr! Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Man hat alles was man braucht in den Bungalows. Brötchenservice war immer pünktlich und das Meer und der Strand sind nur ein paar Schritte entfernt. Es war ein sehr erholsamer Urlaub immer gerne wieder
Liebe Monique, Vielen Dank für Ihre Bewertung des 8p Luxus- / Pflegebungalows. Bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Perfecte ligging mooie huisjes en heel erg gastvrij
Beste Inge, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u daar even de tijd voor heeft genomen. Hopelijk tot een volgende keer :). Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles bestens. Alle Mitarbeiter waren jederzeit bemüht alles besonders schön zu machen.
Liebe Sarah, Vielen lieben dank für ihre schöne Bewertung! Hoffentlich bis zum nächsten mal. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Der gesamte Service war komplett in Ordnung und uns wurde auch bei einem Problem super weitergeholfen.
Liebe Marion, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben! Hoffentlich sehen wir Sie wieder im Zigeunerwagen oder in einer der anderen Unterkünfte. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Nettes Personal, alles sauber tolle Lage mit direktem Zugang zum Strand. Für Familien sehr geeignet.
Sehr geehrter Armin, Vielen Dank für Ihre Bewertung Gut zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten. Vielleicht bis zum nächsten Mal! freundliche Grüße, Daniëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
UITSTEKEND!!!!!!!!!
Beste Arie, Bedankt voor dit mooie cijfer. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
ligging prima alleen schoonmaak van de huisjes was niet best. Huisje stonk ook naar wiet en zijn veel te gehorig Zit dun tussendeurtje tussen de buren
Wij verbleven in een safari tent. Dit beviel boven verwachting goed. Heel ruim en van alle gemakken voorzien. Wij hadden het weer niet meezitten. Het waaide veel en hard, dat was in een tent wel iets minder prettig. Verder prima camping.
Beste Eva, Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat de Safaritent goed bevallen is. Vervelend dat dit stormachtige weer precies in jullie vakantie viel. Hopelijk hebben jullie ondanks het weer toch nog kunnen genieten. Met een vriendelijke lach, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Erg fijn villa. Genoeg ruimte voor 16 personen. We hebben de ruimtes heel goed kunnen benutten. Wel jammer dat de twee persoonskamers een onderbed lade hadden ipv kasten. Begrijpelijk ook omdat de kamers vrij smal zijn. Misschien stappelbedden als oplossing? De hoofdslaapkamers hadden wel een klerenkast. Ook jammer dat een van de badkamers erg lekte. Wat we ook erg gemist hadden was genoeg vriesruimte in de koelkasten.
De campingplaatsen waren ruim en schoon.
Beste J.A., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Goed om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De kinderanimatie was super, het boekje voor de kinderen was ook heel erg leuk.
Beste Andy, Wauw een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat jullie verblijf op ons park goed bevallen is. Met een vriendelijke lach, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Het enige nadeel was wij hadden een bolderkar gehuurd en die liep ontzettend zwaar. Waren helemaal moe toen we aankwamen. Misschien is het een goed idee om die te checken of nieuwe aan te schaffen. En de broodjes waren droog en keihard, die zouden wij nooit meer bestellen. Of het moet veranderen. Wij hadden ook maar 1 koekenpan best lastig zou er ook wel 1 bij mogen. Bij de pipowagens hadden ze ook geen bloemetje gebracht. Heb ik zelf naar gevraagd. En een klein supermarktje zou ik er bij doen is wel handig. Waar je verse broodjes kan halen enz.
Beste Margaret, Bedankt voor je beoordeling en voor de handige tips! Wij zullen dit zeker gaan bespreken. Wij hopen dat er in de toekomst nog een supermarktje komt. Voor op de korte termijn komt er eerst een klein winkeltje met basis benodigdheden in de receptie. Fijn dat jullie het verder naar jullie zin hebben gehad. Wie weet tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Danielle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
vorig jaar heb ik nog een lijst met verbetermogelijkheden afgegeven; daarvan is helaas niets verbeterd in de kajuitbungalows 32/33. Maar ondanks dat hebben we het er echt weer naar ons zin gehad.
Wij verbleven in een comfort kajuitbungalow 8p met zijn drietjes en de hond. Genoeg ruimte dus. Bungalow netjes, schoonmaak mag iets beter. Privacy ook voldoende. Wel zou wat meer bergruimte voor kleding en wat plankjes/schapjes in de badkamers en toilet niet overbodig zijn. Ligging geweldig tov strand. Restaurant en speeltuin dikke voldoende. Receptie heel vriendelijk en behulpzaam. Animatie ook enthousiast. Geen last gehad van de Poolse bewoners op het park. Leuke activiteiten in de buurt. Strandtenten ook aan te raden. Kortom een super vakantie gehad.
Beste Helen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Fijn om te horen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad op ons park! Wie weet tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Danielle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
War alles in Ordnung,hat uns sehr gut gefallen
Die Lage des Parks ist toll. Nicht weit vom Strand. Der Park ist sehr überschaubar und nicht zu groß. Personal war durchgehend sehr nett. Leider war unser Bungalow bei unserer Ankunft nicht sehr sauber. Es war auch teilweise sehr abgewohnt. Die Badezimmer, vor allem die Toilette hat sehr gemüffelt und war alt und sehr düster. Das Sofa hatte richtige Risse und die Kissen darauf sehr schmuddelig. Daran sollte gearbeitet werden dann würden wir definitiv wieder kommen.
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!