Rustig, vlak aan zee, vriendelijke mensen
Beste Jol, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een super leuke midweek vakantie gevierd op strandpark vlugtenburg. De mooie ligging vlak bij het strand, de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel waren de hoogtepunten voor ons betreft strandpark Vlugtenburg.
Beste Marieke, hartelijk bedankt voor de beoordeling! Het is altijd leuk om te lezen dat het personeel gastvrij en vriendelijk is! Ook bedankt voor de tips. Ik heb de technische dienst gevraagd om de tv zenders te controleren, NPO 1 en 3 horen er inderdaad wel te zijn. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het weekend was bedoeld om te ont-stressen. Niet ver van huis en zo dichtbij de duinen en de zee is dan de perfecte plaats
Beste Mirjam, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! De tip voor de kinderwelkomst pakketjes (die we deze vakantie hebben) zal ik zeker meenemen. Als het goed is zat er al wel voor elke kind een eigen boekje en ballon in. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Voor de derde keer op dit park geweest. Het was weer een heerlijk weekend aan de kust. Het park is rustig en toch is er genoeg te doen voor de kinderen.
Beste Moniek, Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat jullie deze keer ook weer een heerlijk weekend hebben gehad. Met het mooie weer is het helemaal genieten. Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Direct aan het strand en vanuit de camping zijn er leuke fiets en wandelroutes Wij waren met caravan en de prijs was prima, alleen was het water bij de caravan nog afgesloten en ook het chemisch toilet was alleen te legen en niet schoon te maken . Dat is natuurlijk raar bij een temperatuur van ruim 15 graden. Had dus na de vrieskou echt wel weer aangesloten kunnen worden Gelukkig wel 1 blok wc/ douches open en hier was het verwarmd en goed warm douchewater
Beste Miriam, Hartelijk dank voor uw beoordeling! We waren inderdaad nog iets te lang blijven hangen in de kou periode met het afgesloten water. Met het rare wisselende weer kunnen we daar zeker sneller op in spelen. Bedankt voor het doorgeven, ik ga dit zeker bespreken met de technische dienst. Hopelijk tot een volgende keer! Vanaf april staan de pipowagens op het strand, dus is ook dat veld is dan weer beschikbaar en eventueel mag u ook op de camperplaatsen staan met caravan (hier is alleen stroom aansluiting). Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
In afwachting van de oplevering van ons nieuwe huis hebben wij twee maanden een huisje gehuurd, dit was voor ons een prima oplossing. De verlichting binnen kan zeker in de winter periode beter, lezen 's avonds was nauwelijks mogelijk. De toegangs paden naar het huisje waren in deze regen periode modderig en vol met plassen, dit kan een stuk beter.
Beste Ton, Bedankt dat u een beoordeling heeft achtergelaten, dat waarderen wij zeer! Afgelopen periode hebben wij het begin van de hoofdweg aangepast zodat er minder plassen komen, we hopen dit ook nog een keer te doen bij de paden tussen de bungalows. Een goed idee vinden wij dus ook, bedankt. Veel plezier in jullie nieuwe huis. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ondanks corona heerlijk genoten
Beste Erika, hartelijk dank voor de beoordeling! Fijn dat jullie lekker hebben kunnen genieten in deze tijd. Wie weet kunnen wij in de toekomst een mini supermarkt op het park realiseren, bedankt voor het meedenken! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk uitwaaien aan zee.
Beste Angelique, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat jullie hebben genoten van het strand en de zee! We hopen jullie in de toekomst nog een keer te zien op Strandpark Vlugtenburg! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Super tevreden was erg goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
Beste Petra, Wat een super beoordeling! Hartelijk dank hiervoor. De tip over de spiegels gaan we hier bespreken. Tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles perfect.
Beste Jacqueline, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat het zo goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik was zeer verbaasd over het geluid vanuit de naastliggende kajuit. Door een fout in de constructie van de tussendoor lijkt het alsof die mensen bij mij aan tafel zitten. De douche naast het toilet snap ik niet en de andere douche had geen douchegordijn. De bank zit niet lekker maar de eettafelstoelen waren super. De kajuit is wel groot.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Onze excuses dat het niet is geweest zoals verwacht. Het hoort uiteraard niet zo te zijn, dat het net lijkt alsof de buren bij u aan tafel zitten. Wij zijn hier ook zeker druk mee bezig om dit probleem op te lossen. Ik zal aankomende week nog even contact met u opnemen. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Zeer prettig!
Beste Mariëlle, (leuke naam :)) Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling! Dat waarderen we zeer. Hopelijk tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuke, nette dames bij de ontvangst, altijd lachen
Beste meneer Schoemaker, Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Bedankt ook voor de tip voor de afvalplaats. Deze kunnen we niet 1,2,3, verplaatsen, maar wie weet in de toekomst wel. Wellicht zien we u nog eens voorbij gaan of in het restaurant. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ondanks de covid19 maatregelen fijne plek om te ontspannen aan het strand. We hadden eigenlijk een 8 persoons bungalow met vrienden maar kregen vanwege de maatregelen een 14 persoons bungelow met tussendeur voor dezelfde prijs. Dit was erg goed geregeld.
Beste Meike, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie ondanks dit vervelende Coronajaar hebben kunnen genieten van een vakantie aan zee. Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuk park, geen overdreven luxe, maar wel netjes en gastvrij. Aardige en soepele receptie en welkom. Dat is heel prettig. Huisjes zijn goed voor elkaar, voor 10 personen wordt het wat krap aan tafel en het gasfornuis is dan te klein. Verder is het goed en weinig geluidsoverlast van de buren. De tussendeur is echt een goede oplossing, ideaal. Strand is goed bereikbaar en dat is erg leuk.
Goedemorgen, Bedankt voor dit mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad op ons park. Fijn dat u ook verbeterpunten heeft genoteerd. Wij gaan deze zeker doornemen! Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Op loopafstand van het huisje ligt een breed strand.
Beste Sandra, Bedankt voor de goede beoordeling! Goed om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Wij zijn inderdaad een vuurwerkvrij park. Wat vervelend dat u toch enige overlast heeft ervaren. Wij zullen dit intern bespreken en meenemen voor volgend jaar. Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Wij als opa en oma hebben samen met dochter, schoonzoon, twee kleinkinderen en onze border collie genoten van de omgeving. We waren zo op het strand en hebben daar gewandeld, gevliegerd en ook genoten van het weer. Ook zijn we wezen jutten, hebben zo wat rommeltjes kunnen oprapen. Super goed idee en beide kleinkinderen kregen na afloop een ijsje. We konden "konden bij strandpaviljoen "Zomertijd" poffertjes, gebakken kibbeling en warme chocomelk halen, was heerlijk. Ook hebben we eten gehaald op het Strandpark Vluchtenburg was lekker. Hadden een tien persoons huisje, was schoon. De enige wat we misten was een oventje. Er waren twee bad -en douches, waar wel om te weten dat je niet tegelijk kunt gebruiken. Eén van de douches heeft dan koud water. Verder allemaal prima.
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie reactie! Fijn om te lezen dat jullie een fijne tijd hebben gehad. Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne plek. Gaten in het beddengoed. Overal spinrag. Mooi huis, goede bedden! Veel plassen op de paden dus elke keer rolstoel schoonmaken vanwege opspattend modder. Drempel bij afval container is niet te zien in het donker. Graag een lantaarnpaal daar. Mooi park, super ligging!
Beste M. Kroezen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat u er ook wat tips bij heeft geschreven. Wij snappen dat het erg vervelend is om door plassen te rijden met een rolstoel. We zijn op dit moment bezig met plannen voor verharde paadjes zodat er geen grind meer tussen de zorgbungalows ligt. Wat betreft de verlichting bij de afvalplaats, dit is een goede tip en zullen deze zeker meenemen! Wie weet tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Daniëlle, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij waren zeer verrast door de zee van ruimte en de zeer sfeervolle inrichting. Van alle gemakken voorzien. Het enige wat miste (maar dan ook echt het enige) was een oven.
Beste Sheila, Bedankt voor de 10 die u ons gegeven heeft! Goed om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad en de bungalow naar wens was. Het klopt dat er geen oven in de accommodaties zit, wie weet veranderd dit nog in de toekomst.. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben met 3 personen een week verbleven in een 8-persoons kajuithuisje met zorg. Uiteraard was er daardoor zeeen van ruimte. Alles was super schoon bij aankomst. Voor ons de 1ste keer dat wij met een vriendin met beperking op vakantie gingen en ik was heel blij met hoe goed en hoe persoonlijk dit opgepakt werd. Hoog/laagbed stond klaar toen wij aankwamen, en voor de strandrolstoel werd even overlegd toen wij er waren welk type het handigste was. Het strand is erg dichtbij, en dus ook goed te doen als je iemand in een rolstoel moet duwen. Het feit dat ook onze twee honden welkom waren was de reden dat we voor dit park hebben gekozen.
Beste Dagmar, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling, een 10! Fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad en dat alles naar wens is geweest. Onze excuses wat betreft de miscommunicatie. Gelukkig is dit netjes opgelost. Wij hopen u nogmaals op ons park te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima verblijf voor hetgeen wat wij in de omgeving doen.
Beste Baukje, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad op ons park! Met vriendelijke groet, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Na een vriendelijke ontvangst ook later weer gemerkt dat de receptiemedewerksters zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. De bungalow voldeed ruimschoots en was voorzien van alle denkbare spullen die je nodig zou kunnen hebben tijdens je verblijf. De ligging van Strandpark Vlugtenburg is direct langs de duinen en daardoor dicht bij het strand. Het park is ruim van opzet en met voldoende parkeergelegenheid. Een supermarkt is vlakbij en voor wandel- of fietsliefhebbers is Vlugtenburg ideaal gelegen.
Beste Ronald, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het jullie zo goed bevallen is! Heel veel woonplezier weer in jullie eigen huis. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg.
Heel mooi en schoon park
Beste Jolanda, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling achter te laten! Hartelijk dank daarvoor. En goed om te lezen dat jullie een fantastische verblijf hebben gehad, daar worden wij ook weer blij van. Hopelijk tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben genoten van 2 prachtige dagen op de camping. Het weer was uitzonderlijk voor November. Met het strand zo dichtbij zit je altijd goed op Strandpark Vlugtenburg.
Beste I, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de camping en het heerlijke weer! Tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
Mooi park voor ieder wat wils. Zeer vriendelijke ontvangst, ruime plekken voor camper en goed sanitair. Met 5 min. wandelen aan zee. Voor herhaling vatbaar!
Beste Marijke, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat de camperplek is bevallen. Hopelijk tot volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisette, Receptie strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!