In de 1ste nacht al 3 van onze fietsen gestolen

De eerste nacht zijn helaas 3 van onze fietsen gestolen. Ze stonden uiteraard op slot en aan elkaar in het zicht voor de ‘woonkamer’. Bij de receptie nul empathie niks. Nu blijkt dat we niet de enige waren die nacht en dat het is dus zeer gangbaar is dat er veel wordt gestolen. Er is een slagboom maar iedereen kan die losse key gebruiken om erop of eraf te rijden. Er is geen controle op welke autos en het aantal autos. Er wonen veel arbeidsmigranten op het park dus overlast en diefstal. Wij vermoeden ook dat het mensen zijn geweest die op het park verblijven of connecties hebben aangezien de fietsen met een goed slot aan elkaar zaten. Als ze bij de receptie bij de check in hadden gemeld, let op er wordt hier met regelmaat iets gestolen. Hadden we de 6 fietsen in het huisje gepropt. 1 fiets was 1 week oud! Verder zijn de huisjes erg gedateerd zoal bv oude lichtdoorlatende gordijnen. Veel mieren overal. Het ontbijt kan je laten bezorgen maar echt heel duur. Niet in verhouding.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat er het ‘veilig’ is voor mn gasten ipv arbeidsmigranten

Goed uitgerust en schoon huisje met goede bedden

Alles was aanwezig in het huisje, de bedden lagen erg goed en er was een fijne badkamer. Er was tiptop schoongemaakt en dat is natuurlijk altijd een fijne binnenkomer. Daarbij komt dat alle medewerkers die we troffen (receptie, restaurant, etc) erg vriendelijk waren. Dat geeft een echt vakantiegevoel!

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dichtbij zee en dat geeft continue een frisse lucht.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een veldje voor oudere kinderen, en dan uit het zicht van het terras. Pubers willen elkaar graag ontmoeten, maar niet in het zicht van een koffie-drinkende ouder. Een klein sportveldje o.i.d. basketbal, voetbal

Een bijzondere tijd met onze kinderen en kleinkinderen

We hadden de geschakelde 16 persoons comfort kajuit bungalow met als extra service van Vlugtenburg een 6 persoons bungalow daarnaast. De twee gezinnen met onze 6 kleinkinderen konden met elkaar optrekken, en zich ook af en toe als gezin terug trekken in hun eigen bungalow. Wijzelf en onze zoon en schoondochter hadden de extra 6 persoons bungalow. We konden daardoor kiezen of we ons bij de anderen wilden voegen, en ook kon onze bungalow gebruikt worden voor een rustige plek om je terug te trekken. De inrichting van de bungalows: prettig en praktisch.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? de ligging aan het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? een aantal wandelpaadjes tussen de bungalows door groen vervangen

24 uur per dag zeezicht!!!!

superleuke pipowagen op een eerste klas locatie!! De hele dag de zee zien, beleven, wandelen op het strand en ondanks geen superwarm weer een geweldige tijd gehad!!!

• Schoonmaak van de accommodatie
  • Voldeed de accommodatie aan uw verwachting N.v.t.
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? uitzicht op de zee en het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? aanbiedingen doen zodat pipowagen iets goedkoper kan zijn

Heerlijk verblijf met persoonlijke touch!

Fijne dagen gehad in een Kajuit comfort. Het huisje was netjes (schoon). Zeker voor herhaling vatbaar!

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie, Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand en ligging tov Naaldwijk/Delft/DenHaag
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Enige wat wij jammer vonden was het gebrek aan een hekje oid. Met twee jonge honden lastig om samen aan de parasol voet vast te leggen.

Super gehad ,

Aardige receptie , warme douche , schone toiletten , leuk omgeving om te fietsen !!

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Super !!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Prima, maar niks bijzonders

Prima park om een keer heen te gaan, maar zou niet snel terug gaan. Het park is verder dan 200 meter van zee, zoals in de omschrijving stond. (1,5 km lopen vanaf ons huisje) en dus voor een minder valide niet te doen. Ook had ons huisje helaas geen oven. De ontvangst was prima, en het huisje was schoon. Prijs kwaliteit vond ik overigens niet in balans. Maar daar hebben ze momenteel in heel nederland last van.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een vakantie naar het buitenland boeken

Ideale locatie voor een strand vakantie

Park, klein van opzet, ideale ligging voor een strand vakantie.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand, natuurpark. Mooie wandel en fietsroutes. Je bent met de fiets redelijk snel in De Haag.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Entree van het park en het pad verbeteren. Mag een meer uitnodigende uitstraling hebben. Is nu erg basic. Jammer dat het restaurant in deze Corona tijd enkel een afhaalmenu kent met frites en snacks, terwijl de kaart er veelbelovend uitziet.

Fantastisch verblijf!

We hebben het erg naar ons zin gehad, receptie service was erg fijn en vriendelijk, ook bij vragen geen probleem. Het huisje en de mogelijkheden voor aanpassingen, voor bewoners met een lichamelijke beperking, was erg fijn en maakte dat we deze vakantie hebben kunnen ondernemen. De uitjes (Met de strandrups en de strandrolstoelen) zijn erg top en zeker voor herhaling vatbaar. Overal vriendelijk personeel te vinden. De pannenkoeken uit het restaurant waren ook heel erg lekker! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en we hebben een top tijd gehad bij jullie.

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand op loopafstand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Bijna niets, mogelijk iets minder grintpaden op he terrein, voor rolstoelen rijden is dit niet heel fijn.

Heerlijk weekendje weg

Heel erg leuk en door jullie goede wifi gaan mijn pubers nog met me mee, zo was er voor ons alledrie wat wils

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Het strand

We hebben genoten!

We hebben een leuke paar dagen gehad. Gastvrij, leuke locatie, mooie accomodatie

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand dichtbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Speeltoestel verstevigen

Mooie plek en schoon sanitair.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, wij komen hier graag op vakantie
  • Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Schoonmaak van de accommodatie
  • Voldeed de accommodatie aan uw verwachting N.v.t.
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij de zee!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Alles zo houden

Geweldige plek met veel mogelijkheden qua service

Prima verblijf, met veel mogelijkheden tot extra zaken wat eten betreft en bagage service. Graag had ik duidelijker info willen hebben over verblijf op het strand. Bijv dat er al een kacheltje inzit. We hadden extra meegenomen. In de keuken miste ik een garde. ( een kleinigheidje)

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zeezicht
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Bij bestelling uit restaurant, bezorging. (eten was lauw na wandeling) Verder alles ok.

Prettige sfeer op dit park

Een prettig park met zeer ruime kampeerplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Schoon en opgeruimd. Persoonlijke aandacht van mensen met passie voor wat ze doen. Fijn dichtbij het strand! De aanrij route is wat verstopt, maar na de eerste keer weet je dat. Wij hebben er met veel plezier ruim een week gelogeerd. Voor herhaling vatbaar!

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand en Westland
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Nog een paar oplaadpunten erbij

Leuke vakantie gehad

Net park, schone huisjes, vriendelijk personeel (doen veel voor je). We hebben ons erg welkom gevoeld.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Heerlijke vakantie dichtbij strand

Heerlijke vakantie lekker dicht bij strand op prima vakantiepark

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Chalet 6p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand en zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Pizza's weer terug

goed schoon huisje

Wij hadden het naar ons zin. Dicht bij het strand.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? zelf controleren voordat ik erin ging. en mankementen maken. extra dekbedden wij hadden het koud.

Relaxed verblijf

Prachtige 5 persoons safaritent waar vanwege de kou een extra kachel was geplaatst. Helaas was de stroomcapaciteit niet toereikend waardoor de stroom meermaals uitviel. Iedere keer snel verholpen en als compensatie een tegoedbon voor een drankje op het terras gekregen én 10% korting op het volgende verblijf. Keurig opgelost allemaal, Wij zijn dan ook zeer tevreden over de klantvriendelijheid, behulpzaamheid en gastvrijheid op dit park. Loopafstand van het strand waar meerdere leuke tenten zitten. Aanrader!!!!

• Verbleven in? Safaritent
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een klein zwembad of waterspeelplaats/ waterparkje realiseren

Heerlijk genoten

We hebben opnieuw heerlijk genoten in de pipowagen op het strand. Ondanks de harde wind en regen tussendoor, toch echt weer fantastisch. Het enige puntje is voor ons de bedden/matrassen, maar voor de rest... top! Lekker ontbijtje wordt gebracht aan de pipowagen en toen het gas onverhoopt op was, een snelle service om een nieuwe aan te sluiten (na 19.00 uur).

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zo de wagen uit en met de voeten in het strand. Het ruisen van de zee dichtbij.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Niks, het was meer dan prima

Rustig park dicht bij zee

Genieten vd zee. Helaas zijn de camping plaatsen erg open daardoor veel last vd harde wind. Communicatie over t eten kan beter, bestellingen die niet of te laat kwamen maar wel netjes opgelost met n toetje als verassing.

• Gastvrijheid / service
  • Schoonmaak van de accommodatie N.v.t.
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Betere communicatie tussen restaurant en park

Midweekje Vlugtenburg prima bevallen.

Wij zaten in een 6 persoons conform huisje. Ondanks dat het een wat ouder huisje was was het zeer netjes onderhouden en de kinderen vonden de speeltuin top. De camping ligt pal aan het strand en gunstig voor als je wat steden in de buurt wilt bezoeken.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Lekker dichtbij het strand en steden als Rotterdam, Delft en Den Haag op 30 minuten rijden.

Heerlijk uitwaaien.

Leuk huisje op loopafstand van de zee. Lekker het ontbijt aan huis besteld, dus een echt vakantiegevoel. Heerlijke dagen gehad.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Het was voor ons allen een fijn verblijf!

Het huisje was prima! Alles functioneerde, behalve de afwasmachine, deze werd na 2 dagen vervangen. Voor 8 personen en 1 baby was het heel geschikt, praktisch ingedeeld. 2 badkamers dat was erg prettig! Stopcontacten zaten op vreemde plekken. Je kon je er echt vrij voelen, andere huisjes op voldoende afstand.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee op niet te grote afstand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Welkomstdrankje bij het restaurant

Superleuk!

Dichtbij strand, fantastisch! Goed geslapen, rustig park, ook 's nachts.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Grote steden dichtbij, lekker in 10 min wandelen op het strand. Heb enorm genoten. Bedden slapen fantastisch. Fijne vakantie gehad, bedankt!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Raampje dat open kan in de woonkamer en in de wc. Deur in de woonkamer kan wel open, maar met hond of kleine kinderen is dat wat lastig.

Dichtbij de zee

Huisjes prima Bedden liggen echt voor geen meter veel te slap en te klein. Water zit totaal geen druk op waardoor het een 45 minuten duurt voordat het bad goed vol is. Ramen sluiten niet goed dicht. Voor dit geld had hadden wij er zeker meer van voorgesteld. Wij zijn al op veel parken maar dit is toch echt wel de ergste

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Huisjes vernieuwen nieuwe bedden

t Louwtje 10

2691KR 's-gravenzande

0174-412 420

Over Strandpark Vlugtenburg

Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!