Een paar aanvullende punten m.b.t. het huisje: -te kleine koelkast voor 6 pers. -1 spiegel; misschien iedere kamer een eigen spiegel op de deur.
Beste Paul, Hartelijk dank om tijd te nemen om een review achter te laten. Wij zullen de verbeterpunten zeker meenemen en intern bespreken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons prachtige vakantiepark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ontbijtservice op de camping was top!! Ook aankomst na sluittijd vd receptie is prima geregeld. We zijn maar 1 nacht geweest, maar gaan zeker int najaar terug, als t niet zo druk is.
Beste Lily, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat fijn dat het zo goed is bevallen. We hopen jullie later dit jaar weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Een goede week voor ons gezin. Het weer zat erg mee, dus elke dag strand. De 6-up safaritent is heel luxe en staat op een mooi plekje.
Beste Melissa, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van de safaritent en het strand. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam bij de receptie. Fraaie bungalow, ruim opgezet, van alle gemakken voorzien.
Beste Theo, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de bungalow goed is bevallen. De tip over de zonwering en de deur gaan wij intern bespreken. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goede en snelle service, ook als er calamiteiten zijn
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Aankomst was goed. Mooi huisje, genoeg groen rondom en leuk dat er gecontroleerd werd of alles goed was en dat daarbij een plantje werd gebracht. Stapelbed kamer niet zo comfortabel. Was voor ons oke, maar als je met 6 volwassenen zou gaan dan is dat erg klein. Mooi dat er ook huisjes zijn voor minder validen en dat er ook bij de speeltuin inrichting aan gedacht is. Fijn restaurant en goede broodjes die rond gebracht werden. Fijn dat er aan energie van mens en natuur wordt gedacht door de elektrische vervoersmiddelen en er stonden ook drie windmolentjes op het terrein.
Beste Hennie, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het ook altijd erg leuk om de plantjes bij de gasten in de accommodaties langs te brengen :). Het stapelbed is inderdaad ietsje smaller dan de andere bedden. Ik zal uw tip meenemen. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was een leuke vakantie, de plek van het park tegen de duinen was perfect. De 6-persoons huisjes waren prima, voorzien van alles wat je nodig hebt. Maar omdat de mensen uit de mindervaliden huisjes naast ons al om 8 uur s ochtends buiten flink wat kabaal maakten hebben we kort van onze nachtrust genoten.
Beste Stefan, hartelijk dank voor uw review en bedankt voor het meedenken! Fijn om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Ik snap dat het op vakantie vervelend is wanneer u niet kunt uitslapen. Mocht u nog een keer willen komen, kunt u altijd een voorkeur doorgeven voor een bungalow. Hopelijk tot ziens! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Maar voldoet prima.
Beste Hans, hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u even de tijd hiervoor heeft genomen. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben ons uitstekend vermaakt, ook met twee pubers. Het was dan ook mooi strandweer. Van de faciliteiten hebben we geen gebruik gemaakt dus daar kan ik geen oordeel over geven. Jammer dat de WiFi slecht is( bij de receptie wel te ontvangen).
Beste Maria, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten van het park en het strand. De wifi gaan we even na laten kijken. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Onze 1e keer op dit park met de tent en de hond in het Westland. We kregen een camperplek wat zeer ruim, enige nadeel zijn de kiezels door het hele park wat niet erg fijn is met lopen en voor de hondenpootjes niet, en veel te weinig toiletten en douches. Verder een erg gezellig park, fijn aan zee, fijn met restaurants dichtbij, leuk personeel. Fantastische vakantie gehad.
Beste Vinke, Bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie een leuk verblijf hebben gehad. De opmerking over het sanitair en de stroom/waterpunten gaan we intern bespreken. Wie weet kunnen we dit in de toekomst verbeteren. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
wij hebben met 17 personen een fijn weekend gehad op Strandpark Vlugtenburg, in de Kajuit BungalowComfort,goede accommodatie, alleen de slaapkamers waren wat klein en geen kastje om iets op te zetten of grotere kastruimte, verder is het een mooi park. We misten wel een wat groter speelveld, waar je kunt voetballen, vollyen etc., het veldje wat er is , is vaak druk bezet. Fijn is de loopafstand naar het strand. de kleine kinderen konden zich ook vermaken in de speeltuin
Beste Lieske, Bedankt dat je een reactie hebt achtergelaten. Wat fijn om te lezen dat jullie een leuk weekend hebben gehad met jullie groep. Bedankt voor de opmerkingen. Deze zullen wij intern bespreken. Wie weet kunnen we hier iets mee in de toekomst. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
We werden heel gastvrij ontvangen, het park heeft een perfecte ligging en alles is in de buurt.
Beste Marit, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn dat jullie een leuk verblijf hebben gehad. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles aanwezig in het huisje en op het park. Tevens lekker veel privacy
Beste Jan, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn dat jullie een leuk verblijf hebben gehad. De bagagekarretjes gaan wij direct nakijken. Uw tips over het restaurant en animatie zullen wij intern bespreken. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Es hat uns sehr gut gefallen
Liebe Sabrina, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De plek had een mooie ligging en zo dicht aan zee was een topper. Alles was schoon en goed onderhouden. De Wifi was praktisch onbruikbaar op de camping velden. We vonden het jammer dat we zo geïsoleerd stonden. We verbleven een week waarin we vrijwel op een leeg veld stonden of af en toe fietsvakantie buren die voor dag en dauw al vertrokken waren, terwijl er op andere plekken, net te ver weg, ook leuke mensen afgezonderd stonden voor langere tijd. Is het niet mogelijk de langere blijvers dichter bij elkaar te zetten?
Beste Steven, Fijn dat jullie het goed hebben gehad zo lekker dicht bij zee. Excuses dat niet alles helemaal was zoals verwacht. Ik heb het met de technische dienst nogmaals over de wifi gehad en hopelijk kunnen zij dit snel verbeteren. Toen u er was hadden we inderdaad weinig gasten op de tentplaatsen die er meerdere dagen verbleven. U mag altijd aangeven bij een eventuele volgende reservering dat u het gezellig vindt om tussen andere gasten te staan. Op de kampeerplaatsen hebben wij wel vaker gasten die meerdere nachten verblijven. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prachtige, rustige plek op het strand. Wil je vertier, zijn er strandtenten in de buurt! Ongedwongen sfeer.
Beste Loes, Bedankt voor de goede beoordeling! Wat fijn dat jullie hebben genoten op het strand! De tip over de bolderwagen zullen wij intern bespreken. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Super ruim opgezet zorgbungalow met alle gemakken van dien! Ligging vh park erg goed! Faciliteiten prima! Personeel heel vriendelijk! Heel tevreden over Stichting Avavieren. Hans Prins verdient een award!!! Echt fantastisch!
Beste Karen, Wat een fijne review om te lezen. Hier doen we het voor! Fijn dat jullie hebben genoten van het verblijf. Wij zullen de award aan Hans geven;) Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Prima camping met ruime plaatsen op een steenworp afstand van zee. Sanitair op alle tijdstippen van de dag schoon, een compliment waard. Van restaurant en andere voorzieningen geen gebruik gemaakt.
Beste Anita, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het sanitair goed schoon was! We hopen jullie snel weer eens te zien. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Verukkelijke midweek gehad direct op het strand. Het is geweldig om wakker te worden en uit je bed het strand op te rollen. We hebben genoten.
Beste Jesse, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de Pipowagen op het strand. Dat is inderdaad heerlijk wakker worden! Bedankt voor de tip over de uitchecktijd. Deze zullen wij intern bespreken. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
super toffe tent/huisje, alles heel netjes en nieuw. er is wel niet zoveel privacy op het park (alles dicht op elkaar) tof dat het zo vlak aan het strand en duin ligt en een wat natuurlijke omgeving heel fijne onthaal (via mail en bij uitchecken) want ik was erg laat met betalen (vergissing) en toen kon ik laat op de dag inchecken met sleutel via sleutelkastje. heel erg fijn!
Beste Maureen, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat de safaritent is bevallen en dat jullie hebben genoten van het strand. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
er hangt een hele fijne gemoedelijke sfeer, vriendelijk personeel bij de ontvangst en geen gedoe, allemaal heel natuurlijk en alle op/voor het park werkende mensen zeer open en vriendelijk. leuk dat plantje bij aankomst.
Beste Ria, Bedankt voor de supergoede beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jullie zo'n fijn verblijf hebben gehad op het park. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat een geweldige tegemoetkoming was er voor ons geregeld! Als fan en vaste klant was dit onze tweede keer dit jaar wij verbleven in een bungalow voorzien van alle gemak. Geen massa hysterie en opsmuk maar bijzonder gewoon vooral de relaxte sfeer, een plek achter de duinen naast het dorp. Verder de leukste plekken dichtbij zoals Delft maar ook kleine dorpjes en bieren met de stalletjes. Blij verrast door Kijkduin, het nieuwe Scheveningen wat nog niet helemaal af is. Geen last van polen wel wennen met andere migranten waarvan sommige wel erg dorps zijn. De bewegwijzering op het park is overzichtelijk p, duidelijk en op het midden vh park verlicht! Ziet er netjes uit. Het plantje met pot bij aankomst blijft zo geweldig onthaal, met een medewerker die vraagt of alkes naar wens is.
Beste Rebecca, Wat een leuke review om te lezen! En wat fijn dat jullie zo hebben genoten van het park en de omgeving. Bedankt voor de tip over een hekje bij de speeltuin/fietspad. We zullen dit punt intern bespreken. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Erg leuk maar wel alleen als je van plan bent om heel de week uit eten te gaan. Met je boodschappen door het zand is wel nextlevel. Huisje is verder perfect en heeft alles wat je nodig heb.
Beste Renate, Bedankt voor de goede beoordeling en de tip. Op dit moment hebben wij alleen op aankomst- en vertrekdagen bagageservice, maar wie weet kunnen we dit in de toekomst aanpassen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Keurig onderhouden park ..zeker. v.w.b. het camping gedeelte..zeer schoon sanitair, en vriendelijk personeel.. Ga er graag een paar keer per jaar heen...zeker omdat er op het strand een stuk toegankelijk is voor honden.
Beste Herman, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling! Wie weet zouden we in de toekomst ook zoiets als golfkarretjes, naast de fiets verhuur kunnen gaan verhuren. Voor nu past dit nog niet in onze schuur :). Leuk dat u met ons mee denkt hierover! Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne relaxte sfeer
Beste Meneer Verhoeff, ik had u al even aan de telefoon gehad, maar ook bedankt voor uw review! Dat waarderen wij zeer. Tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!