leuke fijne rustige camping

voldaan

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand zee zon regen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? niets

Super week gehad. Net park met zeer attente medewerkers

Prima compleet huisje. Van veel gemakken voorzien. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Lekker kunnen eten bij Eetcafé Zout. Fijn dat het strand echt op loopafstand ligt. Zeer attent ook dat er een welkomstbloemetje wordt gebracht!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Veel groen op t park en strand echt dichtbij
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Niets kunnen bedenken. Trots zijn als directeur op de gastvrije en behulpzame werknemers!

Leuke accomodatie met mooie ligging

Leuk park direct aan het strand met een leuk restaurant met speeltuin voor de kinderen

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Mooi aan het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Bungalows beter laten schoonmaken

Mooie schone Chalet op een park dichtbij zee

Fijne locatie , heel dicht bij zee. Schone chalet, van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug.

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zeer dicht bij zee en genoeg te zien bij omliggende dorpen en steden.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Kleine supermarkt op het park.

Wij waren op Wigwam-Avavierenvakantie, en we hebben weer 2 weken zeer genoten. Wel vonden we dat de bungalow, die we nodig hebben, wel heel erg in prijs was gestegen, vergeleken met het jaar ervoor. Verder is een dienblaadje in de verder prachtige bungalow, geen overbodige luxe, maar dat heb ik ook aan de receptie al doorgegeven.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 8p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? strand en zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ik zou direct iets doen aan het beter scheiden van afval.

Wisselende vakantie ervaringen

Slechte start gehad door regenval wat de staanplaats niet aankon aangezien de plek niet gedraineerd was. Wel heeft al het personeel er met man en macht voor gezorgd dat de verdere vakantie heerlijk was.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand//zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Keurig park en personeel

Het is een prachtige locatie…stukje lopen naar de pipowagen, dat wel. Het park is keurig ingericht. Het personeel is erg vriendelijk en mocht je een opmerking of aanmerking hebben is de bereidheid erg groot om te helpen. Wat een uitzicht! Ik wens iedereen veel plezier…!

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee het park en de vriendelijkheid

Top vakantiepark!

Park is schoon, kleinschalig en overzichtelijk. Huisje was schoon bij oplevering en was voorzien van alle gemakken, prima vakantiehuisje!! Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? loopafstand van het strand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Horeca optimaliseren

Goede camping op prima lokatie

Wij hebben voor de tweede keer op het park gekampeerd. Camping is goed en op een prima lokatie. Vlak bij zee en Hoek van Holland. Het sanitair is schoon en de plaatsen zijn groot. Ervaring is dat op sommige delen helaas nauwelijks tot geen WiFi is. Het sanitair wordt jammer genoeg ook veelvuldig gebruikt door grote groepen jongeren die op een apart vakantiepark verblijven en daar eigen sanitair hebben. Helaas is er weinig toezicht. Ook heel veel honden; ook van bezoekers. En ook bezoekers die met hun auto (en hond) op de plaatsen verblijven. We hebben ook geen kamp-reglement gevonden.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee en Hoek van Holland
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Controle en beter toezicht

Leuke camping

Goede camping vlak aan het strand. En mooie fiets omgeving.

• Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand

Fijne camping

Ondanks dat de weersvoorspelling slecht slecht, was toch erg genoten! Zou hier zeker nog eens terugkomen!

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Direct aan zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Parkeerplaatsen aanpassen ( meer verdelen, nu 1 straat met auto’s)

Heerlijk!

Wat een heerlijke plek om te genieten. Gelukkig viel het weer erg mee en hebben we de zon redelijk veel gezien. Dat maakt de vakantie toch wel voor een groot deel. Het park op zich vind ik niet zo mooi, Eetcafé Zout is wel erg leuk en lekker. We hadden online een melding gemaakt voor de technische dienst, maar helaas is daar geen reactie op gekomen. Gelukkig zelf de douche redelijk kunnen ontstoppen, maar dit is wel een minpunt.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Mooi
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Park moderner maken, heater bij de pipowagens op het strand, tafeltje bij veranda.

Heerlijke midweek

Heerlijke midweek gehad in een pipowagen op het strand. Fantastische plek.

• Verbleven in? Pipowagen op het strand
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Wakker worden op het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Prijzen iets omlaag

Kleinschalig, rustig park nabij het strand

Schone chalet. Rustig gelegen. Fijne afstand naar het strand. We hadden 2x technische service nodig: dit was snel en goed geregeld. Park wel kleinschalig, speelgelegenheden wat beperkt.

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand nabij

Mooie locatie, vriendelijk personeel!

- Attente, vriendelijke medewerkers. Voelen zich verantwoordelijk om de gasten het naar hun zin te maken. - Net klein park. - Dichtbij het strand > kleine 10 minuten lopen - Goed restaurant met buitenspeeltuin en kleine indoorspeeltuin. Zeer kindvriendelijk. Groot terras, serre en binnen. - Luxe, mooie, schone safritent 8 personen! Met 6 kinderen zoeken wij nog meer een familiecamping waar elke dag animatie is en er meer faciliteiten zijn voor kinderen, maar anders waren we hier teruggekomen.

• Verbleven in? Safaritent
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? - Uitlenen van bolderkarren (borg) richting het strand. - Safaritenten meer in een rondje plaatsen. Je hebt nu heel veel privacy, terwijl wij juist ook uit zijn om meer contact te maken met andere mensen en dus voorkeur hebben om meer in een rondje te staan en je automatisch al sneller contact hebt. Ook voor de kinderen. Zij maken dan sneller vriendjes.

Goede ervaring

Rustig en goed onderhouden park en chalet, goede service en kwaliteit. Zeer vriendelijke medewerkers.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee

Goede strandvakantie

Park ligt op korte afstand van het strand. Bungalow prima in orde. Genoeg bezienswaardigheden in de buurt. Een winkeltje/supermarkt op het terrein zou het perfect maken.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Vlak bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Supermarkt

Ultiem vakantie op het strand

De pipowagen op het strand was fantastisch, schoon en netjes bij aankomst. Prima faciliteiten om lekker te eten in de buurt. Fantastisch om de laatste en de eerste te kunnen zijn op het strand te zijn.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Echte koffie in plaats van Senseo (detail....)

Top vakantie

Klein en rustig park, dicht bij de zee en heel rustig strand. Alleen jammer dat de wandelpaden voor en achter je huis langs lopen, waardoor je toch mee last hebt van buren. Accommodatie netjes en schoon met ruime inventaris in de keuken.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee is heel dicht bij en heel rustig

Heerlijk voor een rustig mid-weekje weg, super service!

Prima huisje en lekker dicht bij het strand.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dicht bij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Bewegwijzering verbeteren vanaf provinciale weg.

Top locatie met top personeel en voorzieningen!

Heel leuk “ouderwets gezellig” park dat voor iedereen een place to be is of kan zijn. Voor jeugd allerlei dingen te doen, vooral strand en zee om te surfen of boarden of wat dan ook. Wat een genot om ze leuk zingend de afwas te horen doen! En wat een pracht om te horen en te zien dat jongelui zo mooi met elkaar en hun omgeving om kunnen gaan! Voor kleine kinderen is er veel te spelen en te ontdekken en voor de papa’s, mama’s en anderen een heerlijk ontspannen park, vlakbij de duinen en de zee! Wat wil je nog meer! Aanrader!

• Omgeving / ligging van het park
  • Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Verbleven in? Camping
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De ligging tov de duinen en het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Weinig anders dan alleen op alle kleine puntjes mss nog een i te zetten. Verder goed zo door gaan!

Leuk park, mooie ligging, voldoende faciliteiten

We hebben een fantastische vakantie gehad met Avavieren. De samenwerking tussen deze organisatie en Vlugtenburg is fijn en is voor ons van meerwaarde. De mogelijkheid om ook buiten de vakantieperiodes een (aangepaste) bungalow te huren én daarbij gebruik te maken van de faciliteiten van Avavieren is heel fijn. Wij hadden een niet aangepaste bungalow (Kajuit 12) die voor 6 personen bedoeld is. Wij waren er met 3 personen en vonden het toch wel erg klein, vooral het sanitair is niet ruim. Wat ik echt gevaarlijk vond (voor kinderen) is het gebrek aan een thermostaatkraan. De warme kraan is héél erg heet en verbranding is zo gebeurd. 's Morgens vroeg (5-6 uur) vonden wij het nogal lawaaierig door al vroeg vertrekkende mensen met auto's, luid praten en lawaai bij de containers.

• Reisgezelschap? Familie
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Zee en strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Aanpassen sanitair, containers op andere locatie (meer bij ingang park)

Mooi park aan het strand

In ons chalet miste een kapstok, braadpan erg groot, voor 6 pers wel beetje krap.

• Verbleven in? Chalet 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand op loopafstand

Prima week gehad

Ivm enkele dagen slecht weer helaas veel binnen verbleven in de 6- persoons bungalow. Dit ging prima met ons vieren. Maar met z’n zessen zouden wij het wel te klein vinden. De WiFi deed het niet in onze bungalow. Verder prima week gehad!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Mooie omgeving om te fietsen. Dichtbij een mooi en schoon strand.

Top verblijf

Mooi park alles keurig en netjes. Het 8 persoons huisje was van alle gemakken voorzien. Twee koelkasten en twee badkamers en ruim genoeg is echt fijn.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 6p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand niet te druk
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zo laten

t Louwtje 10

2691KR 's-gravenzande

0174-412 420

Over Strandpark Vlugtenburg

Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!