Fijne vakantie gehad hier.
Beste Lotte, Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad bij ons op het park. Uw tip over de douche/toilet zullen wij intern doornemen. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad in de pipowagen. Zo vanuit de pipowagen voeten in het zand en de zee in! Genieten. Pipowagen is van alle gemak voorzien, helemaal prima. We komen zeker terug!
Beste Trea, Bedankt voor de goede beoordeling! Wat leuk om te lezen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad in de pipowagen op het strand. Er is bagageservice aanwezig om de spullen naar het strand te brengen. Ook verhuren wij bolderwagens aan de receptie, excuus dat u hiervan niet op de hoogte bent gebracht. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op ons park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zeer luxe bungalows, compleet met de nodige hulpmiddelen voor jouw situatie. Ook op het park zelf en aan het strand is gedacht. Bij Stichting Avavieren verhuren ze diverse hulpmiddelen om tot aan de zee te komen. Dus voor iedereen toegankelijk! Mooie speeltuin aanwezig tegenover het restaurant. Mooi park en zeer gastvrij! Wij komen er al sinds de opening van deze nieuwe bungalows en zouden niet anders meer willen.
Beste Suzanne, Bedankt voor deze super goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest tijdens jullie vakantie. We hopen jullie snel weer te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het is een heel net park je ziet dat alles goed bijgehouden word,kajuithuisjes zagen er ook heel leuk uit. Restaurant was alles heel goed geregeld hele vriendelijke bediening. En animatie team was ook super geregeld onze meiden hebben een top vakantie gehad en wij dus ook.
Beste Dennis, Bedankt voor de goede beoordeling. Leuk om te lezen dat jullie hebben genoten bij ons op het park. We zullen de complimenten met het personeel delen! Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Hele mooie schone safaritent. Alles erop en eraan. Vind e-bike verhuur wel duur per dag. Leuke animatie en vriendelijk personeel!
Beste Karin, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te lezen dat de safaritent en ons animatieprogramma goed is bevallen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie nette bungalows. Dicht bij het strand. Hadden een bungalow geboekt waar de hond mee mocht. Jammer dat er bij het terras van de bungalow geen afzetting is. Deze hebben wij zelf maar gemaakt van de ligbedden en een droogrekje zodat de hond toch een beetje los kon lopen als wij lekker buiten zaten. Verder een prima weekendje gehad. Voor herhaling vatbaar.
Beste Marco, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat jullie een heerlijk weekje hebben gehad bij ons op het park. De tip over de omheining op het terras zullen wij in de ideeënbox doen! We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Strandpark Vlugtenburg. Heel vriendelijk personeel en een heel fijn huisje. Lekker dicht bij het strand.
Beste Wim, Wat een onwijs mooie review heeft u voor ons achtergelaten! Ik zal de complimenten delen met het personeel. Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ruime enigszins gedateerde bungalow echter wel ruim. Verder zijn de bungalows op loopafstand van het strand en is er een recreatieteam actief
Beste Chris, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te zien dat u positief terugkijkt op uw verblijf. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Komen zeker terug volgend jaar.
Beste Don, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is heel erg fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons op het park. Wij zien ernaar uit u volgend jaar wederom te mogen verwelkomen als onze gast. Indien u nog speciale wensen heeft, vergeet deze dan niet aan ons te melden; wij maken uw beleving graag compleet door aan uw wensen te voldoen! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
We hebben natuurlijk geluk gehad met het weer, de beste week van Augustus waren wij net aan zee in een Pipowagen. Het verschuiven van ons verlof met enkele dagen nav het festival (lawaai) was ook dit ok. bedankt voor jullie flexibiliteit !!! Helaas zullen we deze vakantie in de toekomst niet meer kunnen doen bij jullie want vanaf dit jaar hebben we een klein hondje en dat mocht niet in een Pipowagen... we vonden het wel raar dat de dame in de laatste Pipowagen wel een (grote) hond had (als vader kreeg ik dit moeilijk uitgelegd aan mijn kinderen).
Beste Eric, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Het is inderdaad niet toegestaan om een hond mee te nemen in onze pipowagens. Het moet dan ook aan onze aandacht zijn ontschoten dat dit tijdens uw verblijf wel het geval was! Het is niet alleen niet toegestaan in onze wagens, aan de rechterkant van de strandopgang is het verboden voor honden in deze tijd van het jaar. Wij hopen u volgend jaar wederom te mogen verwelkomen in één van onze andere accommodaties waar honden wel in zijn toegestaan! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Het 10p huisje was ruim en netjes. Het park is netjes en rustig en de medewerkers allemaal even vriendelijk.
Beste Bjorn, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo'n aangenaam verblijf hebben gehad op ons park! Tevens willen wij u danken voor de genomen moeite om uw feedback met ons te delen. Wij hebben dit intern besproken, zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken om verbetering voor de toekomst te beloven. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Bij ontvangst werden we alleraardigst aanvangen en kregen onze kinderen een doeboekje; ze waren direct enorm enthousiast over de camping. Het eetcafé met prachtige speeltuin gaf ons een echt vakantie gevoel; lekker uit de wind genieten van iets lekkers voor een niet al te gekke prijs, terwijl de kinderen speelden. Na een paar uur heerlijk op het strand sloten we de dag af met een goede bij de prijs inbegrepen douche. Top!
Beste Inge, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is heel erg fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf op ons park. Wij zien ernaar uit u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als onze gast. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prachtige ligging. Goede uitvalsbasis voor verschillende leuke steden. Klantvriendelijk met schoon sanitair. Honden zijn toegestaan en een prachtig strand op korte loopafstand.
Beste Maurice, Wat fijn dat u zo heeft genoten op ons park met de hond! Wij hopen jullie dan ook snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Vond het park er erg rommelig uitzien, denk dat de tuinmannen /vrouwen met pensioen zijn. Veel groen op het park, Maar kan zeker wel een keer goed de snoeischaar doorheen, Maar mooie ligging en met paar fikse stappen aan het strand
Beste Sonja, Dank voor uw review. Tevens willen wij u danken voor de genomen moeite om uw feedback met ons te delen. Ons team hoopt u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed ontvangen op het park 2x iets aangegeven bij de receptie en het werd gelijk in orde gemaakt Top!!! Het huisje was heerlijk schoon en fris bij aankomst.
Beste Wikje, Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te zien dat u positief terugkijkt op uw verblijf. Wat fijn dat alles wat u heeft doorgegeven bij onze receptie direct kon worden opgelost! Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Leuk en klantvriendelijk park!
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ieder jaar verblijven we meerdere malen op deze camping, soms op de camperplaats soms op de camping. Beide bevallen goed. De camping is gelegen aan de duinen /zee waar je prachtig kunt fietsen en wandelen. Sanitair is prima schoon en de sfeer op de camping is goed. We komen zeker terug!
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de review en ons fijne telefoongesprek dat wij zojuist hebben gehad! Ik wens jullie heel veel plezier in Frankrijk en hoop jullie snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Originele beoordeling
Alleen keiharde muziek van de meisjes met bolderkar bij afwasplaats/toilet vond ik erg storend en onnodig. Menig gast heeft zich hieraan geïrriteerd. Ook gaf de inbraak bij onze buren ons een onveilig gevoel. Overigens sommige gasten waren bij inchecken gewaarschuwd om goed op de elektrische fietsen te passen, ons was niks verteld. Enige aandacht hiervoor is niet overbodig.
We zijn prettig verast. Wat een fijne camping wat een net sanitair.We komen zeker terug sterker nog de volgende vakantie is al weer geboekt
Geachte mevrouw Wilborts, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te zien dat u zo positief bent over uw verblijf en wat leuk dat u alweer een nieuwe boeking bij ons heeft gemaakt! Tot snel! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Fijne camping en goed geregeld
Beste Ger, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en uw vriendelijke, positieve woorden. Leuk om te zien dat het allemaal zo goed bevallen is! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Nvt
Beste Miranda, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf op ons park. Wij begrijpen dat het er behoefte is naar een winkeltje op ons park, wij zijn dan ook aan het kijken of deze mogelijkheid er is. Gelukkig zitten er een aantal supermarkten in de nabije omgeving. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Zeer gezinsvriendelijk, diervriendelijk, mooi schoon, dicht bij zee, ontbijt bezorgd. Warm welkom en prachtig volledig ingerichte chalets. Mini minpunt; de bedden waren heel zacht en polyester warm. Wij komen zeker een keer terug!!!!
Beste Inge, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te zien dat u zo positief bent over uw verblijf. Ik heb uw vriendelijke woorden met het personeel gedeeld. Graag zien wij u in de toekomst nog eens terug op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park dichtbij de Zee met vriendelijk en behulpzaam personeel voor een betaalbare prijs . Onze bungalow was schoon en zeer ruim . De voordelen zijn dat er ook genoeg te doen is in de omgeving en er genoeg supermarkten zijn waar je met een paar minuten bent .
Beste Sander, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is fijn om te zien dat u het zo naar wens heeft gehad tijdens uw verblijf. Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden en positieve terugblik. Wij verwelkomen u graag nog eens in de toekomst! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Over het algemeen niets aan te merken op de accomodtie, het is schoon en de bedjes zijn opgemaakt bij aankomst, dat is heel fijn. De slaapkamers (behalve de ouderslaapkamer) hadden wel ietsje ruimer gemogen en in een vd kamers is helemaal geen opbergruimte, alleen wat haken a d muur. De kajuitbungalow waar wij verbleven is wel aan een opknapbeurt toe. De verf/stucwerk laat hier en daar los en we missen wat extra licht in het tv/bank gedeelte van de ruimte.
Geachte M. Kemps-Oomen, Dank voor uw vriendelijke woorden! Het is erg fijn om te lezen dat u zo positief bent over uw verblijf! Mede met uw feedback betreft eventuele aandachtspunten kunnen wij onze service en diensten verbeteren om uw verblijf in de toekomst nog aangenamer te maken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ontzettend genoten van dit park. Het is direct aan de duinen gelegen en dus na een minuut of 10 lopen (rustig tempo) kom je aan bij de zee. Het park was erg schoon en netjes, kleine speeltoestellen zijn verspreid over het park en de ‘grote’ speeltuin is ook erg leuk. Het animatie team is enthousiast en doet erg zijn best. Het huisje heeft een grote woonkamer en de keuken is prima geschikt om voor een gezin te koken, de kamers zijn ‘klein’ maar ruim genoeg voor twee bedden. Wat mij betreft een prima afweging om meer ruimte in de woonkamer te hebben. Het terras is groot. Voor een week in de zomer niet de hoofdprijs betaald en wat betreft prijs / kwaliteit voor mij dus een dikke aanrader. Overlast heb ik in het geheel niet ervaren in augustus.
Beste Patrick, Vriendelijke dank voor het delen van uw ervaring. Erg leuk om te zien dat u zo heeft genoten van uw verblijf op Strandpark Vlugtenburg! Tevens danken wij u voor de mooie complimenten die u geeft. Deze zullen wij met het personeel delen. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen op ons prachtige Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De pipowagen op het strand was zo leuk met de zonsondergang. Mijn dochter die mijn vertelde met een grote glimlach wie kan er zeggen dat die op het stand slaapt. Zandtaarten maken met een pan en een pollepel. Mag dat mam, ja dat mag. Op het stand eten of even naar de speeltuin en drankje doen bij het restaurant. Smorgens wordt het ontbijt bezorgt bij de wagen. Wat is dat leuk.
Beste Alice, Wat heerlijk om te lezen dat u zo met uw dochter genoten heeft bij ons in de pipowagen. Niets leukers dan wakker worden op het strand en de hele dag in het zand spelen! Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in de pipowagen of wellicht in één van onze andere fantastische accommodaties! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!