Prettige camping met vriendelijke medewerkers die mee willen werken aan oplossingen en met de klanten mee denken.
Geachte mevrouw Hoeve-Klein, Hartelijk dank voor het delen van uw enthousiasme aangaande uw verblijf op Strandpark Vlugtenburg. Het doet mij veel plezier te lezen dat u heerlijk heeft genoten van het strand, de dorpjes en steden, De verbeterpunten zal ik zeker meenemen om intern te bespreken. Hopelijk mogen wij u binnenkort weer bij ons verwelkomen voor een dagje strand! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr nettes und hilfsbereites Personal; hübsch und zweckmäßig eingerichtete "Kajüte", alles sauber und in Ordnung
Sehr Geehrte Bernfried, Vielen Dank, dass Sie Ihre Begeisterung über Ihren Aufenthalt im Strandpark Vlugtenburg geteilt haben. Ich werde die Verbesserungspunkte auf jeden Fall intern besprechen. Hoffentlich können wir Sie bald wieder für einen Tag am Strand begrüßen! Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Dieser Bungalow war nicht mehr der aller neuste. Aber insgesamt ok
Sehr Geehrte Bernd, Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen zu Ihrem letzten Aufenthalt geteilt haben. Zunächst möchte ich mich für Ihre Treue bedanken, es freut mich sehr zu lesen, dass es Ihnen wieder gefallen hat. Wir hoffen, Sie bald wieder im Park begrüßen zu dürfen. Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Prima ligging mooie plaatsen goede fiets paden en mooie routes
Beste Wim, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de goede fietspaden en de rust op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijke ontvangst bij de receptie en een frisse en schone bungalow bij aankomst. Lekker weer gehad en de zee is echt binnen loopafstand.
Beste Erik, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review op onze site. Wat óntzettend fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van ons prachtige Strandpark en heeft kunnen genieten van het strand en de zee. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Schön gelegener Platz, das Personal ist sehr freundlich
Liebe Chantal, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie eine so tolle Zeit im Park hatten. Wir hoffen, Sie in naher Zukunft wieder in unserem schönen Strandpark begrüßen zu dürfen. Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Er was slechts 1 nare ervaring en dat was de geluidsoverlast van strandtent de Pit die 1 van onze 3 nachten tot 03.00 's nachts harde muziek aan het draaien was. De dreun hield ons wakker. Als ze tot 12.00 door zouden gaan zouden we het geen probleem vinden maar 03.00 is echt niet leuk meer. Van een van de andere vakantiegangers in een pipo wagen hoorden we dat ze soms 4 nachten achter elkaar tot 03.00 doorgaan als het mooi weer is. Gelukkig bleef het bij ons beperkt tot 1 nacht. Advies: Maak een tijd en volume afspraak met de Pit en communiceer dit naar de vakantie gasten.
Beste mevrouw van Lieshout, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten op onze site en ons bekroond met een dikke 10! Erg vervelend dat u overlast heeft ervaren door één van de strandtenten. Bij het inchecken ontvangt u een welkomstboekje, hierin staat een noodnummer dat u 24/7 kunt bereiken. Mocht u tijdens een volgend verblijf nogmaals overlast ervaren dan vernemen wij dit graag en zullen wij hier direct actie op ondernemen. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Seit 10 Jahren fahre ich mit einer Gruppe von 14 Personen (früher Kinder und Erwachsene, heute Jugend und Erwachsene ;-) nach Vlugtenburg und wir freuen uns jedes Jahr sehr darauf. Die Kajütenbungalows sind gut eingerichtet, die Küche gut ausgestattet und es gibt Parkplätze in der Nähe, sodass man das Gepäck nicht allzuweit schleppen muss. Und mit einem Bungalow am Wegende ist man auch ziemlich ungestört. Auch der Weg zum Strand ist nicht zu lang (für mich, die nicht ganz so gut zu Fuß ist, ca. 15 Minuten). Und für das Frühstück gibt es einen Brötchenservice, den wir auch sehr gerne nutzen ;-) Alles in allem: wir kommen auch nächstes Jahr wieder!
Liebe Heike, Vielen Dank für diese schönen Worte und es freut uns sehr zu lesen, dass Sie seit Jahren gerne wieder in unseren Park kommen! Wir hoffen, Sie nächstes Jahr wieder mit der ganzen Familie begrüßen zu dürfen. Wenn Sie spezielle Wünsche haben, lassen Sie es uns wissen! Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Het park is kleinschalig, de medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam. De 6 persoonshuisjes zijn netjes, goed uitgerust en voldoende ruim. De zee ligt op een kwartiertje wandelen. Wij zijn er een weekend geweest met de hele familie en hadden 3 huisjes naast elkaar. Voor de zaterdagmiddag was er een verrassingsinhaalbruiloft georganiseerd voor 1 echtpaar van ons. Hierbij is fijn meegedacht en konden we zelfs gebruik maken van de jeep van het park voor het vervoer naar het strand van de bruid. Zo fantastisch geregeld! Alleen al daarom een aanrader. Voor ons als familie ( 3 gezinnen met pubers en kinderen onder de 10) een hele positieve ervaring.
Beste meneer en mevrouw Kant, Wat ontzettend leuk om terug te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad op ons park het afgelopen weekend. Wij hopen dat jullie nog lekker aan het nagenieten zijn van deze bijzondere dagen en de prachtige ceremonie. Wij hopen jullie in de toekomst wederom te mogen verwelkomen! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk personeel. Park ziet er verzorgd uit.
Beste Mirjam, Hartelijk dank voor deze ontzettend mooie recensie die wij van u hebben mogen ontvangen! Het is mogelijk om bij ons strandrolstoelen te huren voor gasten die minder mobiel zijn. Voor een volgend verblijf vernemen wij dit graag zodat wij deze voor u kunnen reserveren. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Lekker ongedwongen.
Beste Petra, Hartelijk dank voor het achterlaten van een recensie naar aanleiding van uw verblijf. Ik zal de feedback voor wat betreft meer sanitaire afvoer op de camperplaatsen intern bespreken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons Strandpark! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
wij waren voor de tweede keer op het park, er waren diverse verbeteringen aangebracht . Zag er goed uit. onze scootmobiel en fiets konden al een dag eerder worden bezorgd en werden netjes gestald. Hopelijk tot volgend jaar als de gezondheid het toe laat
Beste Jozien, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u wederom heeft genoten van uw verblijf op ons park. Wij hopen u dan ook volgend jaar wederom te mogen verwelkomen. Indien u nog speciale wensen heeft vernemen wij dit graag! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat een vriendelijke mensen en wat een service Senseo werd direct vervangen Prachtige kajuit en schitterende omgeving
Beste Aly, Hartelijk dank voor deze geweldige recensie en wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van ons Strandpark en de omgeving! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Twee grote geschakelde bungalows hadden we tot onze beschikking waar meer dan ruimte genoeg was voor iedereen. Alles was prima schoon en zag er bijna als nieuw uit. Genoeg badkamers en we hadden zelfs 4 koelkasten.
Beste meneer van Grieken, Wat een ontzettend mooie review! Hartelijk dank voor de aandachtspunten, wij zullen deze dan ook zeker intern bespreken. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
leuk park
Beste Carla, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie hebben genoten op ons prachtige park dicht aan zee. Wij hopen jullie dan ook in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen in één van onze accommodaties! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
A nightmare. Could not sleep (neighbors partying until 5 am in the morning - MANY people complained to the party guests and to the front desk. No actions takes) Could not shower (the water heater is broken and goes off every 5 min. Had switch it on and off around 6-7 times until worled tp take ONE shower. Very annoying :(. Nightmare bathrooms (moldy furniture, moldy walls, moldy sealing. Spiders and spiders net everywhere in the bathrooms. You could see there dort was there forever. Really disgusting. All in all just a really bad experience. Waisted 1.000€ on it and really sad about it. The house I stayed in had the no. 53. Please make sure the issues will be fixed so at least the next customers could have a warm water shower in a clean bathroom.
Liebe Agnieszka, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass ich mit Ihnen telefoniert habe. Der technische Service und die Reinigung gingen am Freitag direkt zum Bungalow. Es ist für uns sehr schwierig, wenn der Bericht vom Badezimmer erst bei der Abreise weitergegeben wird, aber ich verstehe, dass dies während des Aufenthalts nicht immer möglich ist. Hoffentlich kommen Sie ein anderes Mal und genießen Sie im Bungalow und die Gegend mit Ihren Hunden! Mit freundlichem Lächeln, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Wij waren met 10 persoen in een kajuitbugalow. Een mooie ruime woning Wel erg gehorig, een deur tussen het slaap en woongedeelte zou dit voor een deel oplossen. Het eten van restaurant Zout is zeeg goed. Dit is wel een park voor mooi weer, wij konden nu naar t strand Ik zou niet weten wat te doen met slecht weer daar met onze familie
Ruime plaatsen voor de camper. De toiletten en douches zijn iets gedateerd maar zeker schoon. Prima plaats om vandaar uit te vertrekken met de fiets of lopend naar andere plekken. De zee is op loopafstand waar je heerlijk kunt vertoeven.
Beste Monic en Linda, Hartelijk bedankt voor jullie beoordeling! Fijn dat jullie een goed verblijf hebben gehad op de camping. En ook nog heerlijk weer! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, Strandpark Vlugtenburg
Selbst der Brötchen Service hat funktioniert. Wir hatten einen rundum schönen Urlaub.
Sehr Geehrte Petra, Vielen Dank, dass Sie diese fantastische Bewertung geschrieben haben! Wir bekommen ein spontanes Lächeln, wenn wir diese Partitur sehen! Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder in unserem schönen Park begrüßen zu dürfen! Mit freundlichem Lächeln, Kiki, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
WiFi erg slecht ondanks beloftes.
Beste Ruud, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat naar om te lezen dat de wifi niet goed heeft gewerkt tijdens uw verblijf. Wij doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten en vinden het dan ook vervelend dat dit niet is verholpen tijdens uw verblijf. Wellicht kunnen wij voor een volgend verblijf een plek voor uw reservering waar het ontvangst voor de wifi sterker is? Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen jetzt seit mehreren Jahren, anfangs mit Caravan, mittlerweile (weil meistens Anfang September/Herbstürme bereits möglich) nach Vlugtenburg. Mittlerweile lieben wir die Bungalows. In diesem Jahr waren wir wohl in einem der Ältesten, aber auch das noch vollkommen ok. Die Neueren sind natürlich toller. Aber es geht ja auch um die Umgebung. Strandnähe und de Pannekoek am Platz. Sämtliche Angestellten sind super nett und immer hilfsbereit. Immer wieder gerne.
Sehr Geehrte Iris, Vielen Dank, dass Sie diese wundervolle Bewertung geschrieben haben. Ich werde die Komplimente mit meinen Kollegen teilen. Wir sehen uns nächstes Jahr! Liebe Gruße, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Voorheen was er een hele fijne sfeer op het park . We komen hier al jaren en zien het met lede ogen aan dat alles minder wordt, en dat gaat tenkoste vd fijne sfeer die er voorheen altijd was. Ook de huisjes worden er niet beter op slecht onderhoud, deuren die slecht open en dicht gaan, lekkende keukenkraan een aanrecht wat naar de verkeerde kant afloopt waardoor je steeds een plas water in de keuken hebt staan.
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u de sfeer minder fijn vind dan voorheen op ons park. Wij doen er alles aan om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het verblijf. Mocht er dan ook iets mankeren in de bungalow dan vernemen wij dit graag zodat wij hier gelijk actie op kunnen ondernemen. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen, mocht u nog verdere wensen tijdens uw verblijf dan vernemen wij dit graag! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Bij chalet 6 heb ik 1 opmerking. De houten vlonders zijn daar erg versleten. Was bang om daar met m'n slippers tussen te komen.
Beste Jeannet, Hartelijk dank voor het schrijven van een review en de tip over de houten vlonder. Ik zal deze dan ook intern bespreken en nagaan of wij hier actie op kunnen ondernemen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg.
Wonen en leven op het strand, de zee dichtbij, het strand en de duinen onze voor en achtertuin. Mooier gaat het niet worden.
Beste Roelie, Hartelijk dank voor het schrijven van deze prachtige review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van onze pipowagens op het strand. Wij hopen u dan ook in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park. Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Geen commentaar
Beste Paul, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wij hopen u dan ook in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op ons park! Met vriendelijke glimlach, Kiki, Receptie Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!