Ein sehr angenehmer Urlaub

Schöner Campingplatz mit super Lage

• Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der Super schöne Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Seife und Desinfektionsmittel in Toilette

Rustige goedkope camping

Rustige en nette camping. Fijn dat er oplaadpunten voor electrische auto's zijn. Wifi was bagger(deed het helemaal niet/ geen bereik). Toiletunits waren schoon en hadden warm water maar zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Ik dacht dat de camping aan het strand was (volgens de website "camping AAN het strand") maar het is nog wel 5 minuten lopen. Jammer dat gasten met en zonder hond door elkaar zitten. Maak een apart veld voor hondenbezitters. Over de prijs valt zeer niet te klagen.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Rustig
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Zorgen dat de wifi overal goed is, en zorgen dat mensen met honden op een apart veld staan

Pipowagen war mal ein Erlebnis

Wir haben uns den Pipowagen für 3 Übernachtungen gemietet. Wollten mal die Erfahrung damit machen. Man hat so den Camping charakter dort. Positiv: Man ist direkt am Meer und hört es auch ständig und im Sommer bestimmt ein Vorteil, da man direkt Toilette und Kühlschrank vor Ort hat; man hat dort seine Ruhe; Urig und mal anders, schöne Aussicht abends auf die Hafenlichter von Rotterdam und wenn man Räder hat super Ausgangspunkt Negativ (persönliche Meinung): Schlafmöglichkeit etwas klein und man muss schon etwas krabbeln; der Weg dahin könnte auch mit kleinen Betonsteinen gelegt werden. Würden das nächste Mal eher eine Hütte oder Bungalow nehmen

• Geblieben in? Pipowagen am Strand
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Das Meer und die Ruhe
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Den Weg zu den Wagen mit Betonsteinen auslegen und die Schlafmöglichkeiten verbessern

Fijn ontspannen met de camper bij de zee

Zoals altijd was het personeel weer zeer vriendelijk, zowel de mensen achter de balie als iedereen die je tegen komt in het park. De camperplek was lekker ruim en zeer zonnig. Het sanitair was goed schoon en de stemming op het park in het algemeen vonden we relaxed. Met de zee op loopafstand en open in de winter is dit voor ons een regelmatige stek geworden. Twee verbeterpuntjes (die de pret niet gedrukt hebben): - WiFi is zeer langzaam, zodat we uitgeweken zijn naar 4G (voor ons geen probleem) - Het warme douchewater in de 'grote douche' (die in de winter dicht is) was nagenoeg niet voorhanden. Maar wel in de 'kleine douche'. Al met al een goede ervaring tegen een zeer schappelijke prijs.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Warm water verbeteren.

Alles perfekt

Goede camping.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Alles
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Super Unterkunft nahe am schönen Strand

Komfortable Unterkunft für große Gruppen

• Reisegesellschaft Familie
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 14p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Very friendly and comforting camping

We had a wonderful time and nearly everything had been perfect. The only thing to improve, would be more decentral waste areas (seemed only the waste station at the check in was available, although a lot of small waste bins had been available around the site). Also the bathrooms and toilets could been a bit more small kid friendly with smaller (lower) toilets and sinks for washing hands and so on.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? .
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? .

Een heerlijk familiepark!

Altijd vriendelijk personeel, niks is teveel! Echt een gevoel van thuiskomen!! In meerdere huisjes geweest, altijd is alles netjes en op orde, echt super!!

• Reisgezelschap? Familie met oudere kinderen
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 4p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee

Sehr schön gelegener Campingplatz

Sehr freundliches Personal und ein sehr sauberer Platz.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Warst du schon mal bei uns? Ja, wir kommen gerne hierher
  • Umgebung / Lage des Parks
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der saubere Strand und die schönen Radwege .
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Nichts

een zeer fijne en zeer vriendelijke camping

een zeer leuke , fijn liggende camping. met zeer vriendelijk personeel. behulpzaam en leuk met de kinderen. kortom ons zien ze vaak terug. A.Zuijdam

• Bent u al vaker bij ons geweest? Ja, was het maar het hele jaar door vakantie!
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? alles
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? ik zou het niet beter doen en zeker na paasweekend niets veranderen. ik zou willen dat ik zo'n super camping kon leiden.

Es war unbeschreiblich schön

Danke für den tollen Service, die sehr saubere Unterkunft und das ganze drumherum, das uns den Urlaub zu einem ganz tollen Erlebnis haben werden lassen. Wir kommen wieder.

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Pipowagen am Strand
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Das Meer

Prima plek, ruime plek. Blij met het nieuwe extra sanitair bij de nieuwe camperplekken

Met Pasen is het best druk maar daar merk je 's avonds niets van. Heerlijk rustig. Vlakbij het strand.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Heerlijk wandelen en fietsen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? De slaboom bij de ingang naar voren halen zodat gasten verplicht in de vakken langs de weg moeten staan en de slagboom n8et blokkeren terwijl ze inchecken.

Één van onze favoriete plekken

Zeer ruime plekken vlak bij het strand. Ideaal met honden want die mogen hier gewoon het strand op. Heel blij met de nieuwe toilet/douche gelegenheid! Vriendelijk personeel, restaurant aanwezig op de camping. Voor ons een blijvertje, hopen hier nog vaak te vertoeven!!

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dat het strand aan te lopen is.

Alle ingrediënten voor een heerlijk weekend

Natuurlijk was t weer heerlijk, maar op t park is het goed verzorgd, netjes en vooral erg vriendelijk.

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

Aangename basic camperplaats

Goede locatie om dit deel van Nederland te ontdekken. Kort bij strand en zee.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand, zee, Westland met zijn tuinbouw....
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Iets meer aandacht aan de weginfrastructuur (verharding), extra sanitair.

Urlaub pur

Modernes Haus, sinnvoll eingerichtet, wir haben uns mit 11 Personen sehr wohl gefühlt. Allerdings war alles recht hellhörig, was uns jetzt nicht so gestört hat. Zu bemängeln war das bestellte Frühstück, das können wir überhaupt nicht empfehlen. Ansonsten alles bestens.

• Reisegesellschaft Familie mit kleinen Kindern
  • Geblieben in? Bungalowhütte Luxus 14p
  • Umgebung / Lage des Parks
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.

Heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad op strandpark Vlugtenburg. Prima camperplekken, sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, tijdens het afwassen heb je echt warm water en zoals in de omschrijving staat; het is dichtbij zee. Niet teveel poespas, vooral rust en ruimte. Heerlijk!! En dan de broodjesservice, fantastisch idee. Wij komen terug, bedankt.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand, ruime plekken
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Hele kleine dingetjes; verlichting langs het pad, meer water bij de mannendouches, afwasgedeelte wat verhogen (ingericht voor korte mensen;-))

Altijd prettig verblijven bij jullie!

Douchekranen werken niet allemaal even goed. Na melding is dit snel verholpen. Park is schoon. Toiletten en douches schoon.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Ruim, op loopafstand van strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Wat ruimere camperplaatsen, leuk dat er paar boompjes geplant zijn. Plaats 285 is super met heuveltje.

Geweldige korte vakantie gehad

Vriendelijke mensen aan de receptie en in het restaurant. Alles mooi schoon en opgeruimd. Voldoende ruimte op de camping. Ligging uitstekend, 5 minuten lopen naar het strand. Wij komen zeker terug

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij het strand

Netter Platz in guter Lage

Freundlicher Empfang. Wir bekamen einen geräumigen Platz in einer Ecke des Campings. Das Waschhaus war sauber, aber weit. Das warme Wasser war nur schlecht zu regulieren. Neben unserem Stellplatz gab es 2 Toiletten, aber sie waren abgeschlossen. Man sagte uns, dass es dort keinen Strom gäbe. Das Wifi war sehr schwach, besonders tagsüber. Der Camping hat eine schöne Lage, aber einiges könnte man verbessern - siehe oben.

• Umgebung / Lage des Parks
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Möglichkeit zu wandern und Fahhrad zu fahren. Schöne Natur am Strand.

Ruhiger sauberer Platz

Wir waren als Kinder sehr oft hier und aus Nostalgie sind wir nach 50 Jahren nochmal und jetzt mit Wohnmobil gekommen und waren sehr zufrieden, sind sehr freundlich empfangen worden, die Toiletten waren sauber, der Platz okay, das Restaurant eine Katastrophe, es schmeckte kaum, aber wir haben uns nicht beschwert. Dies kann sich ja ändern :). Die Umgebung ist toll zu erkunden per fiets, alles gut, viele Grüße Dieter und Cornelia Saballus

• Umgebung / Lage des Parks
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Tolle Radwege, freundliche Leute
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Noch nie drüber nachgedacht;)

Fijne vakantie gehad met da familie (16 personen)

Met een hele familie in een 16 persoons bungalow. Bungalows zijn basic, maar de service en vriendelijkheid van de parkmedewerkers zorgt voor een uitstekend ervaring. Het weer was top, locatie is super, enkel de wifi (huisje 46 & 47) haperde vaak.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 16p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand

Erg vriendelijk personeel, voor de rest een prima park!

We hebben ons uitstekend vermaakt en ga door met deze gastvrijheid! Paar opmerkingen: Er waren best veel Polen/Oekraïners(?) zal misschien wel een hele goede reden hebben met de oorlog. Alleen ze blijven tot laat op en sommige ook weer vrij luidruchtig vroeg op (5 uur). Iets meer info met wat er in de buurt te doen is?

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Luxe 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dicht bij het strand!
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Ja de hoeveelheid Polen verminderen? Of het moeten toeristen zijn, maar het leek erop dat ze in NL werken en hier verblijven.

Attent. Bijzonder vriendelijke mensen, schoon en zeer service gericht.

We hadden een paar kleine issues (vaatwasser onder andere). Die waren binnen een paar uur gemaakt, en op een bijzonder vriendelijke wijze. Top. Er is altijd wel iets, maar direct oplossen: dat is heel fijn. Het is zeer kind- en diervriendelijk. Het huisje zelf was een beetje gedateerd, maar schoon en zeer ruim in vergelijking met andere parken. De ligging is fantastisch als uitvalsbasis. Het is een beetje wandelen tot het strand (500 meter?) maar bijzonder mooie wandeling. De honden vonden het geweldig! De WiFi is zeer basic, maar wij hebben onbeperkt 4/5G via de GSM dus dat was geen issue. We zouden het direct opnieuw boeken!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Autovrij / strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? WiFi verbeteren

Gastvrij

Met een hartelijke ontvangst en uitstekende voorzieningen in mijn 'oude, trouwe Westland' (ik groeide er op) is het een feest om op Vlugtenburg te verblijven. Jammer genoeg regende het veelvuldig en was de wind voor mij (ik ben ernstig fysiek beperkt) te sterk om op de been te kunnen blijven), maar dit deed niet af aan de fijne voorzieningen, de hartelijke bejegening en de prettige omgeving

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 6p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? de zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Fauteuils plaatsen met steviger zitcomfort

t Louwtje 10

2691KR 's-gravenzande

0174-412 420

Over Strandpark Vlugtenburg

Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!