Es waren 4 sehr schöne Tage in Vlugtenburg

Wir standen mit unserem Wohnmobil auf Platz 282. Leider gab es dort keinen Schatten, dafür war der Platz schön groß und der Rasen war super. Die Situation mit den Toiletten ist für die Campingplätze leider zu bemängeln. Es gibt jeweils 4 Toiletten für Damen und Herren aber leider keine Waschbecken um sich danach die Hände zu waschen. Ich habe mehrfach beobachtet, wie sich Leute nach der Toilette ihre Hände an den Abspülwaschbecken gewaschen haben. Das ist schon eklig wenn man bedenkt, dass man dort sein Geschirr abspült. Die Situation mit den Mülleimern ist auch nicht ideal, diese sind recht weit weg. Mehr Müllstationen auf dem Gelände wären super.

• Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Toiletten mit Waschbecken ausstatten

Es hat uns super gefallen

Es war alles super…freundlich an der Rezeption, Tolle und saubere Unterkunft, ruhig. Der Park ist nur für ganz kleine ausgelegt, dafür ein Punkt Abzug, sonst hat alles gestimmt.)

• Reisegesellschaft Familie
  • Geblieben in? Safari-Zelt 5p
  • Reinigung der Unterkunft
  • Hat die Unterkunft Ihre Erwartungen erfüllt? k.A.
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? k.A.

Ansprechender Ferienpark

Wir hatten ein Safarizelt für 5 Personen gebucht. Durch Stau sind wir spät angekommen. Per Telefon haben wir die Rezeption davon informiert. Der Schlüssel wurde in einer Bix hinterlegt, das Autokennzeichen haben wir durchgelesen, sodass sich auch die Schranke automatisch öffnete. Das Safarizelt war sehr sauber und hat uns sehr gut gefallen. Es ist genügend Stauraum vorhanden. Die Dusche und das gesamte Bad sind toll. Der 1. Morgen war grauenvoll. Das Kinder des Nachbarzeltes haben von morgens 6Uhr einen dermaßen Lärm gemacht, dass an Schlafen nicht mehr zu denken war. Die anderen Familien, die alle mit Kleinkindern angereist waren,haben sich alle sehr rücksichtsvoll verhalten. Der Wasserspielplatz ist großartig und dementsprechend immer sehr voll. Der Strand ist etwas weiter wie beschrieben entfernt. Mit Fahrrad ca.5 Minuten. Leider im Park keine Einkaufsmöglichkeiten, aber mit dem Fahrrad in 10 Minuten erreichbar

• Reisegesellschaft Familie mit älteren Kindern
  • Geblieben in? Safari-Zelt 5p
  • Umgebung / Lage des Parks
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Wir waren nur 4Tage und nur am Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Die Industrie Skyline und die vielen Gewächshäuser haben das Gesamtbild gestört

Mooie plek voor het hele gezin

We hadden een geschakelde kajuit-bungalow met een capaciteit voor 14 personen. We waren met elf dus dat paste goed. De twee tieners erbij hadden daardoor een kamertje voor zichzelf. De bungalow lag mooi in het groen aan de rand van het park en dat gaf veel privacy. Broodjes service werkte uitstekend alleen op zondag wat laat bezorgd. Het weer was (met Pinksteren) geweldig maar dat is niet geheel door het park geregeld. Ontvangst vriendelijk en dat gold ook voor het uitchecken. Eigenlijk helemaal goed verlopen.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 14p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Groen en dichtbij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? bagagekarretjes gratis maken

A lovely stay with family, perfect for young children

We had a wonderful stay at Strandpark Vlugtenburg and would happily return again. The accommodation was spotless on arrival which immediately made us feel comfortable and relaxed. The whole park feels clean, organised and family-friendly. The location is excellent — just a short walk through the dunes to a beautiful sandy beach, making it perfect for families who want easy beach access without needing to drive. It is also very convenient for visiting the lovely town of Gravenzande, where there are shops, cafés and everything you need nearby. What really stood out was how suitable the campsite is for young children. There are plenty of safe play areas, lots of space to run around and a relaxed atmosphere that makes family holidays easy and enjoyable. The park is clearly designed with families in mind, and we all had an amazing time. Overall, Strandpark Vlugtenburg is a fantastic choice for a clean, relaxing and child-friendly beach holiday in the Netherlands.

• Would you recommend us? Yes
  • Cleaning of the accommodation
  • Did the accommodation meet your expectations
  • Value for money
  • Environment / location of the park
  • What did you like best about the area? Near to the beach
  • If you could be a director for a day, what would you do differently? N/A

Hmmm

Voor wat de kosten zijn word er weinig geboden voor de campeerders. Een oud aftandse, (wel goed werkend) toilet gebouw. Beter onderhoud aan camperplaatsen. Wel erg veel Poolse arbeiders aanwezig op het park, hier hebben we geen last van gehad. Wel bijzonder dat er zoveel op het park verblijven.

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Camping gedeelte verfraaien toiletgebouw verbeteren

Heerlijke camping op een fantastische plek met geweldig personeel

Hele verassing deze camping in positieve zin! Superleuk personeel en gewoon een hele fijne camping op alle fronten op een puntje na en dat was met Pinksteren. Mijn gevoel zegt alleen reserveringen aannemen voor de campinggasten want wij kregen de kans niet om te lunchen of te dineren. Hoorde dat er veel van buitenaf waren. Erg jammer! Ik kom zeker nog eens terug!!

• Reisgezelschap? Familie met jonge kinderen
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Lopend naar het strand kunnen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Met drukke dagen parkgasten voorrang geven om te eten bij café Zout Best veel hierden overdag de stoelen bezet met handdoeken om “even” weg te kunnen

very good

• Did the accommodation meet your expectations
  • Value for money
  • Restaurant N/A
  • Environment / location of the park
  • What did you like best about the area? the beach
  • If you could be a director for a day, what would you do differently? add male urinals

Het was een super fijn en ontspannen weekend

Dichtbij het strand Santair voldoende en schoon Leuke waterspeeltuin, miste alleen voor ouderen kinderen leuk voetbalveldje, dan zou het helemaal af zijn geweest

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij bij het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Een voetbalveldje maken voor de kinderen

Vakantiehuisje goed ingericht voor mindel valide vakantie ganger.

Aan alle wensen tav rolstoel gebruiker is voldaan en verantwoordelijk voor ons vakantie geluk. Met het rupsvoertuig naar de branding van de zee, was de kers op de taart.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Zorg 7p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee dichtbij, heerlijk.
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Winkeltje uitbreiden met oa streekprodukten.

Einfach Mega

Alles wie immer top

• Reisegesellschaft Alleine reisen
  • Geblieben in? Bungalowhütte Komfort 6P
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Der Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Fernseher in den Schlafzimmer

Sehr toller Aufenthalt mit einem kleinen Abzug

Wir hatten eine ruhige Nacht. Alles soweit gut. Einzig die sanitären Einrichtung sind un die Jahre gekommen, zweckmässig gut aber halt..... Die Camper V/E habe ich leider nicht gefunden. Würde ich auch nicht darauf hin gewiesen, habe aber auch nicht gefragt. Preis war OK. Kommen gerne wieder

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Sanierung der Toiletten/Duschen

Heerlijke, rustige, mooie camping aan zee

Strandpark Vlugtenburg is een camping vlakbij zee. Alle sanitaire voorzieningen zijn schoon en perfect in orde. Er zijn diverse accomodaties op de camping zoals bungalows, plekken voor caravans, plekken voor campers, safari tenten en trekkershutten. Wij zaten in de laatste en dat was met een kacheltje en een extra dekbed ook in een kouder weekend goed te doen. Het bijbehorende (familie) restaurant heeft een prima basic menu en een mooie speeltuin. Met mooi weer is er ook een water speeltuin. De camping is 's nachts volledig stil dus slapen gaat erg goed met de ruisende golven op de achtergrond. Wij komen zeker weer.

• Verbleven in? Trekkerstent
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Dichtbij zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Haakjes in de trekkershut voor je jas en een heater

inmiddels al vele malen op het park geweest en wederom voldeed het verblijf volledig aan de verw8ingen. Goede locatie, schoon sanitair, ruime plekken, schoon park en zeker vriendelijke medewerkers die je graag te woord staan. we komen zeker terug. Een aanrader, alhoewel toch niet want dan zijn er geen plekken meer....

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? rustig en dicht bij zee
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? ook een camper of caravan huren en daar verblijven

Tolle Unterkunft für Reise mit Freunden

Tolles Wohnzimmer um abends gesellig zusammen zu sitzen.

• Reisegesellschaft Freunde
  • Geblieben in? Bungalowhütte Luxe 8p
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.

Heel fijn huisje met goede voorzieningen voor onze gehandicapte zoon

Fijn park vlakbij het strand. We zijn vorig jaar in hetzelfde huis geweest en dat beviel zo goed dat we dit jaar teruggekomen zijn, en volgend jaar al weer gereserveerd hebben. Stichting Avavieren is op het terrein aanwezig voor verzorgen aangepast bed, strandrolstoel etc. Vrijwilligers daar zetten zich in om te zorgen dat mensen met een beperking een fijne vakantie kunnen beleven.

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dichtbij de duinen en het strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? N.v.t.

Schöner Stellplatz in Strandnähe

Wir waren mit 3 Campern und 2 Zelten mit insgesamt 13 Personen auf 4 Stellplätzen über Himmelfahrt dort. Die Sanitäranlagen sind einfach aber immer top sauber. Könnten allerdings etwas mehr vorhanden sein. Einzige Kritik: wir sind schon Nachts angereist um dem Feiertagsverkehr zu entgehen. Da wir im Umkreis keinen Stellplatz gefunden haben sind wir auf den freien PKW-Parkplatz gefahren und haben dort von 02.00 bis zur Öffnung der Rezeption geblieben. Das ist anscheinend nicht erlaubt und wurde uns mit €15.- in Rechnung gestellt. Ein Hinweisschild hätte das Missverständnis verhindert.... Hier könnten vielleicht Stellplätze zum warten eingerichtet werden . Ansonsten : klare Empfehlung !

• Reisegesellschaft Freunde
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? k.A.

Precies zoals verwacht: Top!

Ik ben er al een paar keer geweest — het is altijd een locatie van topklasse! Het ongelooflijk vriendelijke personeel, de netheid, de faciliteiten — alles is uitstekend!

• Reisgezelschap? Groepreis
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Superleuke strand

Strandnaher Platz

Sehr netter Empfang, große Parzellen sauberer Platz

• Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Sanitäranlagen beheizen

Heel goed!

Schone huisjes, vriendelijk personeel en werden heel snel en goed geholpen bij gevalletje wateroverlast!

• Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De zee vlakbij is.

Leuk park, goede huisjes en voorzieningen

Goed huisje, goede voorzieningen op het park. Mooi park

• Reisgezelschap? Vrienden
  • Verbleven in? Kajuit Bungalow Comfort 10p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? N.v.t.

fantastische plek en geweldige service!

Dank je wel voor mijn verblijf. De camping is schoon en vlakbij het strand. Doormedische omstandigheden ben ik fantastisch geholpen. Mijn honden werden opgevangen en ik kon eerder uitchecken door deze omstandigheden. Ben erg dankbaar voor de service en vriendelijkheid van het personeel. Ik werd ook later nog gebeld om te vragen of ik veilig was thuis gekomen en alles goed met mij ging. Ontzettend bedankt!

• Reisgezelschap? Alleenreizend
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? dichtbij strand
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? prijzen restaurant lager, camping winkel.

Zeer fijn en gezellig

Propere camping, broodjes service aan de caravan, TOP. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie en op het terrein. Wij komen zeker nog eens terug .

• Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? Gaan fietsen
  • Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen? Mss iets meer sanitair,ik denk als alles volgeboekt is. Weinig douche

Super Campingplatz für Wohnmobile & Fahrradfahrer

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, die Stellplätze sind groß und man hat auch bei vollem Platz genug Privatsphäre. Das Personal ist super nett und es gibt einen Brötchenservice direkt an die Tür des Campers. Alles ist modern ausgestattet, bis auf die Toiletten und das Waschhaus - hier ist es zwar sauber, aber etwas unmodern. Die Toiletten sind nur von außen zugänglich und dadurch kann einem bei kühlem Wetter kalt werden. Hier wäre eine Modernisierung des gesamten Waschhauses empfehlenswert, ebenso eine Trennung nach Männern und Frauen. Es gibt super Radwege direkt vor der Tür und der Stand ist ebenfalls schnell erreichbar (sehr breit mit Strandbars). Wir kommen gerne wieder und können den Platz sehr empfehlen!

• Gastfreundschaft / Service
  • Reinigung der Unterkunft k.A.
  • Was hat Ihnen an der Gegend am besten gefallen? Nähe zum Strand
  • Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen? Waschhaus und Toiletten renovieren

Zo dicht bij een rustig strand en zee

Heerlijk genoten bovenal van de geschakelde Ocean bungalow voor 6 + 8 personen wij waren met 10 personen. Bied veel leefruimte en stille plekjes in huis waar je even jezelf mag zijn. Praktische inrichting en zeer comfortabel.

• Reisgezelschap? Familie
  • Verbleven in? Oceaan Deluxe Bungalow 8p
  • Omgeving / ligging van het park
  • Wat vond u het fijnste aan de omgeving? De rust, groenvoorziening

t Louwtje 10

2691KR 's-gravenzande

0174-412 420

Over Strandpark Vlugtenburg

Op Strandpark Vlugtenburg vindt u altijd de perfecte accommodatie voor uw vakantie! Droomt u van een ruime Oceaan Deluxe bungalow, een aangepaste zorgbungalow met standaard hoog-laag bed, een sfeervolle Tiny Lodge, een knusse kajuit bungalow of een fijne kampeerplek dicht bij zee? Bij ons heeft u keuze genoeg. Families voelen zich meteen thuis in de gezellige Tiny Lodges, kampeerliefhebbers genieten van de rust op onze camping en grotere groepen verblijven comfortabel in onze ruime geschakelde bungalows met meerdere slaap- en badkamers. Waar u ook voor kiest: bij Strandpark Vlugtenburg staan gastvrijheid, persoonlijk contact en een zorgeloos verblijf altijd centraal.