Camping ligt vlak aan zee, super met je hond(en) Hondenstrand ligt er direct achter. Schoon sanitair. Ook konden we er een strand rolstoel huren. Hierdoor kon de moeder van mijn vriend de dag van haar leven beleven. Fantastisch
Schon im Vorfeld wurden wir sehr komplex immer über alles informiert. Vor Ort haben wir ein sehr kompetentes und freundliches Team vorgefunden. Der Strandpark ist absolut weiter zu empfehlen.
Liebe Thomas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Vielen Dank für die schönen Komplimente. Hoffentlich können wir Sie wieder in unserem Park begrüßen. Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Erg mooie pipowagen van alle gemakken voorzien. Een extra haakje voor de handdoeken in de badkamer zou fijn zijn maar dat is het enige.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf in een pipowagen op het strand. Bedankt voor uw tip, wij zullen dit meenemen. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het huis is mooi en praktisch ingericht. We hadden wel problemen om met 12 mensen aan tafel te zitten. Dat is toch niet zo goed geregeld. De kinderstoel is prima, echt de veiligste stoel die we ooit in een park hadden. De ligging van de bungalow (14-15) vonden we minder fijn. Veel ochtendlawaai van vroeg vertrekkende mensen (arbeiders?) en voorbijrijdende auto's. 2 toiletten is nogal weinig voor een bungalow van 14 personen. Mooie speeltuin en prachtige waterfontein.
Beste Greet Fabré, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u heeft genoten. Wij zullen uw feedback punten meenemen. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op Strandpark Vlugtenburg. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed en duidelijke communicatie. Fijn huisje. Schoon en compleet ingericht.
Beste Marga van Amerongen-Romeijn, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van een verblijf op ons park. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Voor de derde keer en dit was de mooiste! Ook door geweldig weer! Weer een fijne kampeerplaats en voelden ons welkom! Kids hebben zich goed vermaakt! Prima animatie!!
Beste Marjolijn, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u al voor de derde keer bent geweest en weer heeft genoten van uw vakantie. De tips zal ik noteren en doorgeven aan mijn collega. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi weer
Beste L, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zulk lekker weer heeft gehad op vakantie. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke glimlach, Melissa Receptie Strandpark Vlugtenburg
Preise auf dem Platz unterirdisch. Da frage ich mich wie man das als Familie bezahlen soll.. 6 chickennuggets zb 6€ Ketchup + Mayo jeweils nochmal 90 Cent. Der knaller ist das Bier: 0,5 l 7,70€!!!! Ich Persönlich finde das ist Abzocke.
Helaas is de camping ons vies tegen gevallen. Het kwam over als een ongezellige camping met veel accomodaties voor gastarbeiders uit het buitenland. Bijna alle parkeerplaatsen waren afgezet met rood lint, wat voor een leeg aanzicht zorgde. Ook over de waterspeeltuin is niet duidelijk gecommuniceerd dat deze niet open zou zijn. De camping gaf ons geen veilig gevoel, zeker niet in de avond. Normaliter zijn wij niet heel strikt in het op slot doen van de caravan, nu ruimden we zelfs de voortent leeg voor we weg gingen of naar bed gingen. De step van onze kleinzoon is meegenomen bij het voetbalveld en hebben wij niet meer terug gezien. Pluspunten: ligging bij het strand. Vriendelijke receptie en animatie team. Schoon sanitair!
Ondanks verbouwing enzo veel plezier gehad op de camping zoals we al vele jaren hebben. Wat wel opviel was vriendelijkheid restaurant medewerkers en buitenbar. Zeer stug en minder vriendelijk, zaken zijn zodanig aangepast dat minder service verleent wordt. Normaliter zijn we al die jaren juist heel blij geweest met personeel. Is er iets veranderd dit jaar?
Beste Jennifer, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je genoten hebt van jouw vakantie! Wat vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad met het personeel van het restaurant. Ik zal dit doorgeven aan mijn collega. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen. Met vriendelijke lach, Joy, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Jammer dat de bedden niet fijn/hard lagen in vergelijking met een ander comfort huisje die wij eerder al eens huurden. Ook misten wij de grote tv in de woonkamer en tweede tv in de slaapkamer die we eerder wel hadden. Ons huisje lag gelijk achter de receptie en vanaf ‘s ochtends 6 uur was er veel lawaai van het bedrijf aan andere kant van de weg. Schreeuwen/druk telefoneren/vrachtwagens.
Beste Ina Peters-Sprokkereef, Bedankt voor uw review. Bedankt voor de tips over de matrassen en de tv's, ik zal dit doorgeven aan mijn collega. Wat vervelend dat u lawaai heeft ervaren van het bedrijf wat tegenover ons zit. U kunt altijd een voorkeur aan ons doorgeven hiervoor rekenen wij op dit moment een bedrag van €35,00. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben 2 lekkere weken gehad, echter waren er wel een paar verbeterpunten: - de camping leek wel een bouwput met alle afgezette parkeerplaatsen, die helpt niet voor de sfeer - superleuk waterpark, alleen jammer dat er geen plek was op het gras door alle niet-campinggasten - veel seizoensarbeiders, en o.a. hierdoor weinig leeftijdsgenootjes voor onze kinderen. Ook wel sfeerbepalend. We waren wel erg tevreden met de animatie, schoonmaak en vriendelijkheid van de medewerkers, maar bovenstaande is voor ons wel een reden om niet perse terug te keren volgend jaar
Beste Pim, Bedankt voor het achterlaten van een review. Allereerst bedankt voor uw complimenten over de animatie, schoonmaak en onze medewerkers. Dat brengt een lach op ons gezicht! Wat betreft uw verbeterpunten: vanwege nieuwbouw op ons park zijn er inderdaad parkeerplekken afgesloten. Wanneer het nieuwbouwproject af is, zullen die parkeerplekken weer beschikbaar zijn. Ook gaan we vanaf binnenkort werken met bandjesverkoop als toegangsticket voor de gasten die buitenaf gebruik komen maken van de waterspeeltuin. We hopen u toch een volgende keer te zien :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Huisje super mooi aan strand Alleen jammer dat je van uit huisje over hoge zand moet om.van strand afte gaan.misschien handiger om achter langs platen te leggen
Beste Becholz, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u het zo naar uw zin had. Helaas is het vanuit de gemeente Westland niet toegestaan voor ons om platen op het strand neer te leggen. We hopen u een volgende keer weer te zien :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
De chalets zijn erg comfortabel en luxe, de omgeving is rustgevend, een paar minuten lopen naar het strand waar leuke tentjes zijn, een aanrader.
Beste Sherouk, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf had op ons vakantiepark. Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We waren vaker geweest op visite dus wisten dat het een kleinschalige camping is. Jammer van alle huisjes die erop komen. Wij verbleven er 5 dagen en hadden een plek ergens achteraf terwijl het veld achter ons waar continu zon was steeds leeg was. Schoonouders die een camper plek wilden mochten die niet terwijl de plekken continu leeg waren en later in de week ineens wel allemaal vol. Al met al geen hele goede ervaring.
Zeer ontspannen vakantiepark. Vriendelijk personeel. Voor de minder invalide mens de mogelijkheid om een electrische strandrolstoel te huren. Geweldig!!!
Beste Jenifer, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u genoten heeft op ons park. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen op ons park! Met vriendelijke groet, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Zie hierboven. Voor herhaling vatbaar!
Beste Karin, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review Wat fijn dat u een leuke tijd heeft gehad op ons park en dankuwel voor de complimenten :) Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Met onze kleindochter van 5 gekampeerd Serieus ben ik onder de indruk van de enorme klant( kind) gerichtheid van alle medewerkers Zowel bij de receptie als de kidsclub als de medewerkers van Zout Onvoorstelbaar in deze tijd Ook de broodjes service was echt top En dat je die nog tot 22:00 uur kon bestellen ook. Daarnaast waren er zoveel honden die je gewoon niet opmerkte zo rustig waren ze. Nog nooit meegemaakt Het was een zeer positieve ervaring En lekkere warme douches!
Beste Franny, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te lezen dat u zo'n fijne tijd heeft gehad op ons park, bedankt voor uw complimenten :) Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne omgeving dicht bij het strand. Heel leuk restaurant op het park met lieve bediening en leuke speelgelegenheden. Faciliteiten bij kampeer velden zijn gedateerd. Toilet+douche moeten gemoderniseerd worden . Valt in het niet bij de rest van de camping. Heel zonde. S’nachts loopt er ook veel werklui over de camping.
Beste Britte, Bedankt voor het achterlaten van een review. Leuk om te lezen dat u heeft genoten bij ons restaurant en van de omgeving. Het renoveren van de toiletgebouwen staat op de planning. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park! Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Kleiner aber feiner Campingplatz, mit allem was man braucht. Sanis sehr sauber, wenn auch in die Jahre gekommen. Brötchen-Lieferservice ist ne tolle Sache. Sehr freunan der Rezeption. Tolles Programm für die Kinder. Hunde willkommen.
Liebe Anne, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Eine 10, was für eine tolle Note Sie uns geben! Schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Een hele fijne camping met alle faciliteiten die je van een camping kunt verwachten. Vooral de ontbijtservice is echt top en zeker een aanrader!
Beste Tijmen, Bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons park. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir haben zum dritten Mal eine Woche Osterurlaub im Strandpark Vlugtenburg verbracht und waren wie immer sehr zufrieden. Unser Pipowagen am Strand war wie der gesamte Park sehr sauber, es war alles perfekt vorbereitet. Das Personal an der Rezeption war immer sehr freundlich und hilfsbereit. Der Brötchen- und Gepäckservice war ebenfalls top. Die Gegend rund um den Park bietet viele Ausflugsziele. Wer Urlaub am Meer mag, ist hier richtig. Wir kommen sicher wieder!
Liebe Katrin, Vielen Dank für Ihre gute Bewertung. Schön zu hören, dass Sie wieder einen tollen Aufenthalt bei uns hatten! Danke für all die Komplimente. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Freundlicher Service Leider ist das Sanitär des Campingplatz schon was in die Jahre gekommen, aber immer sauber.
Lieber Michael, vielen Dank, dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Wie schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten und das Strand genießen konnten! Unser Sanitärgebäude ist etwas in die Jahre gekommen. Eine Renovierung steht jedoch auf unserer Planung und wird so bald wie möglich umgesetzt! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Superfijn dat we met onze familie samen op vakantie kunnen in één huis waar ook alle voorzieningen aanwezig zijn voor onze ernstig gehandicapte dochter.
Beste Alja van Maanen, Bedankt voor het achterlaten van een review. Leuk om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad met de hele familie. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir hatten 4 schöne Tage im Bungalow mit unserem Hund und 2 er- waschsene Kinder. Es ist alles gut eingerichtet bis auf diese Sachen, die wir empfehlen würden: - Topfuntersetzer - Topflappen - Toaster ( kein Backofen vorhanden und in der Mikrowelle kann man keine Brötchen aufbacken )
Liebe Sonja, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie Ihren Aufenthalt in unserem Park genossen haben. Danke für die Tipps, ich werde sie an meinen Kollegen weitergeben. Wir hoffen, Sie bald wieder im Strandpark Vlugtenburg begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!