Alle sehr nett und freundlich, wir fühlen uns immer sehr wohl
Bijzonder leuk weekend
Beste Le, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Wat super om te zien dat jullie een grandioos weekend hebben gehad op ons park. Hopelijk tot de volgende keer. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk om zo dicht bij t geweldige brede strand te zijn
Beste Dike, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat super om te lezen dat u zo heeft genoten van het mooie strand bij ons. :) Hopelijk tot snel. Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir waren jetzt in den Herbstferien eine Woche hier. Von hier aus kann man auch in viele Benachbarte Orte fahren. Zbsp. Wären da, Zandvoort zur Rennstrecke, katwijk, Noordwijk und es gibt stimmt noch viele andere schöbe Örte. Unser Haus war bei Ankunft sehr sauber. Wir hatten bei der Buchung den Early Check In mit gebucht. Man hat dadurch bei Anreise ,fast eine ganzen Tag zur Verfühgung. Die Betten sind bezogen, was auch nochmal Zeit Spart. Sehr freundliches Personal und ein gepflegter Park, runden die Sache ab. Der Weg zum Strand iat lang. Aber in gut 15 Minuten zu erreichen.
Lieber Jens, vielen Dank für diese schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie sich in unserem Park und im Bungalow so wohl gefühlt haben. Und wie schön, dass Ihnen die Umgebung gefallen hat. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! :) Mit freundlichen Grüßen, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Ich war vom 16.10 bis 19.10. auf Ihrem Wohnmobilstellplatz. Die Mitarbeiterinnen an der Rezeption waren sehr freuinlich Der Platz ist sehr schön und großzügig, die Nähe zum Strand ist sehr gut. Auch die Nähe zu Den Haag und Rotterdam ist sehr gut. Die Duschen waren sauber aber sindverbesserungswürdig - hier sollte eine Brause/ Wasserauslass installiert werden, wo ein vernünftiger Wasserstrahl zum duschen herauskommt.
Beste Sven, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen unser Campingplatz gefallen hat. Vielen Dank auch für das Kompliment an die Damen an der Rezeption ;) Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüßen, Xena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Es ist ein sehr schöner Campingplatz dieser ist ziemlich groß. Schöner wäre es wenn die Wohnmobilplätze gepflastert wären statt Wiese. Trotzdem war es sehr schön da es ziemlich nah am Meer war und man dort sehr schön Fahrrad fahren konnte.
Lieber Lukas, vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen unser Campingplatz und die Umgebung gefallen haben. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen, Xena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk lang weekend gehad op de camping. Sanitair is basic maar prima. De locatie is geweldig. Dit was mijn 2e verblijf op de camping dit jaar en beide keren echt genoten! Volgend jaar zeker weer!
Beste Iris, Bedankt voor het achterlaten van je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie wederom hebben genoten van onze camping ;) Tot de volgende keer! Met een vriendelijke groet, Xena, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijke plek. Prachtige bungalow! Mooi ingericht. Fijne uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes.
Beste Angela, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de bungalow en de omgeving, hopelijk hebben jullie het leuk gehad! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Xena, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Die neuen Bungalows sind sehr schön, zum Wohlfühlen.
Liebe Kerstin, vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sich in dem Bungalow sofort wie zu Hause gefühlt haben! Das freut uns sehr. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüßen, Xena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Alles super. Sehr saubere Sanitäranlagen, sehr freundliche Mitarbeiter und tolle Nähe zu schönen Städten. Wir kommen sicherlich wieder. Vielen Dank und ein Lob für das Team
Lieber Frank, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen unser Park und die Umgebung gefallen haben. Nochmals vielen Dank für die schönen Komplimente! Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüßen, Xena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Waren das 2 mal da,leider hat es uns dieses Mal nicht so gut gefallen, unser Bungalow Nr 6 war nicht so schön wie das letzte Mal(Nr45). Es war alles voller Laub ,und das lag nicht erst 2 Tage da. Naja denke das ich das nächste mal irgendwo anders Buchen werde. Mfg
Ons verblijf was prima. Het huisje was netjes en schoon. Goed gepoetst, bedden netjes opgemaakt. Goede bedden en matrassen, iedereen gaf aan goed geslapen te hebben. We vonden het in de avond alleen erg donker in het huisje. Er was maar weinig goede verlichting. Daarnaast zou een (staaf)mixer een goed aanvulling zijn op de basis keukenuitrustig.
Beste Loes, Bedankt voor uw review. Wat een mooi compliment voor onze housekeeping. Fijn dat u goed heeft geslapen in onze bedden. Bedankt voor de tips, wij zullen dit intern bespreken. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op. Met een vriendelijke glimlach, Melissa Buijnink Receptie Strandpark Vlugtenburg
uitstekend!
Beste HM, Bedankt voor uw review. Wat een mooi compliment, bedankt. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke glimlach, Melissa Buijnink, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir haben unseren Aufenthalt im Strandpark Vlugtenburg sehr genossen und können den Park uneingeschränkt weiterempfehlen. Die Lage direkt am Strand ist hervorragend – vom Bungalow aus waren Strand und Meer binnen weniger Minuten erreichbar. Das gesamte Gelände wirkt gepflegt und gut ausgestattet. Besonders gefallen haben uns die modernen Unterkünfte, die Sauberkeit sowie der freundliche, zuvorkommende Service des Personals.
Lieber Hüseyin, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Sie Ihren Urlaub in unserem Park genossen haben. Vielen Dank für die netten Komplimente. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen! Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa Buijnink Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Uns wurde per Mail bestätigt, dass Kaffee und Filter da wären.. nichts davon war da. Lappen, 2 spültabs und 1 schwamm. Nicht mal spülmittel war vorhanden. Das nervt, wenn man erstmal einkaufen muss, um Kaffee trinken zu können. Wir haben keine Animation mitbekommen und an sich ist wenig für kinder vorhanden, leider. Der große Spielplatz war aber toll. Die Nähe zum Strand auch super. Der Ort zum Einkaufen leider weiter weg. Das haus an sich schön.
Heel erg duidelijke mails, vriendelijke mensen aan de telefoon en ook bij de receptie. De camperplek was voorzien van stroom en een schoon sanitair.
Beste Fer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn dat de campingplek u zo goed is bevallen. En bedankt voor het mooie compliment over ons personeel. Hopelijk tot de volgende keer! En eventueel voor een langer verblijf. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was een heerlijke vakantie aan zee in een heerlijk huisje, dat van alle gemakken voorzien was. Ook een heel fijn restaurant met een goede kaart.
Beste Peter, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten. Wat super om te lezen dat u een geweldige tijd heeft gehad in de bungalow! En dat u lekker heeft gegeten in het restaurant. :) Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie camping voor: - jonge gezinnen - beperkte medemensen - 55 plussers
Beste MNM, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review! Fijn om te horen dat het park u zo is bevallen. Wij hopen jullie een volgende keer weer te mogen verwelkomen ;) Met een vriendelijke groet, Xena, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De eerste keer met mijn hele familie, kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen naar mijn geboorteland met vakantie. Iedereen heeft ervan genoten om zo dicht bij het strand te wonen in een prachtige omgeving en een prima vakantiehuis. Alles is snel bereikbaar en ook de mogelijkheid om eens buitenshuis te gaan eten is goed. Jammer genoeg zijn de strandtenten in oktober bijna allemaal gesloten maar er zijn genoeg restaurants in de buurt.
Beste Rhodé, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review. Wat super om te lezen dat u zo een fijne vakantie heeft gehad met de familie! En leuk dat u heeft genoten van de omgeving. Hopelijk tot een volgende keer. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Zo fijne bungalow en zo dichtbij het strand top locatie
Beste Tiny, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wat super om te lezen dat u hier een fijne 90ste verjaardag heeft gehad! En fijn dat u ook zo heeft genoten van wat de omgeving te bieden heeft. Hopelijk tot een volgende keer. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Park hat eine tolle Lage und ich liebe diesen Strand. Der Bungalow ist sehr gut eingerichtet und für meinem Mann, der im Rollstuhl sitz, perfekt. Der einzige Makel ist der veraltete Fehrnseher der nicht über die üblichen Apps verfügt. Mein Mann muss sich oft ausruhen und nutzt daher oft den fernseher.
Liebe Annegret, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Schön zu hören, dass Ihnen der Strand und der Bungalow gefallen haben! Wir werden Ihren Kommentar zum Fernseher auf jeden Fall berücksichtigen! Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüßen, Xena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Rustig park, mooie schone huisjes, vriendelijke receptie.
Beste Jenny, Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het fijn om te horen dat u bij ons heeft genoten van het huisje en de rust. Ook bedankt voor het compliment over de receptie! Hopelijk tot een volgende keer ;) Met een vriendelijke groet, Xena, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk een weekje met onze camper op Vlugtenburg gestaan. Hartelijke ontvangst, mooie grote plek, rustig en superschoon sanitair. Mooie locatie dichtbij zee. Aanrader!
Beste Frans, Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige week hebben gehad bij ons op de camping. Wij hopen jullie de volgende keer weer te mogen verwelkomen! Met een vriendelijke groet, Xena, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wie haben eine Woche auf dem Wohnmobilstellplatz gestanden und waren mit allem sehr zufrieden. Wir wurden sehr freundlich empfangen und alle Mitarbeiter waren immer freundlich. Die Toiletten und Duschen waren sauber. Toll war auch, das die Brötchen, die man unkompliziert über die App bestellen konnte, direkt zum Wohnmobil geliefert wurden. Die Lage ist super, sehr nah zum Strand. Man kann herrlich spazieren gehen und Fahrrad fahren
Am besten Stefania, Vielen Dank für all Ihre Komplimente :) Wir freuen uns sehr, dass Sie einen so wundervollen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen! Mit freundlichen Lächeln, Meena, rezeption strandpark Vlugtenburg
we hadden een 16-persoons huisje met 12 personen. dat is fijn, geeft war meer lucht. Inrichting en keukenspullen e.d. goed in orde. Het park als geheel maakt een gedatueerd indruk. geen gebruik gemaakt van het restaurant en de broodjesservice. In plaats daarvan elke dag met de fiets naar de bakker in her dorp. wij gkijken met voldoening terug op ons verblijf
Beste Jos, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat u een prima verblijf had en dat u met voldoening terugkijkt op uw verblijf! We zien u graag nog eens op ons vakantiepark terug :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!