Leiber Abend, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Harry, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. Wat vervelend dat de wifi niet naar wens was tijdens uw verblijf. Wij zijn momenteel bezig de verbinding na te kijken en te verbeteren. Hopelijk is volgend verblijf alles naar wens. Met een vriendelijke lach, Lisette, Recetpie Strandpark Vlugtenburg
Beste Willem, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u vaker op ons park verblijft en geniet van zo dicht aan het strand te kamperen. Uw tip nemen wij mee. Graag tot de volgende keer:) Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste René, Bedankt voor uw fijne review! Fijn om te lezen dat u heeft genoten zo dicht aan het strand. Graag tot een volgende keer:) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Dear Nagy, Thank you for leaving a review and good advice. When there is no movement in the house, the temperature drops. We hope to see you again in the future. With kind regards, Lisette, reception Vlugtenburg
Beste Gijs, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een relaxt weekend heeft gehad, waarin u genoten heeft van de natuur. We zien u graag snel weer terug:) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Annemiek, Bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben inderdaad alleen normale magnetrons in de bungalow staan, geen combimagnetrons. Voor verse afbakbroodjes hebben wij onze broodjesservice beschikbaar. Mooi om te lezen dat de zorgbungalow u goed bevallen is. Vervelend van de drassige voetpaden, goed dat u dit aangeeft. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Uw tip om van de normale televisies smart televisies te maken, nemen wij mee. We zien u graag in de toekomst weer:) Met vriendelijke groet, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Am besten Svenja, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie unseren Campingplatz nicht für die Winterzeit geeignet finden. Wir haben Einrichtungen wie die Toiletten und Duschen im kleinen Toilettenblock, die beheizt sind. Ihren Hinweis auf die Sumpfigkeit der Orte werden wir berücksichtigen. Wir können uns immer weiter verbessern. Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Liebe Nicole, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung hinterlassen haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Janine, Bedankt voor het achterlaten van een review. Uw tips zullen wij intern bespreken. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Hans, Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling. We zijn blij te lezen dat jullie een leuk verblijf hebben gehad met zo'n grote groep. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Lia, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review en tips. Wat vervelend dat u niet op de hoogte was van de restaurantsluiting. Dit stond vermeld op onze website. Inmiddels is de verbouwing in het restaurant klaar en zijn we weer open. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park, en hopelijk ook dan in het restaurant. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Pamela, Bedankt voor het achter laten van een beoordeling! Wat fijn dat u zo heeft genoten aan het strand en van de zee:) Uw tip nemen wij mee, wij kunnen ons zo blijven verbeteren. We zien u graag terug op onze camping. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Hendrika, Dankuwel voor de fijne woorden! Goed om te lezen dat u genoten heeft zo dicht aan het strand en de bungalow u naar wens was! Ook fijn om te lezen dat u het cadeau bord, ter compensatie van ons restaurant Zout welke gesloten was, heeft gebruikt en lekker heeft gedineerd in eetcafé de Witte. Bedankt voor uw tip over de bedden. Jammer dat u niet heeft kunnen uitrusten in bed, dat is erg vervelend. De matrassen worden om de zoveel tijd gecontroleerd en vervangen indien het nodig is. Mocht u een volgende keer komen, dan mag u altijd vragen bij de receptie of we een alternatief of extra matras hebben. Wij vinden een fijn verblijf heel belangrijk en denken graag in oplossingen :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Jol, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Hier krijgen wij een lach van op onze gezichten. We zien u graag een volgende keer weer! :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Ton, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat de bungalow goed is bevallen. Excuses voor de overlast, gelukkig zijn onze parkwerkzaamheden bijna afgerond. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Gerrit, Enorm bedankt voor uw review! Met een grote lach op mijn gezicht heb ik uw review gelezen. Fijn dat u heerlijk heeft gedineerd bij restaurant de Witte en op ons park een goed verblijf heeft gehad. We zien u hopelijk snel weer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Piet, Bedankt voor uw prettige review! Goed om te lezen dat u de locatie van ons strandpark waardeert en een fijne tijd heeft gehad. Uw tip over de werkzaamheden nemen wij mee. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Kathleen, Hartelijk dank voor positieve review! Fijn dat u goed bent geïnformeerd en een prettig verblijf heeft gehad! Daarvan krijgen wij een lach op ons gezicht:) Ik wil u bedanken voor uw tip, wij ontvangen graag feedback om ons te kunnen verbeteren. Helaas is het voor de Housekeeping slecht haalbaar om de bungalow in een kortere tijd klaar te stomen voor de volgende gasten (zeker in de vakanties en het hoogseizoen). Zo kunnen gasten bij ons een vroege check-in boeken, wat inhoudt dat de check-in van de bungalow al om 12:00 is. Zoals u vast zult begrijpen zal de Housekeeping de volledige schoonmaak in een klein uurtje niet redden. We hopen u een volgende keer weer te mogen ontvangen op ons park. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Caar, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Dat vinden wij erg fijn:). Goed om te lezen dat u een fijne tijd heeft gehad en heeft kunnen genieten van het strand. Uw tip houden wij ins onze gedachten! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, Receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Richard, Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden was over uw verblijf en heeft genoten van de natuur in deze omgeving. Dat vinden wij erg fijn. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Beste Isabelle, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de locatie en de verwarming in ons kleine toiletgebouw, zeker tijdens deze koude dagen. Om terug te komen op uw vraag: In ons laagseizoen beiden wij bedrijven aan om voor een langere tijd (maximaal 3 maanden) op ons park te kunnen verblijven. Vanaf maart zal dit niet meer het geval zijn voor een langere tijd. Dan focussen wij ons weer op de toeristische verblijven:) Wij beiden op onze gehele camping 49 plekken voor onder andere campers, caravans en tenten. Ons park is inderdaad ook gefocust op meer dan alleen camping, zo bieden wij ook bungalows en glampingtenten etc. Dit onderscheidt ons als 'strandpark' We zien u graag vaker! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Am besten Erika, Vielen Dank für Ihre Bewertung, das wissen wir immer zu schätzen:) Es ist schön zu lesen, dass Sie unseren Park und das Meer genossen haben! Wir werden uns an Ihren Tipp erinnern, vielleicht wird sich das eines Tages als nützlich erweisen! Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Beste Myriame, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad. Op dit moment is de wifi op onze camping wat zwakker in verband met het verbeteren van onze wifi. Onze excuses hiervoor! Als het goed is zal dit probleem binnenkort juist verholpen zijn. We hopen u een volgende keer te mogen ontvangen en u dan een andere ervaring betreft de wifi te geven. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Liebe Marion, Vielen Dank für die nette Bewertung! Es ist schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in unserem Park hatten. Das tut uns gut :). Wir freuen uns auf ein Wiedersehen! mit freundlichem Lächeln, Meena, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!