Laden reviews...
580 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen bezoekers de familiaire sfeer, de netheid van het park en de ligging dichtbij het strand. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam genoemd en de accommodaties worden als schoon en comfortabel ervaren. Enkele opmerkingen gaan over lawaai of beperkte eetgelegenheden tijdens drukke periodes, maar het algehele beeld is positief.
Wir waren eigentlich rundum zufrieden, das einzige was ein bisschen stört ist das andere Besucher ihre Hunde nicht anleinen wenn sie zu Hause sind und auch nicht da drauf achten was der Hund tut. Da könnte man eine Anleinpflicht in Betracht ziehen. Und im Bink Wasserpark ein bisschen mehr drauf achten das die Kinder nicht über den Zaun klettern. Viele Grüße und bis zum nächsten Mal
Kajuit Bungalow Comfort 6p
Der Strand und die Nähe zu Rotterdam und Den Haag
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Grundsätzlich würde ich nicht viel ändern außer das oben genannte.
3 July 2026
Malte Janßen
Hatten
Guten Morgen,
vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine so positive Bewertung zu hinterlassen!
Es freut uns sehr, dass es Ihnen auf unserem Park so gut gefallen hat und dass Sie uns für Gastfreundschaft und Service die Bestnote 10 gegeben haben.
Auf unserem Park gilt Leinenpflicht. Alle Gäste, die mit einem Hund anreisen, erhalten beim Check-in unsere Hunderegeln, in denen dies ebenfalls vermerkt ist. Schade, dass sich einige Gäste nicht daran halten.
Wir achten an unserem Wasserspielplatz sorgfältig darauf, dass jedes Kind, das dort spielt, ein Armband trägt. Das Überklettern des Zauns ist nicht erlaubt.
Vielen Dank für Ihre Hinweise. Wir werden noch genauer darauf achten!
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Mit einem freundlichen Lächeln,
Larissa, Rezeption
Strandpark Vlugtenburg
Fijne camping zoals gezegd vriendelijk personeel en mooie camping vlakbij zee en mooie omgeving
Wat vond u het fijnste aan de omgeving?
Vlakbij zee en mooie fietsroutes
2 July 2026
Lambert
Best
Beste Lambert,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw complimenten over onze camping en ons personeel. Fijn om te horen dat u en uw partner hiervan hebben genoten. Wellicht tot een volgende keer!
Bobbi
Receptie Strandpark Vlugtenburg
Jaarlijks verblijf was weer heerlijk. Tentenverblijf was nu op ander veld. Wat nieuw voor mij was parkeren van auto’s bij tenten ed. Ik plaats auto op parkeerplaats, vind ik ook voor de beleving fijner ipv naar auto’s kijken en vervelend was dat mensen na 00.00 nog autodeuren open/ dicht. Weet niet of dit beleid gewijzigd is tov andere jaren waarbij auto verplicht op parkeerplaats ? Ook zou ik volgende keer mijn tent verder van waterkraan om dezelfde reden. Verder heerlijk als altijd en zo fijn op loopafstand van het strand. Kom hier zeker weer terug.
Vrienden
1 July 2026
Wies
Haverkamp
Beste Wies,
Bedankt voor uw review.
Bedankt voor de tip over de auto's op de camping.
Dit is niet toegestaan om de auto naast de tent of caravan te parkeren.
Mocht u een voorkeursnummer hebben dan kunt u dit aangeven tijdens het boeken zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is.
Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi aangelegd en onderhouden park, vriendelijk en behulpzaam personeel en veel aangeboden entertainment voor de kinderen. Wel hadden we zowel vorig jaar als dit jaar veel last van andere gasten op het park. De slaapkamers van de huisjes grenzen namelijk aan de terrassen van andere huisjes en met mooi weer blijven gasten natuurlijk lang, tot diep in de nacht, buiten zitten en borrelen. Logisch uiteraard maar erg vervelend als je zelf met een gezin bent en rond 23:00 wilt gaan slapen.
Kajuit Bungalow Comfort 8p
Wat vond u het fijnste aan de omgeving?
Andere familieleden die dichtbij wonen
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Duidelijke regels opstellen om geluidsoverlast te voorkomen en een kliklijn maken voor gasten die geluidsoverlast ervaren zodat er zonder ongemakkelijke situaties geluidsoverlast kan worden gemeld en dat het door het park opgepakt wordt.
1 July 2026
Pascal Jongejan
Forshaga, Zweden
Beste Pascal,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw complimenten over ons park, het entertainment en onze medewerkers. Fijn om te horen dat u en uw kinderen hiervan hebben genoten.
We begrijpen uw opmerking over de geluidsoverlast in de avond. Zeker voor gezinnen met jonge kinderen is een goede nachtrust belangrijk.
Wij hebben een noodnummer voor ons park die u kunt bellen als de receptie gesloten is.
Zeker voor overlast kunt u dit nummer bellen.
Receptie Strandpark Vlugtenburg
Netter Campingplatz, sehr gut gelegen man ist gleich in Den Haag und Rotterdam, der Strand ist auch fussläufig erreichbar, tolle Radwege
Warst du schon mal bei uns?
Nein, das war das erste Mal
Rotterdam und Den Haag
Wenn Sie einen Tag lang Regisseur sein könnten, was würden Sie dann anders machen?
Ich würde dafür sorgen das die Ruhezeit in der Nacht eingehalten werden
30 June 2026
Tanja und Alexander Eric
Salzburg
Liebe Tanja und Alexander,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr zu lesen, dass Ihnen Ihr Aufenthalt und die Umgebung gefallen haben.
Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüßen,
Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De camping heeft een geweldige ligging vlak bij het strand en op fietsafstand van alle benodigde winkels. Het restaurant bij de camping is prima en het personeel heel aardig en attent. De kampeerplekken zijn wat schaars vergeleken met de vaste accommodaties oo het park.
Alleenreizend
Aan het strand
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Meer kampeerplekken tov de vaste accommodaties
30 June 2026
Marike
De Bilt
Beste Marike,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat u heeft genoten van wat de omgeving te bieden heeft.
En bedankt voor het mooie compliment! Ook ga ik de tip die u geeft zeker bespreekbaar maken.
Hopelijk tot de volgende keer.
Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen seit Jahren auf den Campingplatz. Strom und Wasser am Platz. Tolles freundliches Personal. Die Nähe zum Strand und Hundestrand ist super. Direkte Radwege am Strandpark. Brötchenservice.
Nähe zum Meer, Radwege, Hundestrand
Da der Preis der Camperplätze immer höher wird, wäre es schön wenn auch mal die Sanitäranlagern erneuert werden würden.
Nicole
Versmold
Liebe Nicole,
vielen Dank, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben.
Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie schon seit Jahren auf unseren Campingplatz kommen. Und es ist toll, dass Ihnen die Umgebung so gut gefällt. Vielen Dank auch für das Lob an unser Personal; wir wissen das sehr zu schätzen.
Hoffentlich sehen wir uns bald wieder! :)
Mit einem freundlichen Lächeln,
Anouk, Rezeption
Strandpark Vlugtenburg
We hebben een paar heerlijke dagen gehad. De bedden lagen lekker. De waterspeeltuin was een groot succes en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Zelfs met die extreme hitte.
Tiny Lodge
Strand nabij
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Met de hitte de huisjes voorzien van een ventilator en de waterspeeltuin wat langer open laten in de avond
Joyce Schutteman
Rotterdam
Beste Joyce,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten.
Wat super om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad!
En dat u heerlijk heeft geslapen in de bedden, en heeft genoten van wat het park te bieden heeft. Bedankt voor het mooie compliment over ons personeel dat geven we zeker door!
Wij hopen tot een volgende keer. :)
Strandpark Vlugtenburg
Goed contact. Aardige medewerkers. Snelle oplossing van problemen.
Familie
Kajuit Bungalow Zorg 5p
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Airco installeren in de (zorg)bungalows.
I. Wittkamp
Rotterdam
Beste I. Wittkamp,
Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de problemen snel waren opgelost en bedankt voor het lieve compliment over onze medewerkers.
Hopelijk tot een volgende keer! :)
Strandpark Vlugtenburg
Schöne Anlage, viel geboten, auch für Kinder. Der Bungalow ist etwas in die Jahre gekommen. Der Türgriff am Klo ist fast abgefallen. Wasserhahn im Klo ist eine Katastrophe, man kann sich nicht die Hände waschen. Schade, dass es kein richtiges Klopapier und Seife gab. Ameisenproblem rund um das Bungalow.
Familie mit kleinen Kindern
Bungalowhütte Komfort 6P
Hundestrand
k.A.
Alexa
Freiburg
Liebe Alexa,
vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie einen wunderschönen Strandurlaub hatten.
Und dass Ihnen unser Park und die Umgebung gefallen haben. Es tut uns leid, dass einige Dinge nicht zu Ihrer Zufriedenheit funktioniert haben. Sie können dies jederzeit an der Rezeption melden, und wir sorgen dafür, dass sich jemand darum kümmert.
Bis zu einem möglichen nächsten Besuch!
Mit freundlichen Grüßen,
Anouk, Rezeption
Strandpark Vlugtenburg
Zelfs na ca.: 18 jaar, vaak 2x per jaar hebben we het enorm naar ons zin bij jullie. Deze keer echter hadden we de laatste dagen heel veel pech met een gigantische groep overburen. 2 dagen lang heel onrustig, heel veel herrie, hard gepraat, geschreeuw, keiharde muziek en ***lige opmerkingen over ons en de buren tot in de nacht. Asociaal gedrag! Ook na onze communicatie werd het alleen maar erger. Zonde van jullie fijne camping. De receptie is geinformeerd. Videos zijn naar jullie gestuurd. Met zulke groepen zou handhaving zeer gewenst zijn
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Bij boeking en op de camping grote groepen groepen in de gaten houden en handhaving
Monique
Zwitserland
Beste Monique,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te lezen dat u al bijna 18 jaar met veel plezier op onze camping verblijft. Juist daarom vinden wij het extra jammer dat uw laatste verblijf is overschaduwd door het gedrag van andere gasten.
We begrijpen heel goed dat de overlast die u heeft ervaren veel invloed heeft gehad op uw vakantie. Bedankt ook voor het toesturen van de video's en uw melding bij de receptie.
We willen hierbij wel aangeven dat het voor ons het prettigst is wanneer dergelijke overlast direct tijdens het verblijf bij de receptie of via ons noodnummer wordt gemeld. Dan kunnen wij direct optreden en de betreffende gasten aanspreken, zodat de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt.
Inmiddels hebben wij de betreffende gasten geïnformeerd en zullen wij hier in de toekomst extra alert op zijn. We doen ons uiterste best om de rustige en gezellige sfeer op onze camping te behouden.
We hopen u ondanks deze vervelende ervaring in de toekomst weer te mogen verwelkomen en u dan weer een onbezorgd verblijf te bieden.
Strandpark Vlugtenburg
Fijn en gezellig park. Het camperveld altijd vol en gezellig. Goed en schoon sanitair.
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Ik zou me hardmaken voor een doorgang naar het strand dichterbij.
Engel
Gorinchem
Beste Trudy,
Bedankt voor de review!
Wat fijn om te lezen dat u ons Strandpark als fijn en gezellig heeft ervaren. Ook bedankt voor het mooie compliment over het schone sanitair – daar doen we het voor!
Hopelijk tot de volgende keer ;) !
Joy, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Schone huisjes genoeg ruimte wij hadden een aangepast huisje alle voorzieningen aanwezig Het enigste advies wat ik kan geven hang bij de serre ook wat zon bescherming. Ook een compliment aan de zorg van Avavieren ze denken mee om oplossingen te bedenken als het gevraagde hulpmiddel niet in hun pakket zit zoeken ze naar een andere oplossing top vrijwilligers
Familie
Kajuit Bungalow Luxe 6p
Mooi strand
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
De serres van screens voorzien en zorgen dat vooral bij de zorghuisjes genoeg schaduw plaats is
José
Valkenswaard
Beste José,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn dat u ons Strandpark zo mooi vindt, dat horen we natuurlijk graag. 😊
Bedankt ook voor uw tip over zonwering bij de serre en extra schaduw rondom de zorghuisjes. We nemen deze suggestie zeker mee.
Uw compliment voor Avavieren geven we met veel plezier aan hen door!
Hopelijk tot de volgende keer ;)
Joy, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Bijzonder vriendelijke ontvangst. Fijne camperplekken. Prima sanitair. Vlakbij het strand. Prachtige omgeving om te fietsen. Wij komen graag elk jaar een paar nachtjes.
Strand, fietsen
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Parkeerplaatsen overal oogt wat rommelig. Meer centraal?
Elly
Boekel
Beste Elly,
Bedankt voor de mooie review!
Wat leuk om te lezen dat jullie graag elk jaar een paar nachtjes bij ons op de camping verblijven! Bedankt voor het compliment over het ontvangst, camperplekken en sanitair :)
Fijn dat jullie met ons meedenken over de parkeermogelijkheden! Omdat gasten hun auto niet direct naast de accommodatie kunnen parkeren en er op het terrein beperkte ruimte beschikbaar is, is het voor ons op dit moment helaas niet haalbaar om een centrale parkeerplaats te realiseren.
Tot de volgende keer ;) !
Joy, receptie Strandpark Vlugtenbrug
Het verblijf was aangenaam, maar de ervaring leert dat er ook verbeteringen moeten komen. Dat die verbeteringen tot een prijsverhoging moet dan maar. Met klimaat veranderingen en de steeds warmer wordende periodes, is een betere zonwering, een grotere parasol en misschien wel airconditioning, dit zeker op de aangepaste bungalows. Met de komst van de waterspeeltuin is er meer voor de kinderen, maar door veel te veel mensen van buitenaf met een andere culturele achtergrond is er meer controle nodig.
Familie met oudere kinderen
Kajuit Bungalow Luxe 8p
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Betere zonwering of airconditie in zorg bungalows en betere toegangscontrole voor de waterspeeltuin
27 June 2026
Peter de Bruijn
NOOTDORP
Beste Peter,
Bedankt voor de beoordeling.
Wat fijn dat u een aangenaam verblijf heeft gehad! We begrijpen dat de warmere zomers zorgen voor andere verwachtingen op het gebied van comfort. Uw opmerkingen over de zonwering, een grotere parasol en eventuele airconditioning in onze (zorg)bungalows nemen we zeker mee!
Ook uw feedback over de waterspeeltuin en de toegangscontrole nemen we mee. We blijven ons inzetten om het verblijf voor al onze gasten zo prettig mogelijk te maken.
Tot de volgende keer ;) !
Joy, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Schoon huis ruime kamers mooie badkamer . Fijne zithoek , alleen zijn de matrassen aan de zachte kant maar dat is persoonlijk
Familie met oudere kinderen
Oceaan Deluxe bungalow 6p
Rustig
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Ik zou in de ramen horren maken ivm muggen
26 June 2026
Manon
Velserbroek
Beste Manon,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de schone bungalow en de rustige omgeving.
Bedankt ook voor uw waardevolle feedback over de matrassen en de horren.
We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Receptie Strandpark Vlugtenburg
Es war sehr schön und ruhig bei bestem Wetter. So muss der Urlaub sein.
Die nähe zum Strand. Die guten Fahrradstrecken
Nichts so wie es ist kann es bleiben
26 June 2026
Karsten
Essen
Lieber Karsten,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie einen angenehmen und erholsamen Urlaub bei bestem Wetter genießen konnten. Schön zu hören, dass Ihnen die ruhige Atmosphäre so gut gefallen haben.
Wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Herzliche Grüße,
Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Disappointed the restaurant was closed (Mondays and Tuesdays?) Reception closed before our arrival and we needed to leave before they opened next morning, but they communicated well and clearly so our stay went smoothly.
Have you been to us before?
Yes, we like to come here
Travel party?
With partner
Stayed in?
Hospitality / service
Cleaning of the accommodation
N/A
Did the accommodation meet your expectations
Value for money
N/A
Environment / location of the park
What did you like best about the area?
Location (near ferry port and short walk to a nice beach)
If you could be a director for a day, what would you do differently?
More space for campervans
25 June 2026
David
Taunton UK
Dear David,
Thank you for your lovely review.
We're pleased to hear that our communication made your late arrival and early departure easy and that you enjoyed our convenient location close to the ferry port and the beach.
We're sorry that the restaurant was closed during your stay and understand this was disappointing.
We hope to welcome you and your partner back again on your next trip.
Kind regards,
Melissa,
Reception Strandpark Vlugtenburg
We hebben van Donderdag t/m Zaterdag op het camper veld gestaan. We zijn netjes ontvangen bij de receptie. Ruime plaatsen en vlakbij de toiletten en douches. Netjes onderhouden en je loopt zo naar de zee. Er is zelfs een broodjes service. We hebben er geen gebruik van gemaakt, maar wel heel netjes dat je broodjes kan bestellen en dat ze die bij je plek af komen leveren. Hebben een (te) kort, maar zeker goed verblijf gehad. We komen zeker nog een keer terug!
Wat vond u het fijnste aan de omgeving?
Dat het aan de duinen vlak bij zee ligt.
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
De wasbakken om af te wassen zien er niet meer zo mooi uit. Het "afdruip" deel is aan vervanging toe. Verder niets op aan te merken
24 June 2026
Geert
Tilburg
Beste Geert,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat uw eerste verblijf op onze camping zo goed is bevallen. Geweldig dat u de ruime camperplaatsen, de ligging vlak bij zee en de broodjesservice zo waardeerde.
Bedankt ook voor uw opmerking over de afwasplaatsen. We nemen deze graag mee in ons onderhoud en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park!
Receptie Strandpark Vlugtenburg
Bijna alleen maar positief. Wel een minpunt: niet voor alle ramen zit een screen gemonteerd. Hierdoor is het bij erg zonnig weer gelijk erg warm in de bungalow.
Oceaan Deluxe Bungalow 8p
vlak bij het strand
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Screen monteren voor alle ramen
24 June 2026
Gerrit
Losser
Beste Gerrit,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad in de bungalow.
En dat u vooral positief bent over het verblijf. Bedankt voor de tip die u aangeeft wij gaan dit zeker bespreken.
Hopelijk tot een volgende keer! :)
Strandpark Vlugtenburg
Fantastische, brandschone accomodatie op een hele mooie plek zo vlakbij het strand. De animatie is enthousiast en heel lief voor de kinderen. Het restaurant heeft volop keuze en vriendelijk personeel. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug!
Oceaan Deluxe bungalow 6p
Vlakbij het strand!
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Een winkeltje, air jumping pillow, elektrische auto'tjes te huur en/of pony's!
23 June 2026
Bonny
Delft
Beste Bonny,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten.
Wat super om te lezen dat u zo een fijn verblijf heeft gehad! En dat u heeft genoten van wat de omgeving te bieden heeft. Bedankt voor het mooie compliment over ons personeel.
Wat leuk dat jullie nog een keer willen terug komen, tot dan! :)
Strandpark Vlugtenburg
We hadden 2 zorghuisje aaneen . Perfect . De douch in een 8 persoonshuisje liep niet goed weg alles liep onder water. We hadden ook geen welkoms pakket . En een bed had geen hoeslaken
Groepreis
Kajuit Bungalow Comfort 14p
23 June 2026
M.Zandvliet
Den haag
Beste M. Zandvliet,
Bedankt voor het achterlaten van uw e-mail.
Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten in de zorghuisjes.
Wat vervelend dat er toch dingen ontbraken in de bungalow en dat de douche niet goed wegliep. Voor een volgende keer weet dat u altijd langs de receptie mag komen om dat aan te geven dan zorgen wij dat het opgelost wordt.
Hopelijk kunnen we u een volgende keer weer verwelkomen! :)
Strandpark Vlugtenburg
Wij komen jaarlijks met een groep mensen met een verstandelijke beperking en vrijwilligers op vakantie. De zorgbungalows en het Avavieren lokaal is op maat voor onze groep. Het was weeral een aangename en geslaagde vakantie in vakantiepark Vlugtenburg. Het zou nog aangenamer zijn, indien we met de bus tot aan het Avavieren lokaal mogen rijden...
Groepreis
Kajuit Bungalow Zorg 14p
Wat vond u het fijnste aan de omgeving?
de omgeving en de locatie
Baetens Danny
Heist-op-den-Berg
Beste Baetens,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat leuk om te lezen dat jullie jaarlijks met de groep terug komen!
En dat de vakantie deze keer weer was geslaagd. Het is geen probleem om met de bus naar Avavieren te rijden. Wij kunnen de slagboom voor u open doen wanneer u aankomt.
Hopelijk tot volgend jaar! :)
Strandpark Vlugtenburg
Leuke complete bungalow, wel iets gedateerd, kleine badkamer, 2 van de 3 slaapkamers zijn echt alleen geschikt voor kinderen. Een airco zou ook geen overbodige luxe zijn! Qua ruimte zou de bungalow beter geschikt zijn voor 4 personen. De zespersoons eettafel is feitelijk te groot voor de beschikbare ruimte. Zou er ook niet aan moeten denken om met 6 personen één toilet en één badkamertje te moeten gebruiken. Wij waren met zijn tweeën en daarom was alles een dikke prima! Ligging ok, netheid idem dito, heel erg schoon! Niets gemerkt van geur en viezigheid van huisdieren. Was daar toch ergens wel bang voor. Zout zette voor ons wel een pot poedersuiker met mieren en een heel kleverige pot stroop op tafel voor bij de pannenkoeken (die goed smaakten) Het was ons tweede verblijf op dit park! Het bloeiende plantje viel overigens in zeer goede aarde, heel leuk!
Kajuit Bungalow Comfort 6p
Wat vond u het fijnste aan de omgeving?
Natuurlijk het strand etc. Ligging van de bungalow op het park, dichtbij receptie en parkeerplaats
Als u voor een dag directeur zou mogen zijn, wat zou u dan anders doen?
Zie onze ervaringen helaas in meerdere zinnen.
GJ van der Sleen
HOOGEVEEN
Beste GJ van der Sleen,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. En dat alles erg schoon was.
En bedankt voor de tips die u aangeeft betreft de bungalow. Wat vervelend dat u in het restaurant poedersuiker met mieren daarop heeft gekregen dat is absoluut niet de bedoeling. Ik ga dit zeker intern bespreken.
Gelukkig dat de pannenkoeken wel lekker waren! ;)
Hopelijk tot een eventuele volgende keer.
Strandpark Vlugtenburg
Ieder jaar 2 nachtjes met mijn kleinzoon in de trekkershut. Al 4 jaar en hij vindt het nog steeds superleuk en verheugt zich alweer op volgend jaar
Trekkerstent
Desiree Bijker
Den Haag
Beste Desiree,
Bedankt voor het achterlaten van uw mooie review! Wat superleuk om te horen dat jullie al die jaren trouw bij ons terug komen.
Tot de volgende keer weer ;)
Xena, Receptie
Strandpark Vlugtenburg
Op Strandpark Vlugtenburg vindt u altijd de perfecte accommodatie voor uw vakantie! Droomt u van een ruime Oceaan Deluxe bungalow, een aangepaste zorgbungalow met standaard hoog-laag bed, een sfeervolle Tiny Lodge, een knusse kajuit bungalow of een fijne kampeerplek dicht bij zee? Bij ons heeft u keuze genoeg.
Families voelen zich meteen thuis in de gezellige Tiny Lodges, kampeerliefhebbers genieten van de rust op onze camping en grotere groepen verblijven comfortabel in onze ruime geschakelde bungalows met meerdere slaap- en badkamers.
Waar u ook voor kiest: bij Strandpark Vlugtenburg staan gastvrijheid, persoonlijk contact en een zorgeloos verblijf altijd centraal.
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande