Afhalen van krant en broodjes laat. Snackbar slecht georganiseerd veel te langzaam.
Beste Bert, bedankt voor uw reactie en mooie cijfers. Wij zullen uw tips meenemen in ons overleg.
Beste Ben, bedankt voor uw reactie.
Een fantastische camping. Ruim opgezet in een prachtige omgeving. Sanitair is uitstekend en goed verzorgt. Ik zeker weer terug.
Beste Ronald, bedankt voor uw reactie. Super dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij zien u graag terug.
Zeer prettig.
Beste R., bedankt voor uw reactie.
Het was natuurlijk prachtig weer tijdens het Hemelvaartweekend maar alles zag er even leuk uit, vooral de vele verschillend ingerichte velden, dat gaf een gezellige indruk. Het toilet gebouw vonden we fantastisch!!
Beste Trudy, dank u wel voor uw super reactie! Fijn dat u het fijn heeft gehad, met het mooie Hemelvaart weer.
Wij hebben 'n leuke week gehad op de camping, alleen vind ik wel de seizoensplaatsen dicht bij de speeltuin dat daar wel mensen zaten waar ik zelf niet graag bij in de buurt kwam.ik vond ze 'n beetje asociaal en hun kinderen waren in de speeltuin niet echt netjes.veel ruzie zoeken met andere kinderen en daar ben ik niet echt voor. Maar verder heel erg tevreden over het entertainment met jordy van den werf.
Beste Brenda, bedankt voor uw reactie. Jammer dat u het gevoel had dat er kinderen waren die de sfeer verpeste. Wij zullen extra controle gaan houden, zodat dit niet nog eens gebeurt.
Beste Annet, dank u wel voor uw mooie cijfers!
Prima plek met veel te doen in de omgeving.
Beste Mike, bedankt voor uw positieve reactie.
We waren blij met de mooie kinder badkamer. Leuk dat je echt ochtend bij de dieren mocht knuffelen met konijntjes, alleen verwachtten we dat de kinderen ook mochten voeren na aanleiding van de beschreven activiteit. Wat jammer was vond ik dat er jonge kinderen waren met een grote mond, gouden kettingen en ziektes schreeuwden waardoor andere kleuters bang voor ze werden.
Beste Hilda, bedankt voor uw opmerkingen. Het is niet de bedoeling dat er zo'n sfeer hangt bij het dierenvoeren. Wij zullen hier extra op gaan letten.
Beste, bedankt voor uw positieve reactie.
Mede door het goede weer hebben we een prachtig Hemelvaartweekend gehad. Mooie omgeving met veel variatie. Giro d'Italia was mooi meegenomen.
Beste Lourens, bedankt voor uw reactie. Het was inderdaad een geweldig weekend met mooi weer en de Giro!
Wij komen hier ieder jaar en het bevalt ons prima
Beste Cees, bedankt voor uw reactie. Tot volgend jaar!
Mooie camping alleen deed de afwasmachine het niet😜
Beste Anet, bedankt voor uw recensie. De vaatwasser zou het weer naar behoren moeten doen.
Wij zijn hier voor de tweede keer geweest en komen met een vrienden groep met 4 tenten. Kinderen van de leeftijd 7 t/m 13 jaar. Het is hier gastvrij voor jong en oud. Er wordt niet moeilijk gedaan. We zijn allemaal hier zeer tevreden. En komen graag volgend jaar weer terug.
Beste Sibrand, bedankt voor uw positieve reactie! Wij zien u graag volgend jaar weer.
Kampeerplaats op het veldje bij de vijver was prima, ruim vlak en mooi aangelegd. Sanitair bij het kampeerveldje is niet meer van deze tijd en voldoet niet aan de maatstaven. Ook het vuil op een aanhanger trekt ongedierte aan, insecten etc. Hier hoort gewoon een container te staan of niks, de containers bij de ingang volstaan ook. Verder hebben we genoten van de prachtige omgeving waarin de camping ligt. Goede uitvalsbasis voor stedentrips en of sportievere fiets of wandelvakantie. Prijs/kwaliteit is in orde.
Beste Renier, bedankt voor uw reactie. Wij zullen uw tips meenemen.
We hebben een paar heerlijke dagen gekampeerd met de tent, zijn zeer tevreden over de sanitaire deel en alle andere faciliteiten in het gebouw, echt top! boven verwachting. Leuk idee om de eieren van de kipjes in te zetten als prijs. We hebben kindvriendelijkheid een 6 gegeven maar dit was enkel omdat we het tweede speeltuintje achter klein vonden, toch heeft onze jongste zich prima vermaakt. we misten een schommel glijbaan, Nederlanders moeten altijd iets te piepen hebben, nee hoor verder absoluut een aanrader
Beste Mirjam, bedankt voor uw leuke recensie! Fijn dat ook uw kinderen een leuk verblijf hebben gehad. Bedankt voor uw tips!
Beste Henk, dank u wel voor uw reactie.
Door de vrije setting een ieder mag zelf bepalen hoe je gaat staan geeft het terrein een rommelige indruk en worden er looppaden tussen de objecten gecreëerd wat storend kan zijn in de rust
Beste Rosita, dank u wel voor uw opmerkingen en voor uw positieve beoordeling. Wij kunnen altijd kijken wat we er mee kunnen doen.
Altijd naar onze zin👍
Beste Yvonne, dank u wel voor uw positieve beoordeling en tot de volgende keer!
Het was warm en het rook niet heel fris in het sanitair gebouw. De deuropener werkte niet. Er had van mij frisse lucht in gemogen. Verder prima verblijf gehad.
Beste Jolanda, bedankt voor uw tips. De deuropener van het sanitair gebouw is inderdaad niet in werking, omdat de deur nu standaard geopend is. Wij zullen verder uw tips meenemen in ons overleg. Fijn dat u verder wel een prima verblijf heeft gehad.
Beste Karin, dank u wel voor uw beoordeling.
Wij hebben een heerlijk hemelvaartweekend gehad! Mede door het prachtige weer. Komen zeker een keer terug om weer heerlijk te fietsen in de omgeving.
Beste Kees, bedankt voor uw reactie. Tot de volgende keer!
nummer van campingplaatsen onduidelijk sanitair bij receptie, is niet altijd goed schoon
Beste Jacqueline, dank u wel. Wij zullen uw tips meenemen in ons overleg.
Sanitair op veld K is te klein en behoeft aanpassing, waarschijnlijk is dit alleen een tijdelijke oplossing !
Beste, dank u wel voor uw bericht. Wij zullen hier inderdaad naar gaan kijken.
Het toiletgebouw op het achterste veld verdient aandacht. Verder een prima camping op een toplocatie!
Beste René, dank u wel voor uw tip en beoordeling.