Ondanks buiten het hoogseizoen toch naar mijn zin gehad.
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie cijfers! Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad.
Goed adres. Een opmerking: de bank in het chalet (stoffen) kwam ons minder fris over, rook ook enigszins. Iets met sky-bekleding leek ons aangenamer.
Beste Antonie, Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad. Bedankt voor uw beoordeling en uw tip, wij gaan kijken wat we ermee kunnen doen!
Het was heel gezellig tot ziens
Beste Frans, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat uw verblijf gezellig was.
Mooie voordelige gezellige rustige camping in voorseizoen met rondom Groesbeek vele toeristische mogelijkheden en bezienswaardigheden. Kind- en hondvriendelijk.
Beste Doety, Bedankt voor uw mooie cijfers. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op onze camping!
Alleen erg jammer dat bij het gras maaien,het gras blijft liggen,en niet meteen met de machine meteen opgeruimd wordt,het loopt zo de caravan en de wasruimtes in,erg vervelend niet van deze tijd!Tevens bleef het blad van het hegknippen enige dagen liggen, vindt dit niet kunnen voor zo'n mooie camping!wij komen toch al verschillende jaren maar zoals nu hebben we niet eerder meegemaakt!
Beste Piet en Hennie, Bedankt voor uw beoordeling. Ik ga het punt wat u noemt meenemen in ons overleg, want dit hoort inderdaad direct opgeruimd te worden.
Wij hebben 'n fantastische periode op de camping mogen doorbrengen, aan de weersomstandigheden hadden jullie geen invloed, anders hadden ook daar zeker hoge scores gestaan !! Bedankt.
Beste Max, Goed om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Leuke camping in een mooie omgeving. Top. Wifi regelmatig overbelast?? Plaats B15 Op het scherm verscheen regelmatig (20% van de tijd) de melding "geen internet". Als ik dan keek bij verbindingen, dan was er nog steeds verbinding en toch geen internet.
Beste Piet, Bedankt voor uw mooie cijfers. Vervelend dat de Wi-Fi niet goed heeft gewerkt bij u. Ik ga de omschrijving die u geeft van dit probleem bij onze technische dienst doorgeven.
Ik was er zo gelukkig dat ik volgend jaar alweer gereserveerd heb
Beste Kees, Wat leuk dat u een fijne tijd heeft gehad bij ons op de camping en we zien u volgend jaar natuurlijk graag weer terug!
s avonds is er erg veel muziek herrie
Beste F.B. Siemens, Bedankt voor uw beoordeling. Na een bepaalde tijd hoort het natuurlijk stil te zijn op de camping, dus ik zal uw punt in ons overleg meenemen.
De camping is prima, maar met het internet hadden we nog al eens problemen.
Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u een goed verblijf heeft gehad. Jammer dat het internet niet altijd goed heeft gewerkt voor u.
komen er al voor de zoveelste keer en elke keer is het zeer goed.
Beste Jan, Fijn dat u het iedere keer naar uw zin heeft op onze camping en bedankt voor uw mooie cijfers!
de plek die we hadden was prima , weekend was het wat onrustig op het k veld ( festival in de buurt ? ) voldoende sanitair al waren de wc niet altijd even schoon.Mooie omgeving om te wandelen.
Beste Janny, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u lekker heeft kunnen wandelen in de omgeving. De sanitaire voorziening op het veld zou natuurlijk wel gewoon schoon moeten zijn, wij zullen hier beter op letten.
De camping scoort ruim voldoende. Er was niet echt een plek voor de auto bij ons onderkomen. Jammer vonden wij het dat er zo weinig tv-zenders te ontvangen waren. ( Bij slecht weer best belangrijk.) De camping was erg schoon. Uitrusting van het chalet was goed. Goede materialen!
Beste Arno, Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad en bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij nemen uw tips mee in ons overleg.
Beste M. Waijer, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons gegeven heeft.
Ik denk dat het in het seizoen nog leuker zal zijn...
Beste Roel, Bedankt voor uw beoordeling!
Mooie gelegen camping, dichtbij het centrum van Groesbeek. Behulpzaam en vriendelijk personeel, zeer schoon sanitair. Een echte aanrader!
Beste Hanny, Bedankt voor uw mooie cijfers. Fijn dat u het naar uw zin heeft gehad op onze camping!
Goedendag, De chalets liggen afgelegen en bij elkaar gegroepeerd. Wij zaten vanaf vrijdag letterlijk tussen de "Roma" families in. Wat spreiding van chalets over het gehele terrein kan prettiger zijn. De chalets lijken toch wat verouderd; kijkend naar de douche (mengkraan), kleur en geur. De chalets worden snel warm, mogelijk kan een aangrenzend terras met overkappinkje uitkomst bieden. Dit verlengd de woonruimte en geeft plek om 'droog' te zitten. We hebben een goed verblijf gehad maar een aantal puntjes vielen wel op. Je merkt dat op het kampeerterrein (waar mijn zus stond) meer sfeer is. Mogelijk kan verbe****** van de bestrating en borden/ info op een leuke speelse manier worden aangegeven. Daarnaast vond ik het een gemis (voor jullie als inkomsten) en ons als gast, jammer dat de kantine/ cafe niet op was! Dat verbaasde ons enorm, er waren veel gasten en toch kon je er niet terecht, lijkt een gemiste kans.. Jullie zien ons vast nog wel een keer terug op het kampeerterrein. Dank jullie wel dat we zo warm ontvangen zijn. Mijn moeder en wij hebben genoten en zijn er lekker uit geweest. Succes met alles en we wensen jullie een goede zomer toe!! Met vriendelijke groet, Familie van Duijnhoven, mijn moeder en familie Pierik.
Beste Judith, Bedankt voor uw tips en tops. Wij zijn blij dat u en uw moeder een goed verblijf hebben gehad op onze camping. We gaan de punten die u hier heeft omschreven meenemen in ons overleg en kijken wat we ermee kunnen doen.
Prachtige camping, mooi gelegen in een prachtige omgeving. Geweldig badlokaal, schoon en netjes. Ruime standplaatsen. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Kortom, het is ons zeer goed bevallen en komen zeker nog eens terug.
Beste J. de Munnik, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We hopen u zeker terug te zien op de camping en gaan er natuurlijk ook dan voor zorgen dat u het weer naar uw zin heeft!
Beste Anton, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfers!
Prima bevallen
Beste Riet, Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad en bedankt voor het invullen van deze beoordeling!
Komen graag terug
Beste Cees, Bedankt voor de mooie cijfers. We zien u graag terug bij ons op de camping!
Diverse keren geweest ,bijna nooit mooi weer gehad.Ben echter wel tevreden met de accomodatie en mooie omgeving, ook m.b.t. De ligging van de winkels.
Beste Ad, Bedankt voor uw beoordeling en leuk om te horen dat u het telkens naar uw zin heeft op onze camping en in de omgeving. Natuurlijk jammer dat het bijna nooit mooi weer is als u bij ons verblijft.
Komen hier al jaren; prima camping, unieke aktiviteiten en gemotiveerd personeel.
Beste Bas, Bedankt voor uw mooi cijfers en leuk dat u het altijd naar uw zin heeft bij ons op de camping! Wij zijn ook weer bezig om nog meer activiteiten te bedenken, dus wie weet kunnen we u in de toekomst nog meer aanbieden.
Komen al jaren op de Camping , telkens hopen we dat er een afscheiding staat tussen de chaletten , maar helaas , maar wie weet wat er dit jaar staat , zo dat wij de buren het eten niet van het bord kijken
Beste Diny, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw aandachtspunt meenemen in ons overleg en kijken wat er mogelijk is.
Prima ervaring. Mooie camping met voldoende, schone faciliteiten. Enige aandachtspuntje is dat ik op de comfortplek wel een eigen plekje had willen hebben afgeschermd met hagen.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw tips en tops! Wij nemen uw puntje mee in ons overleg.