Laden reviews...
70 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, guests appreciated the camping experience with many praising the layout and facilities. While some noted noise and occasional service gaps, the atmosphere remained welcoming. The location and wide pitches were repeatedly highlighted as strong points. The reviews indicate a solid, dependable park that guests are happy to return to.
Kinderen genoten van de animatie, eten was qwa spareribmenu niet voldoende qwa vlees wat wij bij andere restaurant gewend zijn. Het onderhoud aan de picknicktafels bij het zwembad is hard nodig. De trap naar de glijbaan, is ertussen vies, tip spuit het regelmatig schoon. Het sanitair is schoon. Probeer meer bomen te planten voor schaduwplekken, ivm opwarming van de aarde.
17 August 2026
G
Kampen
Beste G,
Hartelijk dank voor je review.
Fijn om te lezen dat de kinderen zo hebben genoten van de animatie en dat je tevreden bent over de hygiëne van het sanitair.
Je opmerking over het onderhoud van de picknicktafels en de trap bij de glijbaan nemen we mee. We zullen hier extra aandacht aan besteden. Ook de tip over het creëren van meer schaduwplekken door het planten van bomen waarderen we. Dit is een mooi aandachtspunt voor de toekomst.
Bedankt voor je feedback en hopelijk mogen we jou en je gezin nog eens verwelkomen!
Team Vakantiepark de Oude Molen
Alleen de uitrit van de camping vindt ik lastig. Verder zijn wij tevreden over de camping.
16 August 2026
Marten
Nieuw-Buinen
Goedemorgen Marten, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de camping. We begrijpen dat de uitrit van de camping soms lastig kan zijn, helemaal wanneer het druk is. We hopen je in de toekomst opnieuw bij ons te mogen verwelkomen!
Erg fijne vakantie gehad Komen hier nu al 6 jaar Fijne grote comfortplaatsen Al is het nog zo druk is het heerlijk rustig
16 August 2026
Liek
reusel
Goedemorgen Liek,
Bedankt voor jullie mooie review. Ontzettend leuk om te lezen dat jullie hier als 6 jaar komen en ondanks de af en toe drukke weken, toch de rust op de camping ervaren. Daar doen we ons best voor dus het is erg leuk om dat terug te lezen.
Tot volgend jaar dan maar weer! ;)
Binnen een prachtige omgeving en het langskomen van de 4-daagse marsen op donderdag verblijven wij met veel plezier al jaren op deze camping. Het restaurant is voortreffelijk en ook de bediening en leiding van de camping zijn een compliment waard. Mogelijk dat in de nabije toekomst (dit najaar) iets gedaan kan worden aan het zwembad. Het is voor oudere personen niet eenvoudig om het zwembad te betreden. Een aflopende hoektrap het water in met leuning zou het betreden van het zwembad een stuk eenvoudiger maken.
11 August 2026
Cees
Ridderkerk
Beste Cees,
Hartelijk dank voor deze prachtige review en het mooie cijfer 10! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie al zoveel jaren met veel plezier bij ons verblijven. We waarderen jullie loyaliteit enorm!
Ook bedankt voor de complimenten over ons vakantiepark, het restaurant en ons team. Dat doet ons goed!
Jullie suggestie over de toegankelijkheid van het zwembad nemen we mee. We begrijpen dat het voor oudere gasten niet altijd eenvoudig is om via de huidige trap het zwembad in te gaan. Een aflopende hoektrap met leuning is een mooie suggestie en we gaan bekijken wat hierin mogelijk is.
We hopen jullie ook de komende jaren weer met veel plezier bij ons te mogen verwelkomen!
Team Vakantiepark de Oude Molen
Nachmittags und abends war es sehr laut, da vom Restaurant Musik lief, vom Bolzplatz Techno und der Nachbar gegenüber das alles noch mit seiner Box übertönte. Nachts war dann aber Ruhe. Wir standen leider weit vorne. Hinten war es ruhiger und dort war auch das Sanitär Haus. Die Not WCs vorne waren zu wenig und oft besetzt bei der Masse der Menschen. Den Pool und das Restaurant konnte man nutzen und der Ort war nah. Er liegt tief unten, daher muss man zurück den steilen Berg rauf.
10 August 2026
Maike
Bottrop
Sehr geehrte Maike,
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihren Aufenthalt bei uns zu bewerten.
Es tut uns leid zu lesen, dass Sie die Geräuschkulisse am Nachmittag und Abend als störend empfunden haben. Durch die verschiedenen Aktivitäten auf dem Campingplatz und die Musik vom Restaurant kann es in der Ferienzeit durchaus lebhafter sein. Wir verstehen jedoch, dass dies insbesondere an einem Stellplatz im vorderen Bereich als unangenehm empfunden werden kann.
Auch Ihre Rückmeldung zu den Not-WCs nehmen wir uns zu Herzen. Bei einer hohen Auslastung kann es leider vorkommen, dass diese zeitweise stark genutzt werden. Wir verstehen, dass dies nicht ideal ist.
Schön, dass Sie unseren Pool und das Restaurant nutzen konnten und Ihnen die Nähe zum Ort gefallen hat. Vielen Dank für Ihre offenen Rückmeldungen. Diese helfen uns, unseren Campingplatz und unsere voorzieningen weiter zu verbessern.
Wir hoffen, Sie trotz der genannten Punkte vielleicht noch einmal bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen dann einen angenehmeren Aufenthalt bieten zu können.
Herzliche Grüße,
Team Ferienpark de Oude Molen
Onvangst is zeer vriendelijk, met duidelijke uitleg. Sanitair is altijd top en schoon. Campeervelden zijn netjes en de buurtjes vriendelijk.
8 August 2026
Marrijn
Montfoort
Beste Marrijn,
Bedankt voor deze mooie 10 en de enthousiaste woorden! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
We vinden het erg leuk om te horen dat u onze ontvangst, het sanitair en de nette kampeervelden zo waardeert. En natuurlijk mooi meegenomen dat u ook fijne buurtjes heeft getroffen!
We hopen u in de toekomst opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.
Team Vakantiepark De Oude Molen
Helaas was het chalet zeer verouderd, als je ging douchen of water in het keukentje gebruikte was het net alsof het hele chalet zo in elkaar kon storten want er was heel veel lawaai. Ook veel gaten in de muren, vieze matrassen. Overal zilvervisjes, bos kakkerlakken. Bij elkaar gezocht servies.
7 August 2026
Grietje bisschop
Oude pekela
Beste Grietje,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen.
Het spijt ons te lezen dat uw verblijf in de 8-persoons chalet niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend dat u uw verblijf op deze manier heeft ervaren.
We nemen uw feedback serieus en zullen de door u genoemde punten intern bespreken en waar nodig controleren. Uw opmerkingen helpen ons om te blijven kijken naar de kwaliteit en het onderhoud van onze accommodaties.
Onze excuses voor het feit dat uw verblijf niet de ervaring heeft gebracht die u van ons mocht verwachten.
Team Vakantiepark de Oude Molen
Voor 5 nachten betaalden wij € 1.180 voor een mobile home voor 4 personen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. De ligging ten opzichte van Nijmegen was uitstekend, maar dat was ook het enige pluspunt. Mobile home was bij aankomst vies en slecht onderhouden. Buiten stonden onkruid en afval tegen de accommodatie en was de picknicktafel smerig en plakkerig. Binnen hing een penetrante muffe lucht. De keuken was onvoldoende schoongemaakt; koelkast en koffiezetapparaat waren vies. De matrassen waren doorgezakt, het beddengoed rook muf en bevatte vlekken. Ook de bank was oud, versleten en vies. Verder waren er spinnenwebben, dode muggen op de muren, plakkende deuren en afplaktape van een eerdere schilderbeurt. Personeel deed zichtbaar zijn best en bracht nieuwe lakens en bood buffetmuntjes aan. Omdat we vanwege de Vierdaagse niet eenvoudig een andere accommodatie konden vinden, zijn we gebleven. Achteraf hebben wij een klacht ingediend en om financiële compensatie gevraagd. Dit werd afgewezen. Aanvulling op de reactie van Vakantiepark Het klopt dat tijdens ons verblijf nieuwe lakens zijn gebracht en een dinerbuffet is aangeboden. Dat neemt niet weg dat de accommodatie bij aankomst op meerdere punten niet schoon en goed onderhouden was. Naar onze mening hoort een accommodatie vóór aankomst volledig gecontroleerd en in orde te zijn. Het buffet was voor ons geen passende compensatie en voldeed naar onze mening niet aan de kwaliteit die wij bij een genoemde waarde van € 240,- mochten verwachten. Het vakantiepark geeft aan onze feedback serieus te nemen en te gebruiken om de kwaliteit te verbeteren. Wij zien echter in eerdere beoordelingen vergelijkbare klachten over schoonmaak en onderhoud terugkomen. Wij waarderen inzet van personeel, maar onze kritiek richt zich op de staat van de accommodatie bij aankomst en de verhouding tussen de betaalde prijs en de geboden kwaliteit. Gezien het bovenstaande blijven wij van mening dat een financiële tegemoetkoming passend zou zijn geweest.
6 August 2026
Marianne
DRONTEN
Beste,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Tijdens uw verblijf hebben wij meerdere keren contact met u gehad en direct geprobeerd de door u gemelde punten zo goed mogelijk op te lossen. Zo hebben wij onder andere nieuw beddengoed gebracht en u als tegemoetkoming een dinerbuffet aangeboden voor uw gezelschap, met een waarde van € 240,-. We vinden het jammer om te lezen dat u deze geboden oplossingen niet als passend heeft ervaren.
Wij begrijpen dat u, zeker tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en gezien de prijs die u voor uw verblijf heeft betaald, een schone en goed onderhouden accommodatie mocht verwachten. Het spijt ons dat wij hierin tekort zijn geschoten.
Uw opmerkingen over de schoonmaak, het onderhoud en de staat van de accommodatie hebben wij intern besproken en geregistreerd. We nemen deze feedback serieus en gebruiken deze om onze werkwijze en de kwaliteit van onze accommodaties verder te verbeteren.
Hoewel we het betreuren dat we uw verblijf niet naar wens hebben kunnen maken, willen we u bedanken voor uw feedback en wensen we u het allerbeste.
Team Vakantiepark De Oude Molen
We hebben 6 overnachtingen gehad.We hadden een mooie ruime plek.Vlakbij de kantine.Sanitair is groot en netjes.Personeel zeer vriendelijk. Wij komen zeker terug..
3 August 2026
Anita Van schayk
Berghem
Beste Anita,
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en de mooie woorden!
Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf. Geweldig dat de ruime kampeerplaats, de nette sanitaire voorzieningen en de vriendelijke service van ons team zo goed zijn bevallen.
Het is extra leuk om te horen dat jullie zeker nog eens terug willen komen. Jullie zijn van harte welkom op Vakantiepark De Oude Molen. We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen!
Graag tot de volgende keer!
Team Vakantiepark De Oude Molen
Auch bei hoher Auslastung war das Personal stets freundlich, die Sanitäranlagen gepflegt und die Anlage sauber. Einziges Manko: das Spülwasser ist zu Stoßzeiten nicht heiß. Wir waren allerdings zu den 4Daagse vor Ort. Hier scheint die überwiegende Mehrheit des Campingplatzes dem gleichen Tagesrhythmus zu folgen, was sich hier niederschlägt.
28 July 2026
Gerit
Euskirchen
Vielen Dank für deine tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass ihr euch trotz der hohen Auslastung bei uns wohlgefühlt habt und unser Team, die Sauberkeit und die Sanitäranlagen so positiv erlebt habt.
Vielen Dank auch für den Hinweis zum Spülwasser. Während der 4Daagse ist es tatsächlich besonders voll und viele Gäste haben denselben Tagesrhythmus. Wir nehmen eure Rückmeldung aber gerne mit, um zu schauen, wie wir das in Zukunft verbessern können.
Wir hoffen, euch bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen – vielleicht beim nächsten Mal etwas entspannter. 😊
Liebe Grüße,
Team Vakantiepark De Oude Molen
Komen hier al voor de dertiende keer met de wandelvierdaagse. Wifi op veld K slecht. Sanitair goed, wordt geregeld schoon gemaakt. Camping heeft wel wat meer zorg nodig, bij zwembad, blad aan de kant, glijbaantrap niet schoon (hoeken)
28 July 2026
Harm de Kleine
Zuidlaren
Beste Harm,
Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u voor de dertiende keer tijdens de 4Daagse bij ons op het park verbleef. We waarderen het enorm dat u steeds weer voor ons kiest.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het sanitair en dat u merkt dat dit regelmatig wordt schoongemaakt. Uw opmerkingen over de wifi op veld K en de aandachtspunten rondom het zwembad nemen wij zeker mee. We streven ernaar om het park netjes en verzorgd te houden, maar dankzij uw feedback kunnen we onze aandachtspunten beter in beeld brengen.
We hopen u ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen tijdens de Wandelvierdaagse en doen er alles aan om uw verblijf dan nog aangenamer te maken.
Team Vakantiepark De Oude Molen
Wij komen voor het derde jaar naar deze camping met onze vouwwagen ivm de Nijmeegse vierdaagse. Mooie kampeerplaatsen, leuk ontvangst, nette sanitair, leuk zwembad, lekker eten in het restaurant.
Rianne
Roosendaal
Hey Rianne,
Bedankt voor je mooie review. Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor je mooie woorden en wellicht dan weer tot volgend jaar! :)
Leuke week gehad met veel rust voor de vierdaagse en weer de sfeer in de vierdaagse week.
Ad
Loon op zand
Beste Ad,
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u een leuke week bij ons heeft gehad en dat u de rust voorafgaand aan de Vierdaagse heeft ervaren. De Vierdaagseweek is altijd een bijzondere periode met een gezellige sfeer op het park en we vinden het leuk dat u hier opnieuw van heeft kunnen genieten.
Hopelijk tot de volgende keer!
Team Vakantiepark De Oude Molen
Door onze ervaring op tich campings bij onze rondreizen kunnen we zeggen: chapeau
Jan Reinders
Leiden
Beste Jan Reinders,
Hartelijk dank voor deze mooie 10 én voor uw prachtige woorden!
Wat fijn om te lezen dat u, na uw ervaringen op zoveel verschillende campings tijdens uw rondreizen, ons park als "gewoon compleet" heeft ervaren. Dat is een groot compliment en precies waar we elke dag ons best voor doen.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer op Vakantiepark De Oude Molen!
Team Vakantiepark de Oude Molen
We komen hier al 9 jaar in de 4Daagse-week. Er wordt ontzettend veel rekening gehouden door de campinggasten voor de 4daagse lopers. Top. Alleen lijdt de camping wat aan achterstallig onderhoud zoals veel onkruid bij de kinderspeelplekken. Struiken en hagen die weinig of niet gesnoeid worden. Waterpunt en waterafvoer ligt in een gat waar je in moet gaan staan. Dit vooral tegenover het toiletgebouw op de D01 D02 en D03 plekken. Over het algemeen super camping en vriendelijk personeel bij de receptie. Rien en Mariet.
25 July 2026
Rien
Baarlo
Beste Rien en Mariet,
Hartelijk dank voor jullie mooie review en de fijne 8! Wat leuk om te lezen dat jullie al 9 jaar tijdens de 4Daagse-week bij ons verblijven. Dat waarderen we enorm. Fijn ook dat jullie de gezellige sfeer, de rekening die campinggasten met de wandelaars houden en de vriendelijkheid van ons receptieteam zo positief ervaren.
Dank jullie ook voor de waardevolle aandachtspunten. Dit zijn punten waar we mee aan de slag gaan om ons park verder te verbeteren.
We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor een gezellige en succesvolle 4Daagse-week!
Team Vakantiepark De Oude Molen
Wij komen er ieder jaar een paar dagen. Zeer tevreden over ontvangst en sanitair. Wij zijn 80 en 75 en genieten van alle kinderen op deze camping die het goed naar hun zin hebben.
19 July 2026
Pieter
Middelburg
Beste Pieter,
Hartelijk dank voor deze prachtige 10 en voor uw mooie woorden!
Wat fijn om te lezen dat u ieder jaar weer een paar dagen bij ons verblijft en zo tevreden bent over de ontvangst en het sanitair. Het is daarnaast mooi om te horen dat u geniet van de gezellige sfeer op het park en van alle kinderen die hier volop plezier maken. Dat is precies de sfeer die we onze gasten willen bieden.
We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons vakantiepark.
Team Vakantiepark De Oude Molen
Ruime plekken en goed sanitair. Mooi zwembad voor kinderen. Weinig schaduw
17 July 2026
walter
Berg en Dal
Beste Walter,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de ruime kampeerplaatsen, het goede sanitair en ons zwembad. Het is leuk om te horen dat vooral het zwembad in de smaak viel.
Dank ook voor uw opmerking over de schaduw. Op sommige delen van de camping zijn de plaatsen inderdaad zonniger dan op andere. We nemen uw feedback mee en helpen gasten bij een volgend verblijf graag met het kiezen van een plaats die beter aansluit bij hun wensen.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!
Team Vakantiepark De Oude Molen
Great first impression with a friendly and helpful English speaking receptionist who offered a choice of pitches. These are flat and well defined with a water, electricity and grey water disposal point. We found the site quiet, relaxed and well maintained. The pool was great on a hot day. We didn't try the bar/snack-bar nor the restaurant at the site entrance as very limited veggie options. The local town (Groesbeek) with shops and Aldi etc is a short walk away. The site is a good base for visiting Arnhem and surrounds and we would happily stay again. Note that everything will be much busier when the annual Nijmaden marches are on. Also, dog walking is not allowed on site but there is a small wood opposite the entrance and a lovely forest area within a short drive.
16 July 2026
Edward Ashby
Telford
Dear Edward,
Thank you so much for your wonderful review and a perfect 10!
We are delighted to hear that you had such a positive first impression and that our reception team made you feel so welcome. It's great to know you appreciated the spacious pitches, the sanitary facilities, the peaceful atmosphere, and our swimming pool during the warm weather.
Thank you as well for mentioning our convenient location close to Groesbeek and the surrounding area. We're also grateful for your helpful tips for future visitors regarding the Four Days Marches and the nearby dog walking areas.
We appreciate your feedback about the limited vegetarian options in our restaurant. We'll certainly take this into consideration as we continue to improve our offering.
We hope to welcome you back to our campsite again soon!
Kind regards,
Team Vakantiepark De Oude Molen
Ik kom hier al jaren voor enkele weken en dat bevalt prima. Ruime plaatsen, goed onderhouden, leuk sanitair voor kinderen, perfecte sushi's. Ik vond de schoonmaak van het sanitair iets minder dit jaar, maar was voldoende. Door persoonlijke omstandigheden kon ik niet op het afgesproken tijdstip vertrekken; receptie dacht prima mee en enkele dagen later caravan opgehaald zonder bijkomende kosten: heel attent.
Marcel
Malden
Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang voor enkele weken bij ons verblijft en dat het je telkens weer zo goed bevalt. Dat waarderen we enorm!
Bedankt voor je mooie woorden over onze ruime plaatsen, het vriendelijke team, het kindersanitair en natuurlijk de sushi. Ook fijn dat je onze flexibiliteit rondom het ophalen van de caravan hebt ervaren zoals we dat bedoelen. We denken graag mee wanneer dat kan.
Dank je ook voor je eerlijke opmerking over de schoonmaak van het sanitair. We nemen deze feedback serieus en bespreken dit met ons team, zodat we onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren.
We kijken ernaar uit je ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Tot dan!
stond onder een zoete kersenboom was niet fijn de rest super
Willem Brand
Dordrecht
Beste Willem,
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat jullie verblijf super is bevallen. We begrijpen dat de plek onder de zoete kersenboom wat minder prettig was. Bedankt dat jullie dit met ons delen.
We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, dan kijken we graag samen naar een plek die beter bij jullie wensen past.
Team Vakantiepark de Oude Molen
Goede camping ruime plaatsen. Schoon sanitair vriendelijk personeel. Komen 30 augustus weer tor eind september. En hebben al een voorreservering voor 2027.
Henny en Dicky van Huenen
Lienden
Beste Henny en Dicky,
Bedankt voor deze mooie beoordeling en het mooie cijfer 8!
Wat fijn om te lezen dat jullie onze ruime plaatsen, het schone sanitair, het vriendelijke personeel en het restaurant zo waarderen. Geweldig dat jullie eind augustus weer terugkomen en zelfs al een voorreservering voor 2027 hebben gemaakt!
We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te verwelkomen op ons vakantiepark!
Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne camping Erg vriendelijk. Dichtbij het centrum van Groesbeek. Klein schoon zwembad, maar voor mij als mindervalide wat moeilijk bereikbaar. Dit kan verbeterd worden door een minder stijle oprit te creëren. We komen zeker nog eens terug.
9 July 2026
G M J van Elk
Raalte
Beste familie van Elk,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw fijne woorden! Wat leuk om te lezen dat u onze vriendelijkheid, de ligging dichtbij het centrum van Groesbeek en het schone zwembad heeft gewaardeerd.
Dank u ook voor uw waardevolle feedback over de bereikbaarheid van het zwembad. We begrijpen dat de huidige oprit voor mindervalide gasten een uitdaging kan zijn. We nemen uw tip mee en kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen om ons park voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.
Tot de volgende keer!
Team Vakantiepark de Oude Molen
Er is met het zwembad, speeltuin, sauna en speelveld voldoende te doen om de kids niet te laten vervelen. Alleen het sanitair laat te wensen over. Daar kan wel een verbeterslag gebeuren. Wc borstel brrrrr.
8 July 2026
Marian
Malden
Beste Marian,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat fijn om te lezen dat de kinderen zich zo goed hebben vermaakt in het zwembad, de speeltuin, de sauna en op het speelveld. Daar doen we het voor!
Bedankt ook dat je hebt aangegeven dat het sanitairgebouw niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. We waarderen deze feedback en nemen dit zeker intern mee om te kijken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren.
Vakantiepark De Oude Molen
Vriendelijk team, meedenkend, Openstaan voor onverwachte dingen.
7 July 2026
Dolf en Siny
Hengelo
Beste Dolf en Siny,
Hartelijk dank voor deze prachtige 10 en uw mooie woorden!
Wat fijn om te lezen dat u zich welkom voelde en onze vriendelijkheid en het meedenken zo heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk om open te staan voor onverwachte situaties en samen naar passende oplossingen te zoeken.
Graag zien we u in de toekomst weer terug. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling!
Vakantiepark de Oude Molen
Vooral voor kinderen heel leuk
7 July 2026
Jos Wolters
6824lr
Goedemorgen Jos,
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Hopelijk tot een volgende keer. :)
Wylerbaan 2 A
6561KR Groesbeek