Vriendelijke mensen. Goede afgeschermde plekken. Mooi zwembad voor kinderen. Enthousiaste AB'ers. Goed sanitair maar een beetje ver weg.
Fijne grote kampeerplaatsen, mooi en luxe toilet gebouw. Animatie leuk voor onder de 9 jaar, minder voor de oudere. Zwembad met lange glijbaan. Vriendelijk personeel en winkels vlakbij. Zelfs sushi aan het begin van de camping.
Beste Tessa, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Goed om te lezen dat u van het park en de faciliteiten heeft genoten. We zullen uw punt over de animatie even terugkoppelen aan ons management. Mogelijk kunnen we hier nog iets in verbeteren, zodat het ook voor wat oudere kinderen leuk is. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mijn ervaring schrijf ik als volgt: De camping ligt op een hele mooie locatie. De camping is voor alle leeftijden en de service op de camping is uitstekend.
Beste Job, Wauw een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en onze service zo hoog waardeert. Hopelijk zien we u snel nog eens terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Verblijf van 2 weken goed verzorgde camping. Prima sanitaire voorzieningen.
Beste Hans, Wat goed om te lezen dat u 2 weken lang een goed verblijf heeft gehad. Bedankt voor het achterlaten van uw review. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een hele mooie rustige camping , een schitterend toilet gebouw, 1, prijs geen bijkomende kosten. Prima uitvalbasis voor fietsen en wandelen. Hele mooie omgeving.
Beste Henk, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat uw verblijf en onze faciliteiten naar wens waren. Ook leuk dat u de omgeving goed verkend heeft! Hopelijk zien we u nog eens terug op ons park. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Plaatsen zijn prima: ruim, veel gras. Gebied rond restaurant en zwembad maakt een rommelige indruk, niet gezellig. Ook jammer dat een campingwinkel met o.a. service voor verse broodjes ontbreekt. Er is slechts 1 sanitair gebouw, dus voor veel plaatsen op behoorlijke afstand; voor ons was het 200 m vv = 400 m lopen. Als je dringend naar het toilet moet is dat wel een probleem. Geldt ook voor het afwassen daar: je moet dan ver met de vaat lopen. Dat gebouw heeft overigens wel prima sanitaire voorzieningen: goede douches, toiletten en wasbekkens en uitstekende ruimte voor de vastafwas. Zelfs een tikkeltje overdreven: een sauna daar hoeft voor mij niet.
Beste Jan, Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. Goed om te lezen dat u een prima verblijf heeft gehad. Wat jammer dat niet alles naar wens was voor u. We gaan uw punten meenemen ter verbetering van onze service. We informeren wel even graag waarom we geen campingwinkel hebben. Deze hebben we namelijk in het verleden gehad, maar daar werd nagenoeg geen gebruik van gemaakt omdat het centrum van Groesbeek op 500 meter afstand ligt. Daarnaast is het zo dat we in totaal 3 sanitaire voorzieningen op het park hebben staan. Het klopt dat dit één grotere is, maar er is in de buurt van de comfortplaatsen nog een kleinere aanwezig en ook een op het basisveld. Wellicht moeten we onze gasten daar beter over informeren, dus dat zullen we meenemen. Fijn dat de faciliteiten die u gebruikt heeft wel naar wens waren. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij komen ieder jaar met plezier weer terug. We hebben nu al weer geboekt voor 2026. Dit jaar was onze dochter er ook enkele dagen. Heerlijk restaurant, schone toiletten en douches en vriendelijke medewerkers. Wij verheugen ons nu al op volgend jaar.
Beste Alfred en Jo, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Leuk dat jullie ook dit jaar weer op ons park zijn geweest en dat alles weer naar wens was. We gaan aan de slag met jullie aanvraag voor 2026. Uiteraard zijn jullie dan weer van harte welkom. Tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een geweldig park met veel faciliteiten.
Beste familie Peulen, Wauw een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer. Fijn dat ons park en de faciliteiten naar wens waren! Hopelijk tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We hebben het erg naar ons zin gehad. Mooie plekken en het sanitair was picobello schoon. Echt een aanrader
Beste Remco, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat u ons park mooi vond en aanraad! Dat horen we graag. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
de plek 208 kan je eigenlijk niet in de maanden juni en juli niet verhuren de caravan inkl. de voortent zit vol met besjes je kan het naast gelegen gebied ook niet gebruiken ivm. besjes
Beste familie Rietkerk, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u een goed verblijf heeft gehad. We zullen uw punt doorgeven aan ons managementteam en als het mogelijk is oplossen. Hopelijk mogen we u een volgende keer weer verwelkomen op het park! - Team Vakantiepark de Oude MOlen
Vierdaagse week plus nog wat dagen gekampeerd. prettig verblijf, ongedwongen, en niet te formeel.
Beste René, Bedankt voor uw review! Leuk dat u er was met de 4Daagse, voor de meeste de gezelligste week van het jaar. Goed om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Hopelijk tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie comfortplek, schoon sanitair, ‘‘s avonds rustig op de camping, wat erg fijn was voor de vierdaagse lopers.
Beste Annelies, Goed om te lezen dat jullie een fijne 4Daagse week hebben gehad. Altijd een gezellige periode! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Hopelijk tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Door de 4-daagse is de camping vol. Door de gevraagde inspanning tijdens de 4-daagse is het om +/- 21.00 uur stil en op de dag door de niet aanwezige lopers maar alleen de familieleden lekker rustig. Het sanitair is ondanks de drukte netjes en schoon. Het park wordt goed bijgehouden. Het restaurant is prima en het dorpscentrum ligt op loopafstand.
Beste Nico, Fijn dat u rust heeft kunnen ervaren op ons vakantiepark. We zien u graag nog eens terug! Groetjes, Team vakantiepark de oude molen
Nice facilities. Godd service at the desk.
Thank you for your review. We hope to see you again! Kind regards, Team Vakantiepark de Oude Molen
De camping is schoon met grote plekken. Het personeel is heel klantvriendelijk.
Beste Emmy, Bedankt voor de mooie review. We hopen je nog eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark!. Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
De safaritent is van alle gemakken voorzien en is schoon. Enkele matrassen zijn echter keihard en de douche werkte ook niet zoals het hoort: wilde niet goed mengen en werd soms ineens bloedheet.
Beste Rinske, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. We gaan uw verbeterpunten intern bespreken en oplossen. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Hele fijne en gezellige camping Sanitair schoon ondanks dat het erg druk is op de camping. Heerlijk restaurant waar je nog goed uit kan eten voor een mooie prijs friet biefstuk 19,90 euro! Kortom mooie camping met leuk zwembad en animatie team Tip:animatieteam eerder laten beginnen dan 12 juli dus 1 week eerder 5 juli / wanneer de schoolvakanties beginnen
Beste Kees, Bedankt voor je mooie review en voor de tip. We gaan het mee nemen. We zien u graag nog eens terug op ons vakantiepark! Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
Welkom ontvangen, afgesproken plaats gekregen. Vinden het thuiskomen ook met de kleinkinderen
Beste familie Lommers, Bedankt voor uw beoordeling en goed om te lezen dat ook deze keer weer alles naar wens was. Leuk dat het voor jullie voelt als thuiskomen! Hopelijk ook weer tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Voor het tweede jaar geweest, vorig jaar een voorseizoenplaats, dit jaar een maand geweest. Het is een mooie camping met ruime plaatsen. Het personeel is heel vriendelijk en gastvrij. Sanitair is schoon en compleet. Lekker die vloerverwarming overal.
Beste Marleen, Bedankt voor de mooie review! We zien je graag nog eens terug op ons vakantiepark. Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
We hebben de maand juni op een mooie plek doorgebracht. Alle plekken op deze camping zijn ruim en goed. De voorzieningen zijn schoon en er is voldoende gelegenheid tot douches en naar het toilet gaan. Voor kinderen is er ruime speelgelegenheid en het park beschikt over een prima en betaalbaar restaurant. bij warm weer is het heerlijk afkoelen in het aanwezige zwembad. Over het park kan ik niet anders als een zeer goede beoordeling geven. Als ik een minpunt zou willen noemen dan is dit het uitrijden van de camping, de weg die je dan op moet is soms druk en erg onoverzichtelijk dit geeft soms gevaarlijke situaties.
Beste Herman, Goed om te lezen dat u afgelopen juni maand een fijn verblijf bij ons heeft gehad. We zien u graag nog eens terug! Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
Geweldige fijne camping aan de rand van Groesbeek. Ruime plaatsen en het sanitair heb ik zelden zo uitgebreid en netjes op een camping meegemaakt.
Beste Clemens, Fijn dat u onze camping op deze manier heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug op ons vakantiepark. Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
Mooie camping in een Bosrijk gebied. Ruimplaatsen. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Klantvriendelijk. In en uitrijden minder goed. In en uitrijden minder prettig gezien de drukke weg. Voor volgend jaar een optie gevraagd voor vastgeplakt. Dus komen graag terug.
Beste Henny en Dicky, Fijn dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad. We zien u graag volgend jaar weer terug! Groetjes, Team Vakantiepark de Oude molen
Der Stellplatz bot zu jeder Tageszeit Schatten. Das Schwimmbad ermöglichte Abkühlung und das Restaurant hatte eine ausreichende Auswahl an Speisen und Getränken. Das schöne Sanitärgebäude war meist sauber. Wir hatten einen erholsamen Aufenthalt.
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns, Sie bald wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen!
Wij komen er niet de eerste keer.En de laatste keer mag nog lang wegblijven...De ligging de accommodatie de plaats het gras de hagen het toiletgebouw het personeel de water en Electra voorziening ALLEMAAL GOED GEREGELD.. Een verdiend COMPLIMENT Van Sonja en Jan
Lieve familie, het is ook altijd weer fijn om jullie te mogen verwelkomen bij ons. heel veel dank voor de mooie review en tot spoedig weerziens. hartelijke groet, Team vakantiepark de Oude Molen
De camping is gezellig op de velden. Ruime plekken. Goede wifi.
Bedankt voor de mooie review Jan! We zien u graag nog eens terug op ons Vakantiepark. Groetjes, Team de Oude Molen