Filters

2

Bugs in the sofa and no compensation given

I would strongly recommend not staying at this accomodation. We arrived late and spotted bugs living in and around the sofa area. This obviously made us feel very uncomfortable. We went to report this at the reception but it guess what... It was shut for a week! There was an emergency number to contact but we were unable to call it. Raised the issues via email during our stay. There were also other issues like a leaking toilet, kettle not working and a general unpleasant smell in the chalet. They eventually replied to us via email after we had left and despite these issues we faced have refused to offer any compensation or acknowledge any wrong doing on their part. They even had the cheek to tell us we didn't take the garbage out! Extremely disappointed in this whole situation and will not be returning.

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Dear Adam, Thank you for taking the time to leave a review. What a shame that not everything was to your liking. We would like to take the time to respond to your points. After your departure, we thoroughly went through the accommodations. We did not observe any insects ourselves. Of course, we are sorry that you have noticed this and have experienced problems with it. For this reason, to be on the safe side, we will also ensure that preventive control is carried out. Unfortunately, you were also unlucky enough to stay on a weekend when we were indeed not present and only work through a service available by telephone. You indicate that you have sent an email and if all went well you should have automatically received a message that we are closed and that you can reach us on the emergency number. You then indicate that this emergency number was of no use to you. However, we are continuously available on this number, so we find it special that we have not received a telephone call from you. In addition, there is also an (free to use) intercom at our reception door (as indicated on our reception door) that has also not been used by you. You also indicate that we have informed you about the removal of your waste. This is not entirely the case. We indicated that you had not left the accommodation properly (not only with regard to the waste), to indicate that we would not consider compensation in this situation to be entirely fair. All in all, we can conclude that communication on both sides had some shortcomings. As we indicated in our email, we would have wanted to solve everything for you immediately if you had called us. However, we did not get that opportunity either. This does not alter the fact that we find it extremely regret that you did not have a pleasant stay and we apologize for that. We therefore understand that you will not return to our holiday park in your situation.

10

Geweldige camping

Mooie goedverzorgde camping met schoon sanitair. Prachtige wasruimte voor kinderen in Eftelingstijl. Mooie ruime plaatsen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Eenvoudig restaurant met een complete kaart.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ed, Wauw een 10! Bedankt voor dit prachtige cijfer en uw mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie een goed verblijf hebben gehad en dat jullie genoten hebben van onze faciliteiten, ons restaurant en de omgeving! Dit lezen we graag. Hopelijk mogen we u snel nog eens verwelkomen op het park! - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

Prima camping met schoon sanitair.

Mooie schone camping in een prachtige omgeving. Vriendelijk personeel! We hebben genoten

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Elice, Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten op ons vakantiepark en in de mooie omgeving. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en voor het mooi beoordelingscijfer. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

Fijne camping

Fijne camping met ruime plaatsen. Mooi sanitairgebouw wat ook goed schoongehouden werd. Prachtige omgeving en het leuke Groesbeek op loopafstand. Wij hebben genoten!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Janneke, Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u ons toekent. Goed om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en genoten heeft van de prachtige omgeving. Hopelijk zien we snel weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen

7

Mooie plaatsen, mooie omgeving

We voelen ons er thuis

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Goed om te lezen dus u zich thuis voelt op ons vakantiepark. Hopelijk zien we u nog veel vaker! - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

Geweldig

Voor het eerst op jullie camping we hebben genoten. Het sanitair was heelnetjes, het eten in het restaurant was heerlijk. Voor de kleintjes was er volop te doen ze werden door het animatieteam vermaakt. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug volgend jaar.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons toekent en voor het achterlaten van een beoordeling. Goed om te lezen dat u zo genoten heeft van onze camping en van onze faciliteiten. Leuk ook dat de kinderen zich vermaakt hebben bij ons animatieprogramma! Tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

prima camping

goede receptie

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Willem, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om dat jullie een goed verblijf hebben gehad en de service vanuit onze receptie waarderen. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

Geweldige mooie schone camping.

Wat hebben we weer genoten, deze camping voelt echt als thuiskomen. Mooie plaatsen, een super schoon sanitair, je kunt er heerlijk eten ook de afhaal sushi is heerlijk, super vriendelijk personeel en de eigenaars zijn zo ontzettend vriendelijk en dan nog de animatie voor de kinderen dat is helemaal top, wat ze heel de dag doen voor de kinderen echt geweldig. En je kunt er prachtig fietsen. In een woord een geweldige camping en zeker een aanrader, tot volgend jaar.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anne-Marie, Bedankt voor dit prachtige cijfer en uw prachtige woorden! Wat vinden we het fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en dat u lekker heeft kunnen genieten van onze animatie, faciliteiten en de omgeving. We verwelkomen u graag volgend jaar weer op het park! - Team Vakantiepark de Oude Molen

8

Super sauber und gut organisiert

Wir waren nun schon das zweite Mal da und waren wieder hellauf begeistert.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Reactie van het bedrijf

Lieber Sven, Wie schön, dass Sie zum zweiten Mal bei uns waren. Und natürlich ist es schön zu hören, dass es Ihnen wieder gefallen hat. Vielen Dank, dass Sie diese Bewertung abgegeben haben. Hoffentlich sehen wir uns bald zum dritten Mal! - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

Prachtig mooi park

Alles keurig geregeld. Veel activiteiten voor de kinderen Nette en schone douce toiletten keurig

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Durk en Jitske, Wauw! Wat een prachtig cijfer. Bedankt hiervoor. Goed om te horen dat jullie het naar je zin hadden en ook fijn dat de kinderen zich vermaakt hebben. Hopelijk zien we jullie in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen

7

Super

Wij komen al een aantal jaren met de trike achter de camper op de oude molen altijd staan wij op het grote veld,we hebben daar ruimte om de trike en aanhanger op de plaats en een prachtig uitzicht en een goede prijs. Sanutair is top resraurant ookkomen steeds met veel plezier en worden hartelijk ontvangen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Janneke, Bedankt voor uw beoordeling en goed om te horen dat we jullie al een aantal jaar van een mooi verblijf mogen voorzien. Hopelijk tot snel weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

top camping!

hele fijne camping. Het enige aandachtspunt vinden we dat de entree tot de camping erg krap is: we zagen hoe een vrouw van de fiets viel doordat het pad langs de slagboom erg smal en ongelijk is aangelegd. ook het parkeren voor het inchecken is erg beperkt.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eef, Bedankt voor het schrijven van een review en ook bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat jullie een goed verblijf hebben gehad en we zullen uw tips meenemen. We gaan kijken of we hier iets mee kunnen doen in de toekomst. Wij hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen. - Team Vakantiepark de Oude Molen

7

Een fijne plek om met kinderen vakantie te vieren.

Ik ben nu voor de 3e keer hier geweest met 6 kleinkinderen. Zij vinden het een fijne plek, veel speelruimte, zwembad, leuke animaties. Ik vind het ook prettig, rustig en toch levendig. Het chalet is ook voldoende, alleen de schoonmaak zou wat beter kunnen. Onder de bedden erg stoffig en rommeltjes. Lichtknoppen, ramen etc smoezelig. Matrassen zijn viezig. Twee matrassen zijn omgeruild, doorgezakt en vol schimmel! De vraag voor andere matrassen en reparatie van de trap werd meteen geregeld, dat was fijn.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wilma, Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring met ons park. Leuk dat u al voor de 3e keer bij ons verbleef en dat jullie jezelf vermaakt hebben. Goed dat u ook de verbeterpunten benoemd. We gaan ermee aan de slag. Hopelijk tot de volgende keer weer! - Team Vakantiepark de Oude Molen

7

Buiten het mindere weer was het aangenaam vertoeven op de camping

Mooie groene camping alleen de wifi was niet best.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Huub, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een aangenaam verblijf op ons park heeft gehad! Er waren inderdaad problemen met de WIFI tijdens uw verblijf, helaas konden we dat niet meteen oplossen. Hopelijk zien we u wel nog eens terug hier op het vakantiepark, tot dan! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

De oude molen is thuiskomen

Wij komen al heel veel jaren op de oude molen. En met plezier. De toiletten z o jn schoon en netjes. Op de receptie is er aandacht en de bereidheid tot helpen zonodig. Wij verheugen ons nu al weer op 2024. Fijn dat er zoveel bomen staan en dat je nu al kunt boeken vo o r 2024 op dezelfde plek.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Alfred en Jo, Wat mooi om te horen dat u het verblijf op ons vakantiepark voelt als thuiskomen! Super bedankt voor dit compliment en het prachtige cijfer dat u ons gegeven heeft! Graag zien we u in 2024 weer op het vakantiepark verschijnen, tot dan! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

6

Prima 4 daagse camping

We hadden een 8 per. chalet deze was prima. Mooie speeltuin voor de kinderen,bij de chalet was geen speeltuin .

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte familie Kuiper, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! We zullen uw tip over een speeltuin bij de chalets meenemen in ons volgend overleg. Hopelijk mogen wij u nog eens verwelkomen op het Vakantiepark! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

This park has great Staff & first class facilities cant wait to come back again.

We have been coming here for over 5 years. We come for the 4 days marches. The park is ideally situated in the beautiful town of Groesbeek. It has good bus links into Nijmegen. The facilities are modern, clean & well maintained. The Bar/Restaurant offer good food & drinks at competitive prices. The swimming pool is a good size & very clean.

  • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Dear Ted, Wow, a 10!! Thank you very much for that! Thank you very much for the wonderful review you gave us! And it is great to hear that you had such a good time all those years that you have been here and that everything was to your liking! We look forward to seeing you again next year, see you then! Kind regards, - Team Vakantiepark de Oude Molen

7

Fijne camping

Een hele fijne camping , met voldoende sanitair.Wat ook goed schoon gehouden wordt.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sjannie, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Hopelijk zien we u nog eens terug op het Vantiepark! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

Good service

Nice place. Good service during the 4Daagse. Clean place.

  • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Dear Kennet, Thank you so much for this beautiful review!! Hopefully untill next year!! Kind Regards, - Team Vakantiepark de Oude Molen

8

Prima camping

Gezellige camping op een mooie plek Enige min punt is de mobile home gedateerd Te lage en te kleine ruimte voor het toilet.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marga, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad ondanks dat de mobile home niet aan uw verwachting voldeed. Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

8

Keurige camping in een prachtig dal.

Schoon sanitair, ruime staan plaatsen, gezellige sfeer.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jitske, Hartelijk bedankt voor uw prachtige beoordeling! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

Zeer goed

Tijdens de 4 daagse was de camping om 21.00uur rustig. Diegene die vroeg op moesten om te wandelen konden dan ook slapen zonder overlast. Wel zijn de 2 persoons bedden op de kleinere kamer niet prettig. Je ademt elkaars adem in, of je eigen adem tegen de muur. Daardoor ben ik zelf naar de bank verplaatst. Omdat de andere bedden zeer kleine stapelbedden waren. Ook de toilet liep niet af omdat het chalet schuin stond. Maar er waren dichtbij openbare toiletten. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.. ook het parkeren bij het chalet was perfect.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mandy, Heel erg bedankt voor de 10 die u ons gegeven heeft ondanks het feit dat u sommige dingen in het chalet niet optimaal vond! Hopelijk zien we u nog eens terug op het Vakantiepark! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

9

Prima camping

Mooie plekken Vriendelijk personeel Toilet gebouwen ook prima schoon gehouden

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anne-Marie, Super bedankt voor het prachtige cijfer!! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

10

Geweldig!!!!

Top camping!!!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Sow, een 10!!!! Super bedankt daarvoor, Henny! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

8

Top!

Het vakantiepark de Oude Molen was een goede uitvalsbasis om de Vierdaagse te lopen. Wij hebben tijdens ons verblijf gebruik gemaakt van het avondbuffet, wat we ten zeerste aan kunnen bevelen.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Daan, Fijn om te horen dat u het verblijf tijdens de week van de Nijmeegse 4-Daagse als zeer prettig heeft ervaren! Hopelijk gaat u volgend jaar weer meedoen en zien we u dan graag weer terug! Met vriendelijke groet, - Team Vakantiepark de Oude Molen

Bedrijfsgegevens

Wylerbaan 2 A

6561KR Groesbeek

024-3971715

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.