Een zeer geslaagd evenement gehad, mede door de professionele begeleiding van Bert, Martijn, Mark, Peter en Bart. De missie is geslaagd, de gasten werden gelijk goed opgevangen en er werd door Team Rocks actief meegedacht en geholpen. Voor ons als organisatie een absoluut pluspunt!
Alles was zeer goed geregeld en ook hele goede en spontane begeleiders!
niet flauw, meedenkend, aanpakkend
Met name de combinatie met jongerenreis is goed bevallen (met goede afspraken). Geeft uiteraard geen garantie voor de toekomst. Opent voor ons deuren om in komende jaren ook weer te wintersporten met een relatief kleine groep. Begeleiding weer zoals vertrouwd/professioneel.
Erg fijne begeleiding. Gingen leuk met de leerlingen om. Goed en strak programma, leuke sfeer , lessen waren leuk en afwisselend. Alleen pech met de sneeuw.
Fijne accommodatie Bereidheid tot meedenken naar mogelijkheden/oplossingen TOPbuschauffeuse De ski- en snowboardlessen
Een super week gehad in Alpbach. Zeer goede begeleiding vanuit Snowbreaks. Alles is wederom Top verlopen.
Wij werken al jaren op een prettige manier samen met Rock&Rivers. De organisatie luistert goed naar onze wensen en zijn bekwaam in hun werkzaamheden. Veilig en verantwoord werken zijn zowel voor Rocks&Rivers als voor ons belangrijke speerpunten.
Leuke middag, alles was goed geregeld.
Rocks n Rivers denkt actief mee met de klant, waardoor de organisatie van de dag perfect verloopt.
Goede begeleiding en uitleg.
De begeleiding was erg enthousiast en deden het erg leuk!
Ik was erg onder de indruk van wat grensverleggende activiteiten met je doen! De professionaliteit en het enthousiasme van het Rocks 'n Rivers team werkte aanstekelijk! We arriveerden donderdag als 3 'losse' bedrijven en vertrokken zondag als 1 team huiswaarts.
Bedrijf met goede opleiders die goed zijn op outdoorgebied maar ook op agogisch gebied prima uit de voeten kunnen!
In zeer korte tijd werd de GPS tocht, de begeleiding, de lunch en het taxivervoer geregeld. De contacten verliepen vlot en vriendelijk. Afspraken werden correct nagekomen. Het enige min punt was het humeur van de vrouwelijke taxi chauffeur, die erg onvriendelijk was.
Beste meneer van den Groenendaal, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van de GPS City Tour in Tilburg. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u minder tevreden was over het vervoer. We zullen dit voorval doorgeven aan het taxibedrijf, zodat het hopelijk in de toekomst voorkomen kan worden. U kunt reageren op dit bericht maar uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Alvast bedankt en tot ziens! Team Rocks 'n Rivers (Merel van Seeters)
Het was leuk en onverwacht leerzaam.
Beste mijnheer Koster, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling n.a.v. uw deelname aan het Masterplan met uw team. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u minder tevreden was over het eten en de ligging van het restaurant. Kunt u specifiek aangeven waar u minder tevreden over was zodat wij dit kunnen doorgeven aan het restaurant? U kunt reageren op dit bericht maar uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Alvast bedankt en tot ziens! Team Rocks 'n Rivers (Ruben Lamboo)
alles goed verzorgt, lekker en meer dan voldoende gegeten, enthousiaste begeleiding in een gezellige lokatie
Een zeer geslaagde middag met het programma Mission Planet Earth. Waarbij alles goed samenviel, enthousiasme van de groep, locatie, organisatie R&R en het weer.
Het waren erg leuke activiteiten en ook het leereffect was erg leuk.
Fijne vertrouwde plek voor ons, heerlijk huis, goede kwaliteit van t eten, super fijne en enthousiaste begeleiding, goed afgestemd van te voren met kantoor. Ron = leuk! Ruben = leuk. Wij zijn blij & dankbaar. Dus :)
Erg goeie begeleiding, let altijd op de veiligheid van de groep. Zeer enthousiast in het geven van de activiteiten en het word met veel plezier ontvangen! Top weekend gehad, bedankt!
Goed regeld, de accomodatie was ruim, schoon en voorziet in alles wat je nodig hebt. Activiteiten waren leuk, instructeurs goed voorbereid en opgeleid, waardoor alles veilig is verlopen
De afwisseling tussen boogschieten en opdrachten, waardoor je bezig blijft. En - in dit geval - de mooie omgeving waar het plaats vond.
We hebben een superleuke dag gehad! Alle collega's vonden de activiteiten leuk en we hebben ondanks het slechte weer veel gelachen met elkaar. Jammer genoeg hebben niet alle teams vanwege de regen alle opdrachten kunnen doen, maar de spellen binnen met de touwen waren een prima optie! Gelukkig werd het nog even droog en konden we toch nog de A-opdracht en skilatten doen. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad! Dankjewel voor de organisatie!
Fijne/prettige communicatie met Ruben vooraf en tijdens de dag leuke en enthousiaste begeleiding door Joep en zijn collega, eten was ook erg goed, we hadden pech met het weer, maar iedereen heeft een leuke dag gehad!
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle