Bijzonder goede begeleiding met een positieve en verantwoordelijke omgang met de kinderen. Prachtige omgeving waar kinderen grenzen kunnen verleggen!
Wij als groep hebben genoten van het weekend. Achteraf alleen maar positieve reacties. Geweldig team hebben jullie.
Pien heeft een geweldig kinderfeestje gehad samen met haar vriendinnen. Het was top!!!
super weekend gehad lekker relaxte sfeer iedereen heeft zich geamuseerd
Vrijwel alle betrokkenen waren tevreden over de activiteit: De leerlingen hadden een geweldige dag! En wij ook!
super goede activiteiten voor een intro, alles is veilig en netjes verlopen en ook het mailcontact is super verlopen, zeker omdat wij ook zo laat waren met reserveren. dus allemaal TOP
erg snelle terugkoppeling, enthousiaste begeleiders en goed contact met Ruben
BBQ was erg goed. Eten in het restaurant minder
Heel gastvrij ontvangen, activiteiten sloten goed aan bij de belevingswereld van onze studenten. Duidelijke instructie en probleempjes werden snel opgelost.
begeleiding was goed tijdens de verschillende onderdelen van de instructeurs
Voor het 3de jaar op rij hebben we een fantastische dag gehad. Helaas zat het weer niet echt mee, maar desondanks werd het spel leuk gespeeld. Er werd gelachen, samengewerkt en gestreden. De poncho's die door jullie uitgedeeld werden maakten het, dat de leerlingen gewoon door gingen met het spel. Bedankt weer voor de samenwerking! Top!
Het was een leuke dag waarin de leerlingen heel de dag actief zijn geweest! Leuk om te zien dat de begeleiders zo positief zijn, maar ook corrigeren waar nodig is.
Tot heden altijd zeer positieve ervaringen met rock en rivers
Geheel goed geregeld
Erg leuke afwisselende goed georganiseerd en begeleide middag gehad!
Was great ... 12 years and counting ... thank you to the 2 Barts!
Rocks & Rivers denkt enorm mee en zijn zeer flexibel. Mail wordt vlot beantwoord. En de activiteit was wederom een leuke afsluiter voor onze brugklassers.
begeleiding, spellen en materialen zagen er allemaal goed uit.
Ontspannen en relaxed. zo wil ik de ontvangst ter plekke omschrijven. Een goede service en flexibel, door veel fileleed leek het mtb-en te vervallen op vrijdag. Organisatie heeft hier snel op ingespeeld. avonturentocht op zaterdag is door de hele groep als top-activiteit beoordeeld. Ook heerlijk dat je op zondag niet vroeg het huis uit moet. Bij veel accomodaties is dit wel zo.
Bart was een uitstekende begeleider, tijdens en na de activiteiten.
Een fantastische dag. Uitstekend begeleidt door Bart. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan met een grotere groep. Bedankt!
Een heerlijk weekend gehad onder leiding van Siem. Catering was perfect geregeld. We hebben veel gedaan, grenzen verlegd, van alles geleerd, heerlijk ontspannen op de perfecte plek. Dank is groot!
goed geregeld, enthousiaste begeleider, Bart. Toplocatie.
De begeleiders van Rocks en Rivers waren erg kundig. Ze konden goed voor een goed staan en hadden alles goed op orde.
Leuke locatie en goede enthousiaste begeleiders
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle