We hebben ondanks de regen een heel geslaagd weekend gehad in maison de la Vallee in de Belgische Ardennen. Met leuke activiteiten, sfeervolle accommodatie in mooie omgeving. In de tuin genoten van overdekt terras en kampvuurplaats waar de collega's 's avonds een groot kampvuur hebben gebouwd.
Goed programma met leuke begeleiding. Vlotte jongens. Voelden veel goed aan. Voldoende uitdaging (moet geen snoepreisje zijn). Eea liep op tijd met voldoende eten en drinken onderweg. Superleuke tijd gehad!
We zouden het zo weer doen. Begeleiding was top . Alleen maar lovende woorden van de mensen.
aardige collega's van Rocks and rivers bij het huis en activiteit
Dit was ons tweede event met R&R, we zijn wederom erg tevreden! Het smokkelaarsspel werd erg goed ontvangen en de begeleiding was top! Locatie de Nieuw Hoef is ook fantastisch en alles was prima geregeld. Dank ook speciaal aan Merel, die op zeer korte termijn een uitstekend voorstel voor ons heeft gemaakt!
We hebben een prachtige dag gehad. Leuke opdrachten, goede begeleiding en een prachtige omgeving in safaripark Beekse Bergen.
Hartelijk dank voor ons zonnige en gezellige weekend in de Ardennen! We hebben genoten! Vooral de begeleiding tijdens de spannende activiteiten op de rots (via ferrata en abseilen) was super! Rustig, motiverend en geruststelllend! Het ontbijt, de lunch en barbecue waren van goede kwaliteit en meer dan genoeg! Iets meer saus had trouwens wel gemogen :)
Gewoon een prima organisatie die goed weet hoe ze een evenement als onze sportdag moeten organiseren. Communicatie verliep heel soepel, korte snelle lijnen en men houdt goed het overzicht. Instructeurs waren alle erg bekwaam en vooral enthousiast.
Zeer prettig contact en jullie kunnen snel schakelen.
Goede begeleiding in alle opzichten.
Begeleiding door Anna was echt super en de bbq als afsluiting was erg goed . Net als de bediening.
Strakke organisatie! Leerlingen en docenten wisten waar ze aan toe waren. Alle activiteiten sloten naadloos op elkaar aan, waardoor de intensiteit hoog bleef en de leerlingen weinig wachtmomenten hadden door de dag heen. Er was altijd ruimte voor overleg en het avondprogramma kon ter plekken afgestemd worden op de behoeftes van de leerlingen.
Was een erg leuke dag. Goede begeleiding van Ruben en zijn team!
Goede deskundige instructeurs die 'feeling' hebben met onze doelgroep. Goede kwaliteit mountainbikes.
Super!
Super leuke ervaring om te kamperen op camp du bocq, schitterend gelegen. Activiteit was plezierig en avontuurlijk en veilig, top! Sien volgt goed op en heeft ons uit de nood geholpen toen de bestelde vis en veggie niet bij de BBQ bleek te zijn. Bedankt voor het weer en toffe kamp!
Eten was volgens mijn studenten niet altijd even goed. Bij de BBQ was het eten niet allemaal gaar.
Beste Dhr. Kruk, Hartelijk dank voor uw beoordeling via klantenvertellen.nl. We stellen uw reactie zeer op prijs. Jammer om te horen dat de catering niet bij alle studenten als goed is ervaren. Wij zullen uw verbeterpunt evalueren, zodat wij dit voor een volgende keer kunnen verbeteren en aanpassen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Martijn van Gool
Goeie site, fatsoenlijke prijzen, goede informatie ruim op tijd, en ter plaatse zeer kundige en vriendelijke begeleiders/instructeurs. We hebben het uitermate naar onze zin gehad, complimenten!
De kinderen (10 jaar) waren super enthousiast. Mooie omgeving, vriendelijk ontvangst.
Prima opgezet, en flexibel gestart / aangepast vanwege de weersomstandigheden
Beste Dhr. Jansen, Hartelijk dank voor uw beoordeling via klantenvertellen.nl. We stellen uw reactie zeer op prijs. Jammer om te horen dat de activiteiten niet bij alle leeftijden in de smaak vielen. Wij zullen uw verbeterpunten evalueren, zodat wij dit voor een volgende keer kunnen verbeteren en aanpassen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Martijn Jacobs
We hadden leerlingen uit het buitenland, maar alles werd goed, rustig en in het Engels uitgelegd. Top!
Goede, enthousiaste begeleiding. Communicatie met de administratie verliep ook goed. Iedereen nam uitgebreid de tijd om van het kinderfeestje een succes te maken
Beste Mevr. Sommerdijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling via klantenvertellen.nl. We stellen uw reactie zeer op prijs. Jammer dat de catering niet is bevallen. Wij zullen uw verbeterpunten aan het restaurant doorgeven, zodat zij dit voor een volgende keer kunnen verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Debby ter Rele
wij hebben met de collega's erg genoten van de gezellige activiteiten en diner!!!
erg leuk event; goede team building
Het kinderfeestje van onze dochter was een succes. Er werden afwisselende activiteiten geboden, er was uitdaging en de activiteiten volgde elkaar goed op qua tijdsduur. We hebben leuke reacties terug gehoord van de 8 meiden. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Bedankt.
Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle