We hebben weer een heerlijk verblijf gehad in Het Buitencentrum in Oldebroek. Fijn ontvangst en goede medewerking van Tiemen.
We hebben het super gehad, het weer werkte goed mee, kampvuur aan, bosspel gedaan, prima geslapen in de hutten, kortom echt supergezellig.
We hebben een super weekend gehad in de accomodatie. De accomodatie zag er netjes uit en de activiteiten waren leuk. Vooral het outdoor lasergamen 's avonds was echt een hoogtepunt.
Beste heer van Dijk, Bedankt voor uw positieve reactie! Het sanitair op de Joris afdeling staat op onze lijst om in de winter van 2015 aan te pakken. Graag tot een volgend verblijf. Team Het Buitencentrum
een heel fijne dag gehad met de familie goed geregeld alles
We waren blij weer terug te kunnen komen in Oldebroek; wij komen hier al jaren voor het brugklaskamp van onze school. we hebben weer genoten. het overleg met personeel is als bijzonder plezierig ervaren.
wij zijn erg tevreden
Beste mevrouw Kamola, Bedankt voor uw mooie reactie! Voor de komende twee jaar staat opknappen van het huttenkamp op onze todo-lijst. In de winter van 2015 zal o.a. de overkapping worden vervangen voor een gesloten verblijfsuimte. Graag tot een volgende keer. Team Het Buitencentrum
Opnieuw perfect jaar!
deuren van de sanitairruimten niet zo laten knallen graag een keer vis op het menu
Beste mevrouw Bals, Bedankt voor de goede reactie! De deuren stellen wij opnieuw af. Vis staat wel op het menu. Dit kunt u voorafgaande aan uw verblijf aanvinken. Graag tot volgend jaar. Team Het Buitencentrum
Een hele leuke ervaring. Jullie hebben een mooi gelegen accommodatie. Ook het contact met de binnendienst (Caby) was fijn.
Beste heer Wessels, Bedankt voor uw positieve reactie. De overkapping zal in zijn geheel worden vervangen in december 2015. Graag tot een volgende keer. Team Het Buitencentrum
Prettige ontvangst en ondanks de regen een goed verblijf gehad.
De service van Jos en Stijn was geweldig! Steeds als we jullie hulp nodig hadden werd het gelijk geregeld en niks was te veel moeite.
We hebben genoten en de locatie is prima. We zouden de locatie aanbevelen als aan onderstaande verbeterpunten wordt gewerkt.
Beste mevrouw Saliha, Bedankt voor uw reactie. Jammer om te lezen dat het water van de douches niet warm was. Graag horen wij dat direct tijdens het verblijf, zodat wij dit direct kunnen oplossen. Team Buitencentrum
Geweldige accommodatie met een enthousiast team. Men denkt in oplossingen en men voelt zich hier echt te gast. Kan het iedereen aanbevelen. Ik hoop er volgend jaar weer gebruik van te kunnen maken.
Helemaal geweldig gemoedelijk vriendelijk personeel behulpzaam
Tijdens het verblijf van de Nijmeegse vierdaagse hebben we een goed verblijf bij jullie gehad. Busvervoer, eten, en slapen was top! Blarenbehandeling en massage is zeer belangrijk en was weer aanwezig.
Wederom een perfecte week gehad ivm vierdaagse van Nijmegen, zeer vriendelijk personeel , alles is prima, het eten en wat dit jaar helemaal top was dat was de buitenbar, ik kom hier al voor het derde jaar en deel de kamer met 6 dames die ik van voorgaande jaren ken. Ik kijk alweer uit naar 2015
We hebben het altijd erg naar ons zin en het bevalt ons prima
We hebben een mooie dag gehad en zijn hartelijk ontvangen. De locatie was heel geschikt voor ons feest.
al meer dan 30 jaar komt onze school op deze locatie. de locatie is prima. Het huttenkamp is wel verouderd, maar blijft een prima locatie. Personeel is snel bereid te helpen. Ook in geval van overlast van andere gasten, ondernemen ze snel actie.
Gehorigheid van de eetruimte
Goede ervaring, topfeest. Weer was perfect dat scheelt ook. Leuk door o.a activiteiten, maar jammer dat er een dubbele boeking was, waardoor onze activiteiten later in de ochtend werden ingepland. Tevens stond de volgende groep al te wachten. Bij aankomst erg rommelig en problemen bij betreden terrein. Doordat de volgende groep al stond te wachten, terwijl wij onze uitchecktijd extra hadden bijgeboekt, konden we niet meer met onze gasten nog wat drinken. Tevens kwamen wij daardoor ook in tijdnood met het schoonmaken. Wij vonden het erg prettig dat de muziek een uur langer door mocht gaan, vanwege het voetbal. Overleg over wijzigingen was erg goed, er werd goed meegedacht en gezocht naar een oplossing.
Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. De medewerkers zijn vriendelijk en dienstverlenend en zijn oplossingsgericht.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!