goede accommodatie, makkelijk bereikbaar en goed geoutilleerd....
Was een leuke trouwlocatie die precies bij ons paste.
We hebben een heerlijk weekend met onze vrijwilligers gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Met kinderen een prima locatie! Op de verbeterpunten na. Goede slaapruimtes en goed werkend sanitair. Voor de gevraagde prijs is dat prima.
Beste heer Roosmalen, Bedankt voor uw review. Wij zijn bezig om evt. een vaatwasser op de Eikenafdeling te plaatsen. Potten en pannen horen wij graag direct tijdens het verblijf, zodat wij kunnen bijplaatsen als u specifieke wensen heeft. Voor de TV werken wij met digitenne. Wij zullen hier eens goed naar kijken. Graag tot een volgend verblijf. Team Buitencentrum
Wij hebben een kinderfeestje in oa het klimbos gedaan, de kinderen vonden het erg leuk. Het was wel koud.... geen accommodatie
2x geweest met een groep kinderen van circa 8 jaar. Veel plezier gehad, waarbij veiligheid voorop staat. Net even wat anders voor een kinderfeestje of teamuitje. Goede uitleg door vriendelijke begeleiding.
Beste heer Machielse, Bedankt voor de tip. Wij nemen dit mee voor de toekomst. Team Het Buitencentrum
De kinderen hebben het heel leuk gehad.
Beste mevrouw Jellema, Bedankt voor uw reactie en fijn dat de kinderen het goed naar de zin hebben gehad. In de ruimte waar jullie verbleven was inderdaad een probleem met de verwarming. Dit is inmiddels opgelost. Jammer te lezen dat persoonlijkheid meer had gemogen, omdat dit juist een van onze speerpunten is. Wij houden dit in de gaten. Team Het Buitencentrum
Kinderfeestje, was geweldig leuk.
ontvangst was erg prettig! we hebben de klimexpeditie gedaan voor een kinderfeestje.. werd erg leuk gedaan!!
Beste mevrouw van Voorst, Fijn te lezen dat jullie een leuk feestje hebben gehad. Ondanks dat het een echt buiten-feestje is, moet de friet en de snack wel warm zijn. Wij houden dit in de gaten. Team Het Buitencentrum
Onze zoon heeft een super leuk kinderfeestje gehad.
We hebben n super leuke middag gehad (kinderfeestje) alle kinderen (10 stuks) waren razend enthousiast!! Verbaasde ons dat niemand vd kinderen jullie accommodatie kende.... (komen allemaal v omgeving Nijmegen) Voor herhaling vatbaar!!!
Dank jullie wel! Zeg het voort... Team Het Buitencentrum
Wij waren er voor een kinderfeestje en hebben het survival actiefeest gedaan. Prima en heel enthousiaste begeleiding van de instructeurs. Ze hadden en hielden de aandacht van de kinderen en hadden goed oog voor veiligheid.
leuke middag,enthousiaste begeleiders geen overnachtingen gehad
Prachtig gelegen, fantastisch buitenterrein-bos zeer professionele en uitgebreide keuken, prettig grote algemene ruimte
Beste mevrouw Franses, Bedankt voor de complimenten! Voor wat betreft uw opmerkingen; Er zijn radiatorknoppen vervangen en de verwarming is ontlucht. Wanneer u dit de volgende keer direct meldt tijdens uw verblijf, dan kan de beheerder dit meteen oplossen voor u. Graag tot een volgende keer. Team Het Buitencentrum
Wat meer (houten) spatels in de keuken zou handig zijn.
Wij vonden het een geweldige lokatie. De beheerder was zeer vriendelijk en als er iets was dan loste hij dat meteen op. De omgeving is geweldig! We hebben zeker een topweekend gehad.
Beste mevrouw Kok, Fijn dat u onze locatie zo positief vindt. Wij hebben met u contact gehad over de verbeterpunten. Bij de schoonmaak zijn wat puntje blijven liggen voor uw verblijf. Communicatie is erg belangrijk vooral om te weten wat u kunt verwachten. Wij zullen hier aan werken ook als er via een tussenpersoon geboekt wordt. Graag tot een volgend verblijf. Team Het Buitencentrum
Wat een toplocatie met ontzettend vriendelijke mensen. De communicatie met de manager verliep erg goed en ze waren erg gastvrij. Niets was te gek en alles was bespreekbaar. Wij hebben een super schoolkamp gehad en hopen volgend jaar weer te komen!
Beste heer Regtop, Bedankt voor de mooie reactie. Wij houden de volgende keer er rekening mee dat jullie grote eters zijn. Tot een volgend verblijf Team Het Buitencentrum
we hebben erg veel last gehad van muggen; meubilair mag iets comfortabeler
We hebben een erg plezierig kamp gehad. Het was de eerste keer dus het programma was on bekend. Nette locatie met een goed buiten terrein. Eten was prima.
Beste heer van Sichem, Wij zijn inderdaad bezig (samen met andere toeristische bedrijven) om iets met het vervoer te doen in de directe omgeving. Bij maaltijden zit standaard geen drinken. Team Het Buitencentrum
De ervaringen met het buitencentrum zijn goed. De communicatie verloopt verder prima.
Al jaren een prettige communicatie en een goede ervaring met de organisatie
Beste heer Thuis, Bedankt voor uw reactie. De problemen met de akoestiek kunnen wij niet plaatsen. Onze orkest- of zang- groepen geven vaak zelfs de voorkeur aan deze ruimte. Op onze wensenlijst staat onder andere nieuwe wastafels op de slaapkamers en het opknappen van het sanitair in de Joris afdeling. In fases zal dit in 2015 en 2016 gebeuren. Graag tot volgend jaar! Team Het Buitencentrum
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!