Een ontzettend leuk kinderfeest gehad. De kinderen waren zelf ook dol enthousiast. De laser game was bij ons favoriet, maar het boogschieten en de klimmuur vonden ze ook super leuk. Prima instructeur.
Met een groep studenten hebben wij een weekend in het Huttenkamp gelogeerd. Dit was ons goed bevallen, vooral omdat het een omgeving is waar je lekker afgelegen ligt en je slaapt niet met te veel mensen in één hutje, wat ook erg fijn is. Heb ook verschillende malen gehoord dat het een leuke locatie is.
Wij hebben een geslaagde dag gehad met het bedrijf. Veel vrijheid om op locatie zaken te organiseren. En een prima/professionele coordinatie/begeleiding van de groepsactiviteiten.
Top locatie met mooie nieuwe slaaphutten. Prijs kwaliteit is helemaal goed en goed ontvangst.
Super kinderfeestje gehad. De kinderen vonden het allemaal geweldig. Fijn dat er steeds begeleiding bij was , duidelijke geduldige uitleg ondanks de duizend vragen tussendoor; ) Koen was heel vriendelijk voor de kinderen.
Vanmiddag (30-03-2016) kinderfeestje gehad van onze zoon.Fantastisch! De jongens hebben het superleuk gehad met de instructeur: Mick. Een echte aanrader leuke activiteiten, vuur maken boog en blaaspijp schieten en het allerleukste was het lasergamen in het bos.Mick stond ons al op te wachten, prima geregeld! Ook het mailverkeer was fantastisch ik kreeg direct antwoorden op mijn vragen.Een echte aanrader dus!!!
Gezellig weekend gehad met de hele familie.. Handig een driedubbel stapelbed. Dan kunnen er meer mensen in. Leuke omgeving. En lekker rustig in het bos
Wij zijn super tevreden, de groep heeft een heel leuke tijd gehad. 25 personen in het klimbos is wel het maximale eigenlijk (30 zou teveel zijn geweest).
Onze zoon en zijn vrienden hebben een super leuke verjaardag gehad. Ik had alleen wat meer verwacht van het boog- en blaaspijpschieten. De kids hadden graag nog een rondje willen doen. Verder was het prima verzorgd!
Wij zijn met een kinderfeestje geweest , 9 drukke jongens bij in de leeftijd van 7/8 jaar en de begeleiding ging er super mee om! ons zoontje heeft het geweldig gehad! Bedankt!
Het was een geweldig kinderfeestje !! De kids waren super enthousiast !
Fijn weekend gehad in een leuke accommodatie en een prachtige omgeving!
Een leuk kinderfeestje gehad, de wintersurvival. Floris begeleide de kinderen super!!! De tijd vloog voorbij. Vuurtje maken was ook erg leuk.
Onze zoon heeft een super kinderfeestje gehad!! En was erg blij met het cadeautje wat hij van jullie kreeg!!
gaaf om te zien dat er elk jaar weer een stukje opgeknapt is. gezellig die nieuwe gordijnen. alles was dit jaar weer keurig schoon, dit was vorig jaar wat minder.
De ervaring van de gehele groep is goed. De studenten hebben aangegeven de omgeving prettig te vinden. Het Sparrenhuis biedt ook genoeg ruimte aan mensen om zich even te kunnen terugtrekken.
Beste heer Postulart, Fijn om te lezen dat jullie terug kunnen kijken op een prettig verblijf en bedankt voor de goede beoordeling en feedback. Wij gaan het overstromen oplossen door hogere dorpels te plaatsen tussen de toiletten en douches. Team Het Buitencentrum Groepsaccommodaties
We hadden kinderfeest (wintervariant) voor onze zoon 9 jaar met 6 vriendjes. Prima verlopen feest, top begeleiding en mooie uitstraling complex!
Fantastisch kinderfeest
De kinderen vonden het geweldig! De ouders trouwens ook ;-) instructeur Bart deed het super! Voor herhaling vatbaar!
De kinderen hebben zich goed vermaakt.
De kinderen hebben een super feest gehad. Ze vonden het allemaal erg leuk. Ze hebben genoten.
De kinderen hebben genoten...
Enthousiaste kinderen door leuke activiteiten en goede inzet van de begeleiders.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!