Degenen die het kinderfeestje begeleiden (een professionele kracht en twee stagiaires) deden het erg leuk en waren erg betrokken. Helemaal top!
Geweldig kinderfeestje gehad, ondanks het mindere weer.
Het was weer een groot feest. Volgend jaar staat ook alvast geboekt. Het programma gaan we iets aanpassen. Het programma was nu iets te veel klimmen wat voor leerlingen wat statisch was en voor leerlingen met hoogtevrees weinig variatie bood. We misten de samenwerkingsspelen en het vlotvaren. BBQ was heerlijk. Aardappeltjes en schnitzel ook prima maar onder sla versta ik iets anders dan te ver doorgekookte groente..... Toetjes ook weer top. Communicatie met de kok is ook erg fijn.
We hebben genoten van de leuke sfeer en de mooie natuur waarin het huttenkamp gevestigd is. Genoeg ruimte en heerlijk dat we direct het prachtige gebied in konden wandelen. De combinatie van heel koud weer met code oranje, waardoor we geen vuur/ houtkachel mochten stoken, maakte het wel heel back to basic. De warme ontvangst en gastvrijheid waren echter heel prettig, top!
Supergeorganiseerd echt een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden! Fijn dat we persoonlijke begeleiding hadden bij de activiteiten. Dat we een eigen aanspreekpunt hadden. We hebben de locatie als heel erg fijn ervaren, de activiteiten waren ook heel erg leuk. Samen met Tim, Noel en Andrea een heel goed gevoel over het kamp. In het bijzonder wil ik Tim nog extra positief benoemen. Hij heeft echt ontzettende positieve bijdrage gehad. Gedurende het hele kamp.
Wij komen al jaren met plezier in Buitencentrum Oldebroek. We zijn zeer tevreden en hebben voor volgend jaar alweer geboekt.
Beste mevrouw Montizaan, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat we jullie ook volgend jaar weer mogen verwelkomen in onze groepsaccommodatie. Momenteel wordt er hard gewerkt om een goede WiFi verbinding te krijgen. Met de verantwoordelijke personen voor de keuken is gesproken over de bereiding van de lasagne. Hier in lijkt was mis gegaan te zijn en zal niet meer voorkomen. De lasagne wordt normaal heel goed ontvangen. Team Het Buitencentrum Groepsaccommodaties
Goed en mooi terrein voor een accommodatie. Zeker een accommodatie om nog eens langs te gaan
Mooie ervaring goede begeleiding. Mooi parcours voor de jeugd
We hebben een geweldig trainingskamp gehad. Goede en schone accommodatiemmet superinventaris en kleine uitdagingen werden snel en goed opgelost.
We hebben een erg leuk kinderfeest gehad met een heel fijne begeleider !! Erg bedankt , de kinderen vonden het allemaal super leuk !!
Lasergamen was niet in verhouding met klimmen etc Voor kids een beetje afknapper
Top weekend in n mooi verblijf. Prachtige omgeving en zeer vriendelijke mensen in de regio!
We hebben een kinderfeestje gehad. De kinderen hebben het super gehad
Was erg prettig om met een kleinere groep in het Sparrenhuis te zitten stuk knusser.
De kinderen hebben een geweldig feestje gehad. Mijn zoon was wel teleurgesteld dat hij geen brandnetel soep ging maken en tosti gingen bakken, zoals op de website stond. Nu was het popcorne en chocolademelk, ook prima. Maar tosti vult meer de maag, als ouder hier op ingesteld. Naderhand nog even het bos doorgelopen, dit vonden ze ook geweldig. Mick was een goede begeleider.
Beste heer/mevrouw Bourgonje, Fijn om te horen dat de kinderen terug kunnen kijken op een geslaagd kinderfeestje. Waarschijnlijk heeft onze instructeur zich vergist met het winter-survival feest waar wel chocomel en popcorn bij zit. Onze excuses hiervoor. De overige punten nemen wij mee als feedback om onze kinderfeestjes nog beter te maken. Team Het Buitencentrum Groepsaccommodadties
Superleuk en professioneel kinderfeest.
Het was een aangenaam verblijf in Het Sparrenhuis. We werden erg vriendelijk ontvangen in een net huisje met genoeg ruimte. Verder hebben we activiteiten, verbonden aan Het Buitencentrum gedaan, die lichtelijk tegenvielen. Al met al was het een prima verblijf!
leuk kinderklimfeest met deskundige en enthousiaste begeleiding
Het kinderfeestje was erg geslaagd. De jongens waren enthousiast en deden actief mee aan de activiteiten. De tijd die we hadden was wat krap dus ik had het idee dat we wel wat moesten haasten. Een minpuntje was ook dat de kinderen niets te eten krijgen tijdens het feestje. Een zakje chips bijvoorbeeld had best bij de prijs in mogen zitten naar mijn idee.
De kinderen vonden het leuk. Alleen het wachten was minder ...
Beste heer/mevrouw Klaasssen, Bedankt voor je reactie en fijn dat de kinderen een leuk feestje hebben gehad. Wij zullen nog eens kritisch naar het programma en de leeftijden kijken om lang wachten te voorkomen. Team Het Buitencentrum Groepsaccommodaties
Kinderen hebben een super leuk feest gehad, eenvoudig en gezellig
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!