Prima weekend gehad. Snelle reactie op noodnummer toen ik de boel niet kon afsluiten.
Het enige minpunt was toch dat er veelal klimactiviteiten zijn op locatie. Op het klimbos na moet er veel gewacht worden door de leerlingen bij de activiteiten. Later sturen wij nog een uitgebreide evaluatie. Ook met verbeterpunten.
We hebben een prachtig weekend gehad, het weer zat ook wel heel erg mee. Mooi compacte sfeer, alles goed te overzien. Flexibele beheerder waarmee het prima communiceren was
was weer top. We komen er inmiddels al 8 jaar met hele veel plezier. en dat zullen we nog wel wa jaartjes blijven doen :)
Het was een leuk en geslaagd kinderfeest. Wat erg vervelend was, dat je via de telefoon een datum en tijd regelt. Vanaf 13.00 uur en dat in de bevestiging staat half 12.30. Dit was niet bekend en daardoor hebben de kinderen een half uur minder kunnen genieten van de leuke activiteiten.
Zeker aan te bevelen voor kinderfeestjes! Wellicht tot volgend jaar!
Heel prettige ervaring opgedaan tijdens de kampdagen van onze 3e-jaars leerlingen Zorg en Welzijn. Er is goed overleg mogelijk met de beheerder en er kunnen snel dingen geregeld worden.
uitstekend verlopen.
Bij een onaangekondigde prospectie vooraf (17 of 19 augustus) weigerde de aanwezige ons te woord te staan omdat wij niet vooraf afgesproken hadden. Hij kon ons rustig meenemen op een door een andere groep geplande rondleiding of ons na dat bezoek even verder helpen. Niet dus. Dat heeft ons heel wat last berokkend. Bvb meebrengen keukenmaterialen die aanwezig waren.
Fantastisch! Leuk personeel en heel erg behulpzaam. Heerlijk eten, geweldige locatie en een heerlijke bbq op de vrijdag avond! Dank jullie wel!
Bedank voor de mooie waardering! Het punt over de touringcar hebben wij inderdaad vernomen en zullen wij goed gaan evalueren met de touringcar maatschappij. De barbecue is door veel mensen apart afgenomen (wel betaald), ook door mensen die lopers zijn komen ophalen. Dus het kan zijn dat er onbekende gezichten hebben meegegeten. Graag tot volgend jaar!
na alle jaren dat ik er al kom vind ik het steeds slechter worden. ontzettend vies en achteruit gaan. de kamers zijn heel klein en volgepropt om zo veel mogelijk mensen te plaatsen ... voor een prive kamer heb je niets geen kapstok, geen stoel geen ruimte. vind het erg jammer. de wc's waren vies de badkamers waren vies en de vloeren ook. op de stapelbedden zat nog het een en ander....
Beste mevrouw Vos, Erg jammer om uw ervaring op deze manier te lezen. Als er echt zaken zijn of als u iets mist, dan horen wij dat graag tijdens het verblijf en dan lossen wij dit direct op. Tijdens de 100ste 4-daagse van Nijmegen hebben wij inderdaad iets meer gasten ontvangen dan een normale 4-daagse. U heeft samen met een andere gast overnacht in een privé kamer welke normaal voor 4 personen wordt gebruikt en delen uw mening over volle kamers dan ook niet. We hebben ingezet op veel vernieuwing en renovatie van onze accommodatie. Al gerealiseerd zijn nieuwe wastafels op kamers, nieuw sanitair, nieuw meubilair, nieuwe keukens en de bedden worden in fases vervangen voor nieuwe langere bedden met traagschuimmatrassen. Schoon moet de accommodatie zeker zijn en tijdens de 4-daagse wordt de accommodatie dan ook 2x daags schoongemaakt. Dat het sanitair zo vies is geweest, krijgen wij ook niet terug van andere gasten tijdens de 4-daagse. Mocht u besluiten volgend jaar weer bij ons te verblijven, dan adviseren wij bij een constatering dit direct te melden, zodat wij ook direct kunnen handelen.
Sinds 2001 mag ik hier verblijven tijdens de vierdaagse van Nijmegen met mijn groep. De staf is erg gastvriendelijk en denkt alleen maar in oplossingen en het naar de zin maken van de gasten.
onze ervaring is dat het zeker voor herhaling vatbaar is. erg vriendelijke begeleiding en veel afwisseling in de spellen.prima ontvangst waardoor we ons gelijk welkom voelde, en natuurlijk hebben de kinderen genoten.
Teun heeft die dag de begeleiding van ons feestje gedaan met elf jongens van 8/9 jaar. GROOT compliment aan hem ! De jongens hebben het SUPER LEUK gehad.
Ik vond er te veel pauze tussen zitten voordat we naar het lasergamen gingen dus het opruimen van de eerste activiteit duurde te lang. Wij hebben eerst klimbos gedaan en toen lasergamen.
Superleuk kinderfeestje met goede begeleiding. Mooi klimbos, erg veilig!
Prima buitenterrein. De accommodatie mocht wel wat schoner. Goede ontvangst. mooie activiteiten. Eten goed. voor het eerst complete verzorging dit is als zeer prettig ervaren.
Fantastische middag gehad met de 10e verjaardag van mijn zoon. Ontzettend leuke en enthousiaste begeleiding en echt spectaculair dat klimmen tussen die bomen! En ook het lasergamen vonden ze geweldig!
Kinderen hebben genoten van booklimmen. Er zijn heel wat angsten overwonnen. Ze waren heel trots op zichzelf
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!