prima en keurig geregeld / heel goed verblijf geweest
De kinderen hebben een heel leuk kamp gehad. Ze raken er niet over uitgepraat. De leiding was bekwaam en heeft dit kamp tot een onvergetelijk kamp gemaakt voor de kinderen.
Het was een prima locatie voor de pinkstervoettocht
Wij hebben een heel goed feest gehad en iedereen was erg tevreden. Het personeel was behulpzaam en dacht mee en lette op.
Prima schoolkamp gehad.
Was een leuke dan, nacht. Mooi weer, gezellige groep. Iedereen deed leuk mee. Iedereen vond het een mooie locatie.
Prettige organisatie. Zeer flexibel en altijd bereid om mee te denken om zaken prettiger of nog beter te laten verlopen. Tot en met het ter beschikking stellen van het sparrenhuis voor de bonte avond. Super!
onze ervaring was met het kinderfeestje escaperoom .superleuk kinderen waren er weg van.
We hebben weer een fantastisch verblijf gehad in Oldebroek. We zijn zeer tevreden.
Super weekend gehad. Toplocatie en klim expeditie voor de kids erg geslaagd
geweldig kinderfeestje!!
Wederom een geweldige ervaring! En heel fijn dat de kinderen deze keer niet in contact kwamen met rokende medewerkers!
Een prettige verblijf!
De jongens hebben een super feestje gehad!
We hebben een heel fijne week gehad met groep 8. De kinderen hebben genoten. Ze vonden het heel stoer om met hun vriendjes in een 'eigen huisje' te wonen. Het terrein is heel geschikt voor verschillende spellen en de omgeving is prachtig. Veel kinderen hebben zichzelf overwonnen in het klimbos onder leiding van een heel relaxte instructeur.
Wij hebben met een groep van 100 kinderen het prima naar de zin gehad. Het goede weer speelde daar wel een grote rol in.
de slaapkamers waren goed, ook de douche en toiletten waren goed, in de keuken was alles aanwezig. Omgeving was mooi. vooral de knooppunten.
Een echte groepsaccommodatie! Grote kantine en aparte vleugels qua slaapvertrekken. Fantastische omgeving met buitenvelden en bos. Goede communicatie vooraf en tijdens de dagen zelf. Keuken heel compleet. Aparte ruimte voor docenten was fijn.
Onze dochter heeft een superkinderfeestje gehad bedankt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!