Super leuk kinderfeest gehad met een hele leuke enthousiaste begeleider
Leuke activiteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. erg gelachen in het gangenstelsel!
Super kinderfeestje gehad! Zelfs de kinderen die het donkere gangenstelsel niet in durfden, werden betrokken door mee te kijken (en aanwijzingen te geven) en vonden dit helemaal stoer. Mooie buitenlocatie ook!
Prachtige locatie, maar de escape room voldeed niet aan mijn verwachtingen. In de control room waren ze aan het puzzelen, maar in de escaperoom hadden wij eigenlijk niet veel te doen. Beetje om ons heen kijken en doorgeven aan de control room en dan weer wachten op hun antwoord. dus in de control room vonden ze het wel leuk, maar wij stonden elkaar echt aan te kijken, omdat al snel duidelijk was dat er voor ons niets te puzzelen/uitzoeken was. De begeleiding was prima!
Grear afternoon with the climbing. Shame the lazer guns were not all working:(
Kinderfeestje Real Adventure Hartstikke leuke activiteiten en goede begeleiding
Het was super!
Het buitencentrum is erg leuk voor actieve kinderfeestjes. We werden al opgewacht toen we aankwamen. De begeleiding deed het erg leuk met de kinderen.
Bedankt voor de goede beoordeling. Parkeren kan op drukkere dagen in Oldebroek wat beperkt zijn. Het toilet is zeker geen dixie hoor. Het is een op zichzelf staande unit met een dames en een heren toilet. Deze toiletten zijn voorzien van stroom, zijn gewoon aangesloten op de riolering en voorzien wasbakjes.
Wij hebben afgelopen weekend familiereünie gehad. De accomodatie was echt perfect. Super netjes, genoeg kamers en het eten was zwaar boven verwachting. Van personeel was Jesse aanwezig. Zodra er iets was en ik belde hem stond hij binnen een minuut bij me. Echt petje af voor hem! Deze locatie is absoluut een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast hadden we ook nog gezellige buren waarmee we samen aan het kampvuur hebben gezeten!
Vriendelijk ontvangst en goede eerste indruk.
Het was weer erg leuk. Klimbos, boogschieten en shooting game super.
Bedankt weer voor de mooie cijfers en we hebben inderdaad een onderhoudslijst klaarstaan, waarmee we aan de slag gaan. We zullen jullie punten meenemen en zorgen dat jullie dit volgend jaar terug zien.
Voor 120 euro in een spel in een gebouwtje oubollig. Ik vond het voor zoveel geld het niet waard. Ik zou daarom ook graag een gedeelte van het betaalde bedrag retour zien/
Er is inmiddels contact geweest en aangeboden om aan een van onze andere activiteiten deel te komen nemen. De reacties zijn doorgaans erg positief, met name over de sfeer en het spel. De prijsstelling is gebaseerd op minimaal 10 personen.
Heel prettige, ruime locatie, zeer geschikt voor onze studenten. Communicatie en meedenken van jullie kant was erg prettig.
de BBQ was op zich prima, maar een leuk klein toetje had het meer afgemaakt.
We hadden o.a. het klimbos geboekt voor het kinderfeestje van onze 10 jarige zoon, maar dit kon helaas door de harde wind niet doorgaan. Goed en tijdig geïnformeerd hierover en meteen een aantal andere alternatieven om uit te kiezen...de jongens hebben een top feestje gehad, ondanks het aangepaste program...(misschien zelfs weer meer schik gehad😉) speleo escape viel erg in de smaak. Top feestje!!!!
Prima geregeld bedrijfsuitje. Leuke plek, goede begeleiding.
Super leuk kinderfeestje gehad. leuke afwisselende activiteiten.
Wij hebben een geweldig weekend gehad. De locatie was geschikt voor alle leeftijden. Iedereen was enthousiast.
Heel leuke activiteiten gehad met vrienden, leuke begeleiders!
Het klimexpeditie feestje was super! De kinderen waren heel enthousiast en vonden het geweldig!!
Ontzettend leuk feestje gehad met tien 11 jarige jongens. Leuke combi klimmen en lasergamen.
wij hebben met ons team de robinson games gedaan.het was erg leuk om te doen, en de activiteit kan prima gebruikt worden als teambuilding.
Wij vonden de communicatie tijdens het uitje wat rommelig. De uitleg van de spellen werd door elkaar gegeven, waardoor meerdere personen niet echt wisten wat ze precies moesten doen. Van meerdere collega's heb ik te horen gekregen dat de GPS tijdens de geocoaching niet optimaal werkte. Dit geldt ook voor het lasergamen. Een aantal pistolen deden het niet. Ook zou het fijner geweest zijn als er van te voren een maximaal aantal personen doorgegeven was per uitje. Dit gebeurde uiteindelijk achteraf, waardoor meerdere personen tegelijk niets konden doen dan wachten tijdens het uitje. Ons aanspreekpunt (jonge knul) kwam gestrest over wanneer onze collega's en ikzelfhem iets vroegen. Verder wel een prachtige locatie, met volop ruimte voor de kinderen om te spelen.
Bedankt voor de beoordeling. Er zijn inderdaad een paar dingen niet helemaal goed gelopen tijdens jullie bedrijfsuitje. Wij hebben elkaar naar aanleiding hiervan uitgebreid gesproken en we zijn jullie tegemoet gekomen. Alsnog goed te horen dat jullie het zeker wel erg leuk gehad hebben en dat jullie de tegemoetkoming waarderen.
Last minute-vragen werden allemaal netjes afgehandeld. Vriendelijke en flexibele beheerder, prachtige omgeving, uitermate geschikt voor ons feest.
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Groepslocaties op de Noord Veluwe & het Rijk van Nijmegen, midden in de natuur en goed bereikbaar. Alle groepen zijn welkom voor een verblijf in een van onze groepsaccommodaties en activiteitenterreinen. Ideale locaties voor schoolkampen, kinderfeestjes, familie-, vereniging-, groepsuitjes of bruiloft. Iedereen is Buiten Gewoon Welkom!